Skip to content
I love food & wine
FacebookTwitterInstagramPinterest
  • Home
  • Food
    • Weekmenu
    • Kookboek
    • Culinaire hotspots
    • Food inspiratie
    • Food interview
  • Recepten
    • Voorgerecht
    • Soep
    • Salades
    • Hoofdgerecht
      • Vis
      • Vlees
      • Vegetarisch
    • Pasta & risotto
    • Desserts
    • Taart
    • Borrelhapjes
    • Klassiekers
  • Wine
    • Wijnbeoordeling
      • Wit
      • Rood
      • Rosé
      • Mousserend
      • Dessert
    • Wijn Inspiratie
    • Wijn interview
  • Online zoom workshop
  • Wijn & Spijs
    • Wijn & Spijs workshop
  • Inspiratie
    • Travel ILFW
  • Over I Love Food & Wine
    • About me
    • Samenwerking
    • Proefpanel
    • Linkinbio
    • Team
    × Filters sluiten
    Filter recepten
    • Menugang×
      • Ontbijt
      • Lunch
      • Amuse
      • Voorgerecht
      • Soep
      • Hoofdgerecht
      • Nagerecht
      • Bijgerecht
    • Soort gerecht×
      • Drankje
      • Bijgerecht
      • Borrelhapje
      • Broodje
      • Dips
      • Ei
      • Dressings en sauzen
      • Groente
      • Pasta
      • Nagerecht
      • Rijst
      • Salade
      • Schaal- en schelpdieren
      • Soep
      • Taart
      • Vegetarisch
      • Vis
      • Vlees
    • Wijn×
      • Mousserend
        • Toon alle
        • Cava
        • Champagne
        • Rosé Champagne
        • Prosecco
      • Wit
        • Toon alle
        • Albariño
        • Bordeaux (wit)
        • Chardonnay
        • Chablis
        • Chenin Blanc
        • Gaillac
        • Gavi
        • Gewürztraminer
        • Gruner Veltliner
        • Pinot Blanc
        • Pinot Grigio
        • Pinot Gris
        • Pouilly Fumé
        • Rhône
        • Riesling
        • Sancerre
        • Sauvignon Blanc
        • Silvaner
        • Soave
        • Torrontès
        • Vermentino
        • Verdejo
        • Verdicchio
        • Viognier
      • Rosé
      • Rood
        • Toon alle
        • Amarone
        • Barbera
        • Bardolino
        • Barolo
        • Beaujolais
        • Bordeaux (rood)
        • Cabernet Franc
        • Cabernet Sauvignon
        • Carmenère
        • Châteauneuf-du-Pape
        • Chianti
        • Côtes de Rhône
        • Dolcetto
        • Grenache
        • Malbec
        • Merlot
        • Navarra
        • Nero d’avola
        • Pinot Noir
        • Pinotage
        • Primitivo
        • Ribera del Duero
        • Rioja
        • Rhône
        • Rosso di Montalcino
        • Syrah/Shiraz
        • Valpolicella
        • Zinfandel
      • Dessert
        • Toon alle
        • Banyuls
        • Madeira
        • Muscat de Baumes de Venise
        • Moscato d'Asti
        • Port
        • Sauternes
        • Sherry
        • Vin Santo
    • Tijd×
      • 0-20 min
      • 20-40 min
      • 40-60 min
      • 60+ min
    • Gemak×
      • Makkelijk
      • Gemiddeld
      • Gevorderd
    • Extra×
      • Kerst
      • Feest
      • Klassiekers
      • Koolhydraatarm
      • Slank

    Pasta

    Toon filters
    Pasta met ragù van eend uit het kookboek Slow van Louise Franc
    Hoofdgerecht

    Voor het weekend
    Lente pasta met ragù van eend

    Op 26 maart 2021 door Jolande Vos
    Spaghetti all'amatriciana, spaghetti met spek en tomaat
    Hoofdgerecht

    Snelle pasta
    Spaghetti all’amatriciana; perfecte klassieker

    Op 3 maart 2021 door Jolande Vos
    Penne met Italiaanse gehaktballetjes in tomatensaus van Liesbeth
    Gehakt

    Gouwe Ouwe
    Italiaanse gehaktballetjes van Liesbeth

    Op 17 februari 2021 door Mieke van Laarhoven
    Hoofdgerecht

    Voor het weekend
    Pappardelle met konijn en olijven

    Op 5 februari 2021 door Jolande Vos
    Mac and Cheese Alto Adige
    Eenpansgerecht

    Klassieker
    Mac and Cheese uit Süd-Tirol

    Op 27 januari 2021 door Jolande Vos
    Hoofdgerecht

    Voor het weekend
    Gebakken garnalen met courgette spaghetti (koolhydraatarm)

    Op 15 januari 2021 door Jolande Vos
    Tagliolini al tonno uit het kookboek Big Mamma's cucina Popolare
    Wereldkeuken

    Uit de voorraadkast
    Tagliolini met tonijn en ansjovis-tomatensaus

    Op 18 november 2020 door Jolande Vos
    Spaghetti met pindakaas en paksoy uit het kookboek budget koken van Merlien Welzijn
    Hoofdgerecht

    Meatless Monday
    Spaghetti met paksoi en pindakaas voor een smalle beurs

    Op 14 september 2020 door Jolande Vos
    Pasta met salie, citroen en kip
    Hoofdgerecht

    Voor het weekend
    Pasta met salie en kip in pancetta

    Op 4 september 2020 door Jolande Vos
    Pasta met tomaat en miso uit het kookboek Hemels Koken van Nicole Pisani
    Pasta

    Meatless Monday
    Pasta met kerstomaat en miso

    Op 17 augustus 2020 door Jolande Vos
    Vega bolognese saus
    Pasta

    Meatless Monday
    Vega bolognese; dé perfecte versie

    Op 3 augustus 2020 door Jolande Vos
    Pasta pesto met haricots verts en aardappel
    Pasta

    Meatless Monday
    Pasta pesto met haricots verts en aardappel

    Op 8 juni 2020 door Jolande Vos
    1 2 3 … 7 Volgende »

    Meest populair

    • Weekmenu met mijn favoriete voorjaarsgroenten. Van witte asperges en bospeen tot lente-uitjes en radijs. Dat wordt genieten van de lente. Snel, kleurig en makkelijk om te maken. Alles lokaal van eigen bodem. Met bijpassend wijnadvies. #lente #asperges #voorjaarsgroenten #weekmenu
      5 x voorjaarsgroenten in de hoofdrol
      in
    • Gehaktballetjes van kip in preisaus uit het kookboek Nog eenvoudiger van Pascale Naessens
      Gehaktballetjes van kip in romige prei-curry (Koolhydraatarm)
      in
    • Pasta met Gorgonzola en katenspek
      Pasta met Gorgonzola uit de voorraadkast
      in

    Mis nooit meer de beste food & wine – tips

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Over I Love Food & Wine

    I Love Food & Wine is een culinair platform met de lekkerste, spannendste en mooiste
    Wijn ❤Spijs ❤Combinaties. Foodschrijver en Register Vinoloog Jolande Vos zorgt samen met haar team elke dag weer voor verrukkelijke food & wine pairings. Uiteraard met recepten van de gerechten en de verkoopadressen van de getipte wijnen. Verder wijnbeoordelingen door het professionele I Love Food & Wine- proefpanel, kookboekrecensies en culinaire hotspots.

    Jolande Vos Jolande Vos

    Kijkje achter de schermen? Volg I Love Food & Wine op Instagram

    Blijf op de hoogte

    FacebookTwitterInstagramPinterest
    • Disclaimer
    • Verantwoording
    • Contact
    • In de media
    • Samenwerking

    I love Food and Wine

    © Copyright I Love Food & Wine * All Rights Reserved.
    Privacyverklaring I Love Food & Wine