Skip to content
I love food & wine
FacebookTwitterInstagramPinterest
  • Home
  • Food
    • Weekmenu
    • Kookboek
    • Culinaire hotspots
    • Food inspiratie
    • Food interview
  • Recepten
    • Voorgerecht
    • Soep
    • Salades
    • Hoofdgerecht
      • Vis
      • Vlees
      • Vegetarisch
    • Pasta & risotto
    • Desserts
    • Taart
    • Borrelhapjes
    • Klassiekers
  • Kerst
    • Kerst top 10’s
    • Kerst E-Book
    • Kerstcadeaus winnen
    • Alle kerstrecepten
  • Wine
    • Wijnbeoordeling
      • Wit
      • Rood
      • Rosé
      • Mousserend
      • Dessert
    • Wijn Inspiratie
    • Wijn interview
  • Wijn & Spijs
  • Inspiratie
    • Travel ILFW
  • Over I Love Food & Wine
    • About me
    • Samenwerking
    • Proefpanel
    • Linkinbio
    • Team
    × Filters sluiten
    Filter recepten
    • Menugang×
      • Ontbijt
      • Lunch
      • Amuse
      • Voorgerecht
      • Soep
      • Hoofdgerecht
      • Nagerecht
      • Bijgerecht
    • Soort gerecht×
      • Borrelhapje
      • Broodje
      • Dips
      • Ei
      • Dressings en sauzen
      • Groente
      • Pasta
      • Nagerecht
      • Rijst
      • Salade
      • Schaal- en schelpdieren
      • Soep
      • Taart
      • Vegetarisch
      • Vis
      • Vlees
    • Wijn×
      • Mousserend
        • Toon alle
        • Cava
        • Champagne
        • Rosé Champagne
        • Prosecco
      • Wit
        • Toon alle
        • Albariño
        • Bordeaux (wit)
        • Chardonnay
        • Chablis
        • Chenin Blanc
        • Gaillac
        • Gavi
        • Gewürztraminer
        • Gruner Veltliner
        • Pinot Blanc
        • Pinot Grigio
        • Pinot Gris
        • Pouilly Fumé
        • Rhône
        • Riesling
        • Sancerre
        • Sauvignon Blanc
        • Silvaner
        • Soave
        • Torrontès
        • Vermentino
        • Verdejo
        • Verdicchio
        • Viognier
      • Rosé
      • Rood
        • Toon alle
        • Amarone
        • Barbera
        • Bardolino
        • Barolo
        • Beaujolais
        • Bordeaux (rood)
        • Cabernet Franc
        • Cabernet Sauvignon
        • Carmenère
        • Châteauneuf-du-Pape
        • Chianti
        • Côtes de Rhône
        • Dolcetto
        • Grenache
        • Malbec
        • Merlot
        • Navarra
        • Nero d’avola
        • Pinot Noir
        • Pinotage
        • Primitivo
        • Ribera del Duero
        • Rioja
        • Rhône
        • Rosso di Montalcino
        • Syrah/Shiraz
        • Valpolicella
        • Zinfandel
      • Dessert
        • Toon alle
        • Banyuls
        • Madeira
        • Muscat de Baumes de Venise
        • Moscato d'Asti
        • Port
        • Sauternes
        • Sherry
        • Vin Santo
    • Tijd×
      • 0-20 min
      • 20-40 min
      • 40-60 min
      • 60+ min
    • Gemak×
      • Makkelijk
      • Gemiddeld
      • Gevorderd
    • Extra×
      • Kerst
      • Feest
      • Klassiekers
      • Koolhydraatarm
      • Slank

    Pasta

    Toon filters
    Hoofdgerecht

    Voor het weekend
    Gebakken garnalen met courgette spaghetti (koolhydraatarm)

    Op 15 januari 2021 door Jolande Vos
    Tagliolini al tonno uit het kookboek Big Mamma's cucina Popolare
    Wereldkeuken

    Uit de voorraadkast
    Tagliolini met tonijn en ansjovis-tomatensaus

    Op 18 november 2020 door Jolande Vos
    Spaghetti met pindakaas en paksoy uit het kookboek budget koken van Merlien Welzijn
    Hoofdgerecht

    Meatless Monday
    Spaghetti met paksoi en pindakaas voor een smalle beurs

    Op 14 september 2020 door Jolande Vos
    Pasta met salie, citroen en kip
    Hoofdgerecht

    Voor het weekend
    Pasta met salie en kip in pancetta

    Op 4 september 2020 door Jolande Vos
    Pasta met tomaat en miso uit het kookboek Hemels Koken van Nicole Pisani
    Pasta

    Meatless Monday
    Pasta met kerstomaat en miso

    Op 17 augustus 2020 door Jolande Vos
    Vega bolognese saus
    Pasta

    Meatless Monday
    Vega bolognese; dé perfecte versie

    Op 3 augustus 2020 door Jolande Vos
    Pasta pesto met haricots verts en aardappel
    Pasta

    Meatless Monday
    Pasta pesto met haricots verts en aardappel

    Op 8 juni 2020 door Jolande Vos
    Pasta met Gorgonzola en katenspek
    Hoofdgerecht

    Gouwe Ouwe
    Pasta met Gorgonzola uit de voorraadkast

    Op 25 maart 2020 door Mieke van Laarhoven
    Strozzapreti met lamsragout uit Sobremesa van Sergio Herman
    Pasta

    Voor het weekend
    Strozzapreti met lamsragù van Sergio

    Op 14 februari 2020 door Jolande Vos
    Riso pasta met paddenstoelen
    Vegetarisch

    Meatless Monday
    Riso-pasta met paddenstoelen uit Marokko

    Op 2 december 2019 door Jolande Vos
    Spaghetti Carbonara MET kaas uit het kookboek Italië van Onno Kleyn
    Hoofdgerecht

    Voor het weekend
    Spaghetti alle carbonara van Onno

    Op 2 augustus 2019 door Jolande Vos
    Linzenpasta met ui en koriander uit Mijn Syrische keuken van Zina Abboud
    Hoofdgerecht

    Meatless Monday
    Linzen met pasta, ui en koriander

    Op 8 juli 2019 door Jolande Vos
    1 2 3 … 6 Volgende »

    Meest populair

    • Pasta met Gorgonzola en katenspek
      Pasta met Gorgonzola uit de voorraadkast
      in
    • Gehaktballetjes van kip in preisaus uit het kookboek Nog eenvoudiger van Pascale Naessens
      Gehaktballetjes van kip in romige prei-curry (Koolhydraatarm)
      in
    • Weekmenu 43 2019 Pascale Naessens
      5x slank en gezond met Pascale Naessens
      in

    Mis nooit meer de beste food & wine – tips

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Over I Love Food & Wine

    I Love Food & Wine is een culinair platform met de lekkerste, spannendste en mooiste
    Wijn ❤Spijs ❤Combinaties. Foodschrijver en Register Vinoloog Jolande Vos zorgt samen met haar team elke dag weer voor verrukkelijke food & wine pairings. Uiteraard met recepten van de gerechten en de verkoopadressen van de getipte wijnen. Verder wijnbeoordelingen door het professionele I Love Food & Wine- proefpanel, kookboekrecensies en culinaire hotspots.

    Jolande Vos Jolande Vos

    Kijkje achter de schermen? Volg I Love Food & Wine op Instagram

    Blijf op de hoogte

    FacebookTwitterInstagramPinterest
    • Disclaimer
    • Verantwoording
    • Contact
    • In de media
    • Samenwerking

    I love Food and Wine

    © Copyright I Love Food & Wine * All Rights Reserved.
    Privacyverklaring I Love Food & Wine