Skip to content
I love food & wine
FacebookTwitterInstagramPinterest
  • Home
  • Food
    • Weekmenu
    • Kookboek
    • Culinaire hotspots
    • Food inspiratie
    • Food interview
  • Recepten
    • Voorgerecht
    • Soep
    • Salades
    • Hoofdgerecht
      • Vis
      • Vlees
      • Vegetarisch
    • Pasta & risotto
    • Desserts
    • Taart
    • Borrelhapjes
    • Klassiekers
  • Wine
    • Wijnbeoordeling
      • Wit
      • Rood
      • Rosé
      • Mousserend
      • Dessert
    • Wijn Inspiratie
    • Wijn interview
  • Online zoom workshop
  • Wijn & Spijs
    • Wijn & Spijs workshop
  • Inspiratie
    • Travel ILFW
  • Over I Love Food & Wine
    • About me
    • Samenwerking
    • Proefpanel
    • Linkinbio
    • Team

    Klassiekers

    Italiaanse biscuittaart met roompudding Paradijstaart, uit het kookboek Made at Home van Giorgio Locatelli
    Taart

    Paasdessert
    Italiaanse biscuittaart met roompudding

    Op 1 april 2021 door Jolande Vos
    Goulashsoep Huibers thuis aan tafel
    Maaltijdsoep

    Voor het weekend
    Perfecte goulashsoep

    Op 19 maart 2021 door Jolande Vos
    Pannenkoeken bakken
    Basis

    Basisrecept
    Oma’s eierpannenkoeken

    Op 18 maart 2021 door Jolande Vos
    Deeg uitsteken in vormpjes doen uit het kookboekje Nog Meer Kleine Taartjes van Meike Schaling
    Taart

    Basisrecept
    Zandtaartdeeg voor kleine taartjes

    Op 11 maart 2021 door Jolande Vos
    Biefstuk met pepersaus - Steak au poivre
    Hoofdgerecht

    Voor het weekend
    Steak au poivre (biefstuk met pepersaus)

    Op 5 maart 2021 door Jolande Vos
    Bijgerecht

    Basisrecept
    Welke appels gebruik je voor appelmoes maken?

    Op 4 maart 2021 door Jolande Vos
    Spaghetti all'amatriciana, spaghetti met spek en tomaat
    Hoofdgerecht

    Snelle pasta
    Spaghetti all’amatriciana; perfecte klassieker

    Op 3 maart 2021 door Jolande Vos
    Enchilada's met zoete aardappel
    Ovengerecht

    Meatless Monday
    Enchilada’s met zoete aardappel

    Op 22 februari 2021 door Jolande Vos
    Mulligatawny soep
    Maaltijdsoep

    Voor het weekend
    Mijn Mulligatawny soep van kip

    Op 19 februari 2021 door Jolande Vos
    1 2 3 … 19 Volgende »

    Meest populair

    • Groene bonensalade met hazelnoten
      Groene bonensalade met hazelnoten
      in
    • Weekmenu 43 2019 Pascale Naessens
      5x slank en gezond met Pascale Naessens (deel 1)
      in
    • Javaanse panna cotta
      Panna cotta op z’n Indonesisch
      in

    Mis nooit meer de beste food & wine – tips

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Over I Love Food & Wine

    I Love Food & Wine is een culinair platform met de lekkerste, spannendste en mooiste
    Wijn ❤Spijs ❤Combinaties. Foodschrijver en Register Vinoloog Jolande Vos zorgt samen met haar team elke dag weer voor verrukkelijke food & wine pairings. Uiteraard met recepten van de gerechten en de verkoopadressen van de getipte wijnen. Verder wijnbeoordelingen door het professionele I Love Food & Wine- proefpanel, kookboekrecensies en culinaire hotspots.

    Jolande Vos Jolande Vos

    Kijkje achter de schermen? Volg I Love Food & Wine op Instagram

    Blijf op de hoogte

    FacebookTwitterInstagramPinterest
    • Disclaimer
    • Verantwoording
    • Contact
    • In de media
    • Samenwerking

    I love Food and Wine

    © Copyright I Love Food & Wine * All Rights Reserved.
    Privacyverklaring I Love Food & Wine