Skip to content
I love food & wine
FacebookTwitterInstagramPinterest
  • Home
  • Food
    Weekmenu
    • Jamie Oliver recepten
    • Pascale Naessens recepten
    • Jeroen Meus recepten
    • Rukmini Iyer recepten
    Recepten
    • Hoofdgerechten
    • Desserts
    • Soepen
    • Salades
    BBQ
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vlees
    • Big Green Egg
    Vegetarisch/Vegan
    • Linzenstoofpot met miso
    • Indiase auberginecurry
    • Omelet met asperges
    • Griekse plaattaart
    Pasta
    • Pasta alla Norma
    • Pasta pesto
    • Pasta met Gorgonzola
    • Pasta met garnalen
    Klassiekers
    • Boeuf Bourguignon
    • Perfecte bolognesesaus
    • Melanzane Parmigiana
    • Echte chili con carne
    Keukens
    • Italiaanse keuken
    • Franse keuken
    • Aziatische keuken
    • Midden-Oosten keuken
    Welke wijn bij...
    • Stoofvlees?
    • Asperges
    • Meer combinaties
    • Welke hapjes bij champagne?
    Hotspots
    • Gent
    • Antwerpen
    • Rotterdam
    • Den Haag
  • Webshop
  • E-Book
  • Recepten
    • BBQ
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Salades
    • Hoofdgerechten
      • Hoofdgerecht met vis
      • Hoofdgerecht met vlees
      • Vegetarische hoofdgerechten
    • Pasta & risotto
    • Desserts
    • Taarten
    • Borrel
    • Klassiekers
  • Wijn
    • Wijnrecensies
      • Witte wijn
      • Rode wijn
      • Rosé wijn
      • Mousserende wijn
      • Dessertwijn
    • Wijninspiratie
    • Interviews
  • Wijn & Spijs
    • Welke wijn bij welk gerecht?
  • Inspiratie
    • ILFW Travel
  • Over
    • About me
    • Samenwerking
    • Proefpanel
    • Linkinbio
    • Overzicht van alle schrijvers
    × Filters sluiten
    Filter recepten
    • Menugang×
      • Ontbijt
      • Lunch
      • Amuse
      • Voorgerecht
      • Soep
      • Hoofdgerecht
      • Nagerecht
      • Bijgerecht
    • Soort gerecht×
      • Bijgerecht
      • BBQ
      • Basisrecept
      • Borrelhapje
      • Broodje
      • Dips
      • Drankje
      • Dressings en sauzen
      • Ei
      • Groente
      • Pasta
      • Nagerecht
      • Rijst
      • Salade
      • Schaal- en schelpdieren
      • Soep
      • Taart
      • Vegetarisch
      • Vis
      • Vlees
    • Wijn×
      • Mousserend
        • Toon alle
        • Cava
        • Champagne
        • Rosé Champagne
        • Prosecco
      • Wit
        • Toon alle
        • Albariño
        • Bordeaux (wit)
        • Chardonnay
        • Chablis
        • Chenin Blanc
        • Gaillac
        • Gavi
        • Gewürztraminer
        • Gruner Veltliner
        • Pinot Blanc
        • Pinot Grigio
        • Pinot Gris
        • Pouilly Fumé
        • Rhône
        • Riesling
        • Sancerre
        • Sauvignon Blanc
        • Silvaner
        • Soave
        • Torrontès
        • Vermentino
        • Verdejo
        • Verdicchio
        • Viognier
      • Rosé
      • Rood
        • Toon alle
        • Amarone
        • Barbera
        • Bardolino
        • Barolo
        • Beaujolais
        • Bordeaux (rood)
        • Cabernet Franc
        • Cabernet Sauvignon
        • Carmenère
        • Châteauneuf-du-Pape
        • Chianti
        • Côtes de Rhône
        • Dolcetto
        • Grenache
        • Malbec
        • Merlot
        • Navarra
        • Nero d’avola
        • Pinot Noir
        • Pinotage
        • Primitivo
        • Ribera del Duero
        • Rioja
        • Rhône
        • Rosso di Montalcino
        • Syrah/Shiraz
        • Valpolicella
        • Zinfandel
      • Dessert
        • Toon alle
        • Banyuls
        • Madeira
        • Muscat de Baumes de Venise
        • Moscato d'Asti
        • Port
        • Sauternes
        • Sherry
        • Vin Santo
    • Tijd×
      • 0-20 min
      • 20-40 min
      • 40-60 min
      • 60+ min
    • Gemak×
      • Makkelijk
      • Gemiddeld
      • Gevorderd
    • Extra×
      • Kerst
      • Feest
      • Klassiekers
      • Koolhydraatarm
      • Slank

    Hoofdgerecht vis

    Toon filters
    Zwaardvis, oftewel Pesce Spada, uit de oven
    Ovengerecht

    Voor het weekend
    Zwaardvis uit de oven (Pesce Spada alla Siciliana)

    Op 20 mei 2022 door Jolande Vos
    Kabeljauwhaas met bloemkool uit de oven uit het kookboek De Wereldse Bakplaat van Rukmini Iyer
    Hoofdgerecht

    Easy Tuesday
    Kabeljauwhaas met bloemkool uit de oven

    Op 22 maart 2022 door Jolande Vos
    zalm met tahin van Ottolenghi uit het kookboek OTK Shelf Love
    Hoofdgerecht

    Voor het weekend
    Zalm met tahin van Ottolenghi

    Op 11 maart 2022 door Jolande Vos
    Griekse Keftedes met een twist uit Cyprus van Georgina Hayden
    Hoofdgerecht

    Voor het weekend
    Griekse keftedes met een twist

    Op 4 maart 2022 door Jolande Vos
    Vispotje van tante Anny uit het kookboek Ovenschotels van Wim Ballieu
    Hoofdgerecht

    Voor het weekend
    Het vispotje van tante Anny

    Op 25 februari 2022 door Jolande Vos
    Bloemkoolrijst risotto met garnalen uit Echt Eten van Pascale Naessens
    Hoofdgerecht

    Lekker gezond
    Risotto van bloemkoolrijst met garnalen (koolhydraatarm)

    Op 28 januari 2022 door Jolande Vos
    Kabeljauw met bloemkool en saus van vadouvan uit het kookboek La Table de Caron van Alain Caron
    Hoofdgerecht

    Kerst hoofdgerecht
    Kabeljauwhaas met risotto en saus van vadouvan

    Op 15 december 2021 door Jolande Vos
    Warm gerookte zalm met citroen en peper van de bbq uit het kookboek Smokey Goodness van Jord Althuizen
    Hoofdgerecht

    Voor het weekend
    Warm gerookte zalm van de BBQ

    Op 17 september 2021 door Jolande Vos
    Gegrilde tonijn met tomaten
    Hoofdgerecht

    Voor het weekend
    Gegrilde tonijn met tomatensalsa van Pascale

    Op 25 juni 2021 door Jolande Vos
    Mosselen met spek en cider
    Hoofdgerecht

    Voor het weekend
    Mosselen met prei en spek

    Op 11 juni 2021 door Jolande Vos
    Kikkererwten stoofpot met koolvis uit het kookboek Het Kikkererwten Kookboek
    Hoofdgerecht

    Lekker doordeweeks
    Kikkererwten stoofpot met koolvis en harissa

    Op 26 mei 2021 door Jolande Vos
    Lasagne met tonijn en courgette
    Hoofdgerecht

    Uit de oven
    Lasagne met tonijn en courgette

    Op 4 mei 2021 door Agnes Leewis
    1 2 3 … 10 Volgende »

    Meest populair

    • Melanzane alla Parmigiana uit Vijf seizoenen van Jonathan Zandbergen
      Perfecte Melanzane alla Parmigiana
      in
    • Javaanse panna cotta
      Panna cotta op z’n Indonesisch
      in
    • Gehaktballetjes van kip in preisaus uit het kookboek Nog eenvoudiger van Pascale Naessens
      Gehaktballetjes van kip in romige prei-curry (Koolhydraatarm)
      in

    Mis nooit meer de beste food & wine – tips

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Over I Love Food & Wine

    I Love Food & Wine is een culinair platform met de lekkerste, spannendste en mooiste
    Wijn ❤Spijs ❤Combinaties. Foodschrijver en Register Vinoloog Jolande Vos zorgt samen met haar team elke dag weer voor verrukkelijke food & wine pairings. Uiteraard met recepten van de gerechten en de verkoopadressen van de getipte wijnen. Verder wijnbeoordelingen door het professionele I Love Food & Wine- proefpanel, kookboekrecensies en culinaire hotspots.

    Jolande Vos Jolande Vos

    ilovefoodwine op Instagram

    ⛵️🍷Warre’s & Kingsnight 👑

Op de avond voor Koningsdag (dus Kingsnight) organiseerde het portmerk Warre’s een toffe boottocht 🚤over de Amsterdamse grachten. En dat was geen gewone trip. Nee, hier stond Wijn en Spijs centraal. Wat kun je meer doen in combinatie met port dan alleen het schenken als aperitief of bij een kaasplankje? 🧀Dat was de insteek. 

Warre’s is een van de oudste portmerken van Portugal. Ze zijn onderdeel van de grote kwalitatief hoogstaande Symington-groep, een van de machtigste concerns van de portindustrie. 

We starten met een klassieker op de kade: witte port met tonic en citroen. 🍹Er kwamen vervolgens 4 verschillende Ports langs met elke keer een onverwacht leuke wijn-spijs combinatie. 

We starten met de OTIMA 10 jaar oude Tawny. Een mooie nieuwe modern ogende fles die vooral jonge mensen moet verleiden om port te gaan ontdekken. 
Erbij een knapperig rolletje (cannoli) gevuld met een zachte crème. Aangevuld met amandelen 🌰en kaas. Verrassend en interessant. 

Daarna een onwijs leuk taartje van brique deeg met gedroogde ham, dadels  en pecannoten. Een lichte appelstroop 🍏verbindt het geheel

Daarna volgt een dessert in de vorm van een smeuïge chocolade mousse met krokante kletskopjes en wat sinaasappel en watermeloen. Daar schenkt Warre’s een vintage port bij van hun single vineyard Quinta da Cavadinha.

Tot slot een kaas gerechtje. Dit een gekruid wentelteefje met speculaas aroma’s. Belegd met Brabants blauwe kaas. Erbij de warrior port van Warre’s. 

Mocht je nog niet overtuigd zijn van de veelzijdigheid van port (ik wel hoor!) dan hebben ze hier zeker laten zien dat er heel mogelijk is! Dus… ga ook op ontdekkingstocht, het is echt het proberen waard! 

#port #portwijn #wijnen #portwinehour #kingsday #kingsnight #warresonwater #kingofportwines @warres_port @symingtonfamilyestates @alicebown
    ⛵️🍷Warre’s & Kingsnight 👑

Op de avond voor Koningsdag (dus Kingsnight) organiseerde het portmerk Warre’s een toffe boottocht 🚤over de Amsterdamse grachten. En dat was geen gewone trip. Nee, hier stond Wijn en Spijs centraal. Wat kun je meer doen in combinatie met port dan alleen het schenken als aperitief of bij een kaasplankje? 🧀Dat was de insteek. 

Warre’s is een van de oudste portmerken van Portugal. Ze zijn onderdeel van de grote kwalitatief hoogstaande Symington-groep, een van de machtigste concerns van de portindustrie. 

We starten met een klassieker op de kade: witte port met tonic en citroen. 🍹Er kwamen vervolgens 4 verschillende Ports langs met elke keer een onverwacht leuke wijn-spijs combinatie. 

We starten met de OTIMA 10 jaar oude Tawny. Een mooie nieuwe modern ogende fles die vooral jonge mensen moet verleiden om port te gaan ontdekken. 
Erbij een knapperig rolletje (cannoli) gevuld met een zachte crème. Aangevuld met amandelen 🌰en kaas. Verrassend en interessant. 

Daarna een onwijs leuk taartje van brique deeg met gedroogde ham, dadels  en pecannoten. Een lichte appelstroop 🍏verbindt het geheel

Daarna volgt een dessert in de vorm van een smeuïge chocolade mousse met krokante kletskopjes en wat sinaasappel en watermeloen. Daar schenkt Warre’s een vintage port bij van hun single vineyard Quinta da Cavadinha.

Tot slot een kaas gerechtje. Dit een gekruid wentelteefje met speculaas aroma’s. Belegd met Brabants blauwe kaas. Erbij de warrior port van Warre’s. 

Mocht je nog niet overtuigd zijn van de veelzijdigheid van port (ik wel hoor!) dan hebben ze hier zeker laten zien dat er heel mogelijk is! Dus… ga ook op ontdekkingstocht, het is echt het proberen waard! 

#port #portwijn #wijnen #portwinehour #kingsday #kingsnight #warresonwater #kingofportwines @warres_port @symingtonfamilyestates @alicebown
    ⛵️🍷Warre’s & Kingsnight 👑

Op de avond voor Koningsdag (dus Kingsnight) organiseerde het portmerk Warre’s een toffe boottocht 🚤over de Amsterdamse grachten. En dat was geen gewone trip. Nee, hier stond Wijn en Spijs centraal. Wat kun je meer doen in combinatie met port dan alleen het schenken als aperitief of bij een kaasplankje? 🧀Dat was de insteek. 

Warre’s is een van de oudste portmerken van Portugal. Ze zijn onderdeel van de grote kwalitatief hoogstaande Symington-groep, een van de machtigste concerns van de portindustrie. 

We starten met een klassieker op de kade: witte port met tonic en citroen. 🍹Er kwamen vervolgens 4 verschillende Ports langs met elke keer een onverwacht leuke wijn-spijs combinatie. 

We starten met de OTIMA 10 jaar oude Tawny. Een mooie nieuwe modern ogende fles die vooral jonge mensen moet verleiden om port te gaan ontdekken. 
Erbij een knapperig rolletje (cannoli) gevuld met een zachte crème. Aangevuld met amandelen 🌰en kaas. Verrassend en interessant. 

Daarna een onwijs leuk taartje van brique deeg met gedroogde ham, dadels  en pecannoten. Een lichte appelstroop 🍏verbindt het geheel

Daarna volgt een dessert in de vorm van een smeuïge chocolade mousse met krokante kletskopjes en wat sinaasappel en watermeloen. Daar schenkt Warre’s een vintage port bij van hun single vineyard Quinta da Cavadinha.

Tot slot een kaas gerechtje. Dit een gekruid wentelteefje met speculaas aroma’s. Belegd met Brabants blauwe kaas. Erbij de warrior port van Warre’s. 

Mocht je nog niet overtuigd zijn van de veelzijdigheid van port (ik wel hoor!) dan hebben ze hier zeker laten zien dat er heel mogelijk is! Dus… ga ook op ontdekkingstocht, het is echt het proberen waard! 

#port #portwijn #wijnen #portwinehour #kingsday #kingsnight #warresonwater #kingofportwines @warres_port @symingtonfamilyestates @alicebown
    ⛵️🍷Warre’s & Kingsnight 👑

Op de avond voor Koningsdag (dus Kingsnight) organiseerde het portmerk Warre’s een toffe boottocht 🚤over de Amsterdamse grachten. En dat was geen gewone trip. Nee, hier stond Wijn en Spijs centraal. Wat kun je meer doen in combinatie met port dan alleen het schenken als aperitief of bij een kaasplankje? 🧀Dat was de insteek. 

Warre’s is een van de oudste portmerken van Portugal. Ze zijn onderdeel van de grote kwalitatief hoogstaande Symington-groep, een van de machtigste concerns van de portindustrie. 

We starten met een klassieker op de kade: witte port met tonic en citroen. 🍹Er kwamen vervolgens 4 verschillende Ports langs met elke keer een onverwacht leuke wijn-spijs combinatie. 

We starten met de OTIMA 10 jaar oude Tawny. Een mooie nieuwe modern ogende fles die vooral jonge mensen moet verleiden om port te gaan ontdekken. 
Erbij een knapperig rolletje (cannoli) gevuld met een zachte crème. Aangevuld met amandelen 🌰en kaas. Verrassend en interessant. 

Daarna een onwijs leuk taartje van brique deeg met gedroogde ham, dadels  en pecannoten. Een lichte appelstroop 🍏verbindt het geheel

Daarna volgt een dessert in de vorm van een smeuïge chocolade mousse met krokante kletskopjes en wat sinaasappel en watermeloen. Daar schenkt Warre’s een vintage port bij van hun single vineyard Quinta da Cavadinha.

Tot slot een kaas gerechtje. Dit een gekruid wentelteefje met speculaas aroma’s. Belegd met Brabants blauwe kaas. Erbij de warrior port van Warre’s. 

Mocht je nog niet overtuigd zijn van de veelzijdigheid van port (ik wel hoor!) dan hebben ze hier zeker laten zien dat er heel mogelijk is! Dus… ga ook op ontdekkingstocht, het is echt het proberen waard! 

#port #portwijn #wijnen #portwinehour #kingsday #kingsnight #warresonwater #kingofportwines @warres_port @symingtonfamilyestates @alicebown
    ⛵️🍷Warre’s & Kingsnight 👑

Op de avond voor Koningsdag (dus Kingsnight) organiseerde het portmerk Warre’s een toffe boottocht 🚤over de Amsterdamse grachten. En dat was geen gewone trip. Nee, hier stond Wijn en Spijs centraal. Wat kun je meer doen in combinatie met port dan alleen het schenken als aperitief of bij een kaasplankje? 🧀Dat was de insteek. 

Warre’s is een van de oudste portmerken van Portugal. Ze zijn onderdeel van de grote kwalitatief hoogstaande Symington-groep, een van de machtigste concerns van de portindustrie. 

We starten met een klassieker op de kade: witte port met tonic en citroen. 🍹Er kwamen vervolgens 4 verschillende Ports langs met elke keer een onverwacht leuke wijn-spijs combinatie. 

We starten met de OTIMA 10 jaar oude Tawny. Een mooie nieuwe modern ogende fles die vooral jonge mensen moet verleiden om port te gaan ontdekken. 
Erbij een knapperig rolletje (cannoli) gevuld met een zachte crème. Aangevuld met amandelen 🌰en kaas. Verrassend en interessant. 

Daarna een onwijs leuk taartje van brique deeg met gedroogde ham, dadels  en pecannoten. Een lichte appelstroop 🍏verbindt het geheel

Daarna volgt een dessert in de vorm van een smeuïge chocolade mousse met krokante kletskopjes en wat sinaasappel en watermeloen. Daar schenkt Warre’s een vintage port bij van hun single vineyard Quinta da Cavadinha.

Tot slot een kaas gerechtje. Dit een gekruid wentelteefje met speculaas aroma’s. Belegd met Brabants blauwe kaas. Erbij de warrior port van Warre’s. 

Mocht je nog niet overtuigd zijn van de veelzijdigheid van port (ik wel hoor!) dan hebben ze hier zeker laten zien dat er heel mogelijk is! Dus… ga ook op ontdekkingstocht, het is echt het proberen waard! 

#port #portwijn #wijnen #portwinehour #kingsday #kingsnight #warresonwater #kingofportwines @warres_port @symingtonfamilyestates @alicebown
    ⛵️🍷Warre’s & Kingsnight 👑

Op de avond voor Koningsdag (dus Kingsnight) organiseerde het portmerk Warre’s een toffe boottocht 🚤over de Amsterdamse grachten. En dat was geen gewone trip. Nee, hier stond Wijn en Spijs centraal. Wat kun je meer doen in combinatie met port dan alleen het schenken als aperitief of bij een kaasplankje? 🧀Dat was de insteek. 

Warre’s is een van de oudste portmerken van Portugal. Ze zijn onderdeel van de grote kwalitatief hoogstaande Symington-groep, een van de machtigste concerns van de portindustrie. 

We starten met een klassieker op de kade: witte port met tonic en citroen. 🍹Er kwamen vervolgens 4 verschillende Ports langs met elke keer een onverwacht leuke wijn-spijs combinatie. 

We starten met de OTIMA 10 jaar oude Tawny. Een mooie nieuwe modern ogende fles die vooral jonge mensen moet verleiden om port te gaan ontdekken. 
Erbij een knapperig rolletje (cannoli) gevuld met een zachte crème. Aangevuld met amandelen 🌰en kaas. Verrassend en interessant. 

Daarna een onwijs leuk taartje van brique deeg met gedroogde ham, dadels  en pecannoten. Een lichte appelstroop 🍏verbindt het geheel

Daarna volgt een dessert in de vorm van een smeuïge chocolade mousse met krokante kletskopjes en wat sinaasappel en watermeloen. Daar schenkt Warre’s een vintage port bij van hun single vineyard Quinta da Cavadinha.

Tot slot een kaas gerechtje. Dit een gekruid wentelteefje met speculaas aroma’s. Belegd met Brabants blauwe kaas. Erbij de warrior port van Warre’s. 

Mocht je nog niet overtuigd zijn van de veelzijdigheid van port (ik wel hoor!) dan hebben ze hier zeker laten zien dat er heel mogelijk is! Dus… ga ook op ontdekkingstocht, het is echt het proberen waard! 

#port #portwijn #wijnen #portwinehour #kingsday #kingsnight #warresonwater #kingofportwines @warres_port @symingtonfamilyestates @alicebown
    ⛵️🍷Warre’s & Kingsnight 👑

Op de avond voor Koningsdag (dus Kingsnight) organiseerde het portmerk Warre’s een toffe boottocht 🚤over de Amsterdamse grachten. En dat was geen gewone trip. Nee, hier stond Wijn en Spijs centraal. Wat kun je meer doen in combinatie met port dan alleen het schenken als aperitief of bij een kaasplankje? 🧀Dat was de insteek. 

Warre’s is een van de oudste portmerken van Portugal. Ze zijn onderdeel van de grote kwalitatief hoogstaande Symington-groep, een van de machtigste concerns van de portindustrie. 

We starten met een klassieker op de kade: witte port met tonic en citroen. 🍹Er kwamen vervolgens 4 verschillende Ports langs met elke keer een onverwacht leuke wijn-spijs combinatie. 

We starten met de OTIMA 10 jaar oude Tawny. Een mooie nieuwe modern ogende fles die vooral jonge mensen moet verleiden om port te gaan ontdekken. 
Erbij een knapperig rolletje (cannoli) gevuld met een zachte crème. Aangevuld met amandelen 🌰en kaas. Verrassend en interessant. 

Daarna een onwijs leuk taartje van brique deeg met gedroogde ham, dadels  en pecannoten. Een lichte appelstroop 🍏verbindt het geheel

Daarna volgt een dessert in de vorm van een smeuïge chocolade mousse met krokante kletskopjes en wat sinaasappel en watermeloen. Daar schenkt Warre’s een vintage port bij van hun single vineyard Quinta da Cavadinha.

Tot slot een kaas gerechtje. Dit een gekruid wentelteefje met speculaas aroma’s. Belegd met Brabants blauwe kaas. Erbij de warrior port van Warre’s. 

Mocht je nog niet overtuigd zijn van de veelzijdigheid van port (ik wel hoor!) dan hebben ze hier zeker laten zien dat er heel mogelijk is! Dus… ga ook op ontdekkingstocht, het is echt het proberen waard! 

#port #portwijn #wijnen #portwinehour #kingsday #kingsnight #warresonwater #kingofportwines @warres_port @symingtonfamilyestates @alicebown
    ⛵️🍷Warre’s & Kingsnight 👑

Op de avond voor Koningsdag (dus Kingsnight) organiseerde het portmerk Warre’s een toffe boottocht 🚤over de Amsterdamse grachten. En dat was geen gewone trip. Nee, hier stond Wijn en Spijs centraal. Wat kun je meer doen in combinatie met port dan alleen het schenken als aperitief of bij een kaasplankje? 🧀Dat was de insteek. 

Warre’s is een van de oudste portmerken van Portugal. Ze zijn onderdeel van de grote kwalitatief hoogstaande Symington-groep, een van de machtigste concerns van de portindustrie. 

We starten met een klassieker op de kade: witte port met tonic en citroen. 🍹Er kwamen vervolgens 4 verschillende Ports langs met elke keer een onverwacht leuke wijn-spijs combinatie. 

We starten met de OTIMA 10 jaar oude Tawny. Een mooie nieuwe modern ogende fles die vooral jonge mensen moet verleiden om port te gaan ontdekken. 
Erbij een knapperig rolletje (cannoli) gevuld met een zachte crème. Aangevuld met amandelen 🌰en kaas. Verrassend en interessant. 

Daarna een onwijs leuk taartje van brique deeg met gedroogde ham, dadels  en pecannoten. Een lichte appelstroop 🍏verbindt het geheel

Daarna volgt een dessert in de vorm van een smeuïge chocolade mousse met krokante kletskopjes en wat sinaasappel en watermeloen. Daar schenkt Warre’s een vintage port bij van hun single vineyard Quinta da Cavadinha.

Tot slot een kaas gerechtje. Dit een gekruid wentelteefje met speculaas aroma’s. Belegd met Brabants blauwe kaas. Erbij de warrior port van Warre’s. 

Mocht je nog niet overtuigd zijn van de veelzijdigheid van port (ik wel hoor!) dan hebben ze hier zeker laten zien dat er heel mogelijk is! Dus… ga ook op ontdekkingstocht, het is echt het proberen waard! 

#port #portwijn #wijnen #portwinehour #kingsday #kingsnight #warresonwater #kingofportwines @warres_port @symingtonfamilyestates @alicebown
    ⛵️🍷Warre’s & Kingsnight 👑

Op de avond voor Koningsdag (dus Kingsnight) organiseerde het portmerk Warre’s een toffe boottocht 🚤over de Amsterdamse grachten. En dat was geen gewone trip. Nee, hier stond Wijn en Spijs centraal. Wat kun je meer doen in combinatie met port dan alleen het schenken als aperitief of bij een kaasplankje? 🧀Dat was de insteek. 

Warre’s is een van de oudste portmerken van Portugal. Ze zijn onderdeel van de grote kwalitatief hoogstaande Symington-groep, een van de machtigste concerns van de portindustrie. 

We starten met een klassieker op de kade: witte port met tonic en citroen. 🍹Er kwamen vervolgens 4 verschillende Ports langs met elke keer een onverwacht leuke wijn-spijs combinatie. 

We starten met de OTIMA 10 jaar oude Tawny. Een mooie nieuwe modern ogende fles die vooral jonge mensen moet verleiden om port te gaan ontdekken. 
Erbij een knapperig rolletje (cannoli) gevuld met een zachte crème. Aangevuld met amandelen 🌰en kaas. Verrassend en interessant. 

Daarna een onwijs leuk taartje van brique deeg met gedroogde ham, dadels  en pecannoten. Een lichte appelstroop 🍏verbindt het geheel

Daarna volgt een dessert in de vorm van een smeuïge chocolade mousse met krokante kletskopjes en wat sinaasappel en watermeloen. Daar schenkt Warre’s een vintage port bij van hun single vineyard Quinta da Cavadinha.

Tot slot een kaas gerechtje. Dit een gekruid wentelteefje met speculaas aroma’s. Belegd met Brabants blauwe kaas. Erbij de warrior port van Warre’s. 

Mocht je nog niet overtuigd zijn van de veelzijdigheid van port (ik wel hoor!) dan hebben ze hier zeker laten zien dat er heel mogelijk is! Dus… ga ook op ontdekkingstocht, het is echt het proberen waard! 

#port #portwijn #wijnen #portwinehour #kingsday #kingsnight #warresonwater #kingofportwines @warres_port @symingtonfamilyestates @alicebown
    ilovefoodwine
    ilovefoodwine
    •
    Follow
    ⛵️🍷Warre’s & Kingsnight 👑 Op de avond voor Koningsdag (dus Kingsnight) organiseerde het portmerk Warre’s een toffe boottocht 🚤over de Amsterdamse grachten. En dat was geen gewone trip. Nee, hier stond Wijn en Spijs centraal. Wat kun je meer doen in combinatie met port dan alleen het schenken als aperitief of bij een kaasplankje? 🧀Dat was de insteek. Warre’s is een van de oudste portmerken van Portugal. Ze zijn onderdeel van de grote kwalitatief hoogstaande Symington-groep, een van de machtigste concerns van de portindustrie. We starten met een klassieker op de kade: witte port met tonic en citroen. 🍹Er kwamen vervolgens 4 verschillende Ports langs met elke keer een onverwacht leuke wijn-spijs combinatie. We starten met de OTIMA 10 jaar oude Tawny. Een mooie nieuwe modern ogende fles die vooral jonge mensen moet verleiden om port te gaan ontdekken. Erbij een knapperig rolletje (cannoli) gevuld met een zachte crème. Aangevuld met amandelen 🌰en kaas. Verrassend en interessant. Daarna een onwijs leuk taartje van brique deeg met gedroogde ham, dadels en pecannoten. Een lichte appelstroop 🍏verbindt het geheel Daarna volgt een dessert in de vorm van een smeuïge chocolade mousse met krokante kletskopjes en wat sinaasappel en watermeloen. Daar schenkt Warre’s een vintage port bij van hun single vineyard Quinta da Cavadinha. Tot slot een kaas gerechtje. Dit een gekruid wentelteefje met speculaas aroma’s. Belegd met Brabants blauwe kaas. Erbij de warrior port van Warre’s. Mocht je nog niet overtuigd zijn van de veelzijdigheid van port (ik wel hoor!) dan hebben ze hier zeker laten zien dat er heel mogelijk is! Dus… ga ook op ontdekkingstocht, het is echt het proberen waard! #port #portwijn #wijnen #portwinehour #kingsday #kingsnight #warresonwater #kingofportwines @warres_port @symingtonfamilyestates @alicebown
    3 weken geleden
    View on Instagram |
    1/9
    GENOMINEERD!: Wijnvrouw van het jaar 2022!!! 🥰🍷🥂🍾

Tijdens de Wine Professional 2022 ben ik als 2e genomineerd als Wijnvrouw van het Jaar door de stichting van Barbara Verbeek en Clarissa Slingerland van Miss Publicity! Thanks dames, en ook de vakjury! 😍 maar ook dank aan de sponsor Walraven Sax die tijdens mijn nominatie het huis Mouton Cadet in het zonnetje zette 😋

Anyway, een grote verrassing! Ben er heel blij, en ik hoop veel vrouwen hiermee te inspireren om hun passie ook te volgen. 

#wineprofessional #wineandfoodassociation @barbaraverbeek.nl @misspublicitynl @clarissaslingerland @sofitellegendthegrandamsterdam @walravensax @moutoncadet_official #bordeaux
    ilovefoodwine
    ilovefoodwine
    •
    Follow
    GENOMINEERD!: Wijnvrouw van het jaar 2022!!! 🥰🍷🥂🍾 Tijdens de Wine Professional 2022 ben ik als 2e genomineerd als Wijnvrouw van het Jaar door de stichting van Barbara Verbeek en Clarissa Slingerland van Miss Publicity! Thanks dames, en ook de vakjury! 😍 maar ook dank aan de sponsor Walraven Sax die tijdens mijn nominatie het huis Mouton Cadet in het zonnetje zette 😋 Anyway, een grote verrassing! Ben er heel blij, en ik hoop veel vrouwen hiermee te inspireren om hun passie ook te volgen. #wineprofessional #wineandfoodassociation @barbaraverbeek.nl @misspublicitynl @clarissaslingerland @sofitellegendthegrandamsterdam @walravensax @moutoncadet_official #bordeaux
    2 maanden geleden
    View on Instagram |
    2/9
    Finca & bodega 
PAGO DE CARRAOVEJAS

Tijdens onze persreis naar Vallodid was het bezoek aan bodega Pago de Carraovejas een van de hoogtepunten. Waarom? Hier staat foodpairing in hoog aanzien! Food & Wine is hun specialiteit, en ook de mijne 😋😍. Dus hier komen onze beide passies helemaal samen!

Behalve dat ze heel gave wijn 🍷maken ( en niet alleen in Ribeira del Duero), hebben ze hier ook een Michelin restaurant (Ambivium).🍽

Na de mooie rondleiding door de winery waar ze gebruik maken van zwaartekracht, start de gastronomische wijnproeverij met vier wijnen. Niet alleen Ribeira del Duero, maar ook een Verdejo uit Rueda ( Ossian 👌), witte wijn (blend) uit het gebied Ribeiro en een rode (Marrañones, 100% garnacha) uit een gebied vlakbij Madrid. Zij noemen deze uitbreiding naar andere wijngebieden hun Alma Carraovejas project. 

Alle wijnen worden begeleid door een bijpassende (heel spannend hapje) om de perfecte foodpairing te illustreren. En we zijn overtuigd van hun kwaliteit 😍! Top! 

Jammer dat we te weinig tijd hadden om ook hun biologisch-dynamische farm met eigen groente- en kruiden tuin 🌿 te bewonderen. Maar we komen met liefde 💓 nog een keer terug! 

Wil je nog wat meer lezen over mijn bezoek aan VALLADOLID. Binnenkort meer op @ilovefoodwine. 

@pagocarraovejas @rteambivium  @spain @spainfoodwine #enotoerisme #enotourism #travel #wineblogger #ilovefoodwine #winetourismexpo #finewinetourismexpo2022 @visit.spain #winetravelers
    Finca & bodega 
PAGO DE CARRAOVEJAS

Tijdens onze persreis naar Vallodid was het bezoek aan bodega Pago de Carraovejas een van de hoogtepunten. Waarom? Hier staat foodpairing in hoog aanzien! Food & Wine is hun specialiteit, en ook de mijne 😋😍. Dus hier komen onze beide passies helemaal samen!

Behalve dat ze heel gave wijn 🍷maken ( en niet alleen in Ribeira del Duero), hebben ze hier ook een Michelin restaurant (Ambivium).🍽

Na de mooie rondleiding door de winery waar ze gebruik maken van zwaartekracht, start de gastronomische wijnproeverij met vier wijnen. Niet alleen Ribeira del Duero, maar ook een Verdejo uit Rueda ( Ossian 👌), witte wijn (blend) uit het gebied Ribeiro en een rode (Marrañones, 100% garnacha) uit een gebied vlakbij Madrid. Zij noemen deze uitbreiding naar andere wijngebieden hun Alma Carraovejas project. 

Alle wijnen worden begeleid door een bijpassende (heel spannend hapje) om de perfecte foodpairing te illustreren. En we zijn overtuigd van hun kwaliteit 😍! Top! 

Jammer dat we te weinig tijd hadden om ook hun biologisch-dynamische farm met eigen groente- en kruiden tuin 🌿 te bewonderen. Maar we komen met liefde 💓 nog een keer terug! 

Wil je nog wat meer lezen over mijn bezoek aan VALLADOLID. Binnenkort meer op @ilovefoodwine. 

@pagocarraovejas @rteambivium  @spain @spainfoodwine #enotoerisme #enotourism #travel #wineblogger #ilovefoodwine #winetourismexpo #finewinetourismexpo2022 @visit.spain #winetravelers
    Finca & bodega 
PAGO DE CARRAOVEJAS

Tijdens onze persreis naar Vallodid was het bezoek aan bodega Pago de Carraovejas een van de hoogtepunten. Waarom? Hier staat foodpairing in hoog aanzien! Food & Wine is hun specialiteit, en ook de mijne 😋😍. Dus hier komen onze beide passies helemaal samen!

Behalve dat ze heel gave wijn 🍷maken ( en niet alleen in Ribeira del Duero), hebben ze hier ook een Michelin restaurant (Ambivium).🍽

Na de mooie rondleiding door de winery waar ze gebruik maken van zwaartekracht, start de gastronomische wijnproeverij met vier wijnen. Niet alleen Ribeira del Duero, maar ook een Verdejo uit Rueda ( Ossian 👌), witte wijn (blend) uit het gebied Ribeiro en een rode (Marrañones, 100% garnacha) uit een gebied vlakbij Madrid. Zij noemen deze uitbreiding naar andere wijngebieden hun Alma Carraovejas project. 

Alle wijnen worden begeleid door een bijpassende (heel spannend hapje) om de perfecte foodpairing te illustreren. En we zijn overtuigd van hun kwaliteit 😍! Top! 

Jammer dat we te weinig tijd hadden om ook hun biologisch-dynamische farm met eigen groente- en kruiden tuin 🌿 te bewonderen. Maar we komen met liefde 💓 nog een keer terug! 

Wil je nog wat meer lezen over mijn bezoek aan VALLADOLID. Binnenkort meer op @ilovefoodwine. 

@pagocarraovejas @rteambivium  @spain @spainfoodwine #enotoerisme #enotourism #travel #wineblogger #ilovefoodwine #winetourismexpo #finewinetourismexpo2022 @visit.spain #winetravelers
    Finca & bodega 
PAGO DE CARRAOVEJAS

Tijdens onze persreis naar Vallodid was het bezoek aan bodega Pago de Carraovejas een van de hoogtepunten. Waarom? Hier staat foodpairing in hoog aanzien! Food & Wine is hun specialiteit, en ook de mijne 😋😍. Dus hier komen onze beide passies helemaal samen!

Behalve dat ze heel gave wijn 🍷maken ( en niet alleen in Ribeira del Duero), hebben ze hier ook een Michelin restaurant (Ambivium).🍽

Na de mooie rondleiding door de winery waar ze gebruik maken van zwaartekracht, start de gastronomische wijnproeverij met vier wijnen. Niet alleen Ribeira del Duero, maar ook een Verdejo uit Rueda ( Ossian 👌), witte wijn (blend) uit het gebied Ribeiro en een rode (Marrañones, 100% garnacha) uit een gebied vlakbij Madrid. Zij noemen deze uitbreiding naar andere wijngebieden hun Alma Carraovejas project. 

Alle wijnen worden begeleid door een bijpassende (heel spannend hapje) om de perfecte foodpairing te illustreren. En we zijn overtuigd van hun kwaliteit 😍! Top! 

Jammer dat we te weinig tijd hadden om ook hun biologisch-dynamische farm met eigen groente- en kruiden tuin 🌿 te bewonderen. Maar we komen met liefde 💓 nog een keer terug! 

Wil je nog wat meer lezen over mijn bezoek aan VALLADOLID. Binnenkort meer op @ilovefoodwine. 

@pagocarraovejas @rteambivium  @spain @spainfoodwine #enotoerisme #enotourism #travel #wineblogger #ilovefoodwine #winetourismexpo #finewinetourismexpo2022 @visit.spain #winetravelers
    Finca & bodega 
PAGO DE CARRAOVEJAS

Tijdens onze persreis naar Vallodid was het bezoek aan bodega Pago de Carraovejas een van de hoogtepunten. Waarom? Hier staat foodpairing in hoog aanzien! Food & Wine is hun specialiteit, en ook de mijne 😋😍. Dus hier komen onze beide passies helemaal samen!

Behalve dat ze heel gave wijn 🍷maken ( en niet alleen in Ribeira del Duero), hebben ze hier ook een Michelin restaurant (Ambivium).🍽

Na de mooie rondleiding door de winery waar ze gebruik maken van zwaartekracht, start de gastronomische wijnproeverij met vier wijnen. Niet alleen Ribeira del Duero, maar ook een Verdejo uit Rueda ( Ossian 👌), witte wijn (blend) uit het gebied Ribeiro en een rode (Marrañones, 100% garnacha) uit een gebied vlakbij Madrid. Zij noemen deze uitbreiding naar andere wijngebieden hun Alma Carraovejas project. 

Alle wijnen worden begeleid door een bijpassende (heel spannend hapje) om de perfecte foodpairing te illustreren. En we zijn overtuigd van hun kwaliteit 😍! Top! 

Jammer dat we te weinig tijd hadden om ook hun biologisch-dynamische farm met eigen groente- en kruiden tuin 🌿 te bewonderen. Maar we komen met liefde 💓 nog een keer terug! 

Wil je nog wat meer lezen over mijn bezoek aan VALLADOLID. Binnenkort meer op @ilovefoodwine. 

@pagocarraovejas @rteambivium  @spain @spainfoodwine #enotoerisme #enotourism #travel #wineblogger #ilovefoodwine #winetourismexpo #finewinetourismexpo2022 @visit.spain #winetravelers
    Finca & bodega 
PAGO DE CARRAOVEJAS

Tijdens onze persreis naar Vallodid was het bezoek aan bodega Pago de Carraovejas een van de hoogtepunten. Waarom? Hier staat foodpairing in hoog aanzien! Food & Wine is hun specialiteit, en ook de mijne 😋😍. Dus hier komen onze beide passies helemaal samen!

Behalve dat ze heel gave wijn 🍷maken ( en niet alleen in Ribeira del Duero), hebben ze hier ook een Michelin restaurant (Ambivium).🍽

Na de mooie rondleiding door de winery waar ze gebruik maken van zwaartekracht, start de gastronomische wijnproeverij met vier wijnen. Niet alleen Ribeira del Duero, maar ook een Verdejo uit Rueda ( Ossian 👌), witte wijn (blend) uit het gebied Ribeiro en een rode (Marrañones, 100% garnacha) uit een gebied vlakbij Madrid. Zij noemen deze uitbreiding naar andere wijngebieden hun Alma Carraovejas project. 

Alle wijnen worden begeleid door een bijpassende (heel spannend hapje) om de perfecte foodpairing te illustreren. En we zijn overtuigd van hun kwaliteit 😍! Top! 

Jammer dat we te weinig tijd hadden om ook hun biologisch-dynamische farm met eigen groente- en kruiden tuin 🌿 te bewonderen. Maar we komen met liefde 💓 nog een keer terug! 

Wil je nog wat meer lezen over mijn bezoek aan VALLADOLID. Binnenkort meer op @ilovefoodwine. 

@pagocarraovejas @rteambivium  @spain @spainfoodwine #enotoerisme #enotourism #travel #wineblogger #ilovefoodwine #winetourismexpo #finewinetourismexpo2022 @visit.spain #winetravelers
    Finca & bodega 
PAGO DE CARRAOVEJAS

Tijdens onze persreis naar Vallodid was het bezoek aan bodega Pago de Carraovejas een van de hoogtepunten. Waarom? Hier staat foodpairing in hoog aanzien! Food & Wine is hun specialiteit, en ook de mijne 😋😍. Dus hier komen onze beide passies helemaal samen!

Behalve dat ze heel gave wijn 🍷maken ( en niet alleen in Ribeira del Duero), hebben ze hier ook een Michelin restaurant (Ambivium).🍽

Na de mooie rondleiding door de winery waar ze gebruik maken van zwaartekracht, start de gastronomische wijnproeverij met vier wijnen. Niet alleen Ribeira del Duero, maar ook een Verdejo uit Rueda ( Ossian 👌), witte wijn (blend) uit het gebied Ribeiro en een rode (Marrañones, 100% garnacha) uit een gebied vlakbij Madrid. Zij noemen deze uitbreiding naar andere wijngebieden hun Alma Carraovejas project. 

Alle wijnen worden begeleid door een bijpassende (heel spannend hapje) om de perfecte foodpairing te illustreren. En we zijn overtuigd van hun kwaliteit 😍! Top! 

Jammer dat we te weinig tijd hadden om ook hun biologisch-dynamische farm met eigen groente- en kruiden tuin 🌿 te bewonderen. Maar we komen met liefde 💓 nog een keer terug! 

Wil je nog wat meer lezen over mijn bezoek aan VALLADOLID. Binnenkort meer op @ilovefoodwine. 

@pagocarraovejas @rteambivium  @spain @spainfoodwine #enotoerisme #enotourism #travel #wineblogger #ilovefoodwine #winetourismexpo #finewinetourismexpo2022 @visit.spain #winetravelers
    Finca & bodega 
PAGO DE CARRAOVEJAS

Tijdens onze persreis naar Vallodid was het bezoek aan bodega Pago de Carraovejas een van de hoogtepunten. Waarom? Hier staat foodpairing in hoog aanzien! Food & Wine is hun specialiteit, en ook de mijne 😋😍. Dus hier komen onze beide passies helemaal samen!

Behalve dat ze heel gave wijn 🍷maken ( en niet alleen in Ribeira del Duero), hebben ze hier ook een Michelin restaurant (Ambivium).🍽

Na de mooie rondleiding door de winery waar ze gebruik maken van zwaartekracht, start de gastronomische wijnproeverij met vier wijnen. Niet alleen Ribeira del Duero, maar ook een Verdejo uit Rueda ( Ossian 👌), witte wijn (blend) uit het gebied Ribeiro en een rode (Marrañones, 100% garnacha) uit een gebied vlakbij Madrid. Zij noemen deze uitbreiding naar andere wijngebieden hun Alma Carraovejas project. 

Alle wijnen worden begeleid door een bijpassende (heel spannend hapje) om de perfecte foodpairing te illustreren. En we zijn overtuigd van hun kwaliteit 😍! Top! 

Jammer dat we te weinig tijd hadden om ook hun biologisch-dynamische farm met eigen groente- en kruiden tuin 🌿 te bewonderen. Maar we komen met liefde 💓 nog een keer terug! 

Wil je nog wat meer lezen over mijn bezoek aan VALLADOLID. Binnenkort meer op @ilovefoodwine. 

@pagocarraovejas @rteambivium  @spain @spainfoodwine #enotoerisme #enotourism #travel #wineblogger #ilovefoodwine #winetourismexpo #finewinetourismexpo2022 @visit.spain #winetravelers
    Finca & bodega 
PAGO DE CARRAOVEJAS

Tijdens onze persreis naar Vallodid was het bezoek aan bodega Pago de Carraovejas een van de hoogtepunten. Waarom? Hier staat foodpairing in hoog aanzien! Food & Wine is hun specialiteit, en ook de mijne 😋😍. Dus hier komen onze beide passies helemaal samen!

Behalve dat ze heel gave wijn 🍷maken ( en niet alleen in Ribeira del Duero), hebben ze hier ook een Michelin restaurant (Ambivium).🍽

Na de mooie rondleiding door de winery waar ze gebruik maken van zwaartekracht, start de gastronomische wijnproeverij met vier wijnen. Niet alleen Ribeira del Duero, maar ook een Verdejo uit Rueda ( Ossian 👌), witte wijn (blend) uit het gebied Ribeiro en een rode (Marrañones, 100% garnacha) uit een gebied vlakbij Madrid. Zij noemen deze uitbreiding naar andere wijngebieden hun Alma Carraovejas project. 

Alle wijnen worden begeleid door een bijpassende (heel spannend hapje) om de perfecte foodpairing te illustreren. En we zijn overtuigd van hun kwaliteit 😍! Top! 

Jammer dat we te weinig tijd hadden om ook hun biologisch-dynamische farm met eigen groente- en kruiden tuin 🌿 te bewonderen. Maar we komen met liefde 💓 nog een keer terug! 

Wil je nog wat meer lezen over mijn bezoek aan VALLADOLID. Binnenkort meer op @ilovefoodwine. 

@pagocarraovejas @rteambivium  @spain @spainfoodwine #enotoerisme #enotourism #travel #wineblogger #ilovefoodwine #winetourismexpo #finewinetourismexpo2022 @visit.spain #winetravelers
    Finca & bodega 
PAGO DE CARRAOVEJAS

Tijdens onze persreis naar Vallodid was het bezoek aan bodega Pago de Carraovejas een van de hoogtepunten. Waarom? Hier staat foodpairing in hoog aanzien! Food & Wine is hun specialiteit, en ook de mijne 😋😍. Dus hier komen onze beide passies helemaal samen!

Behalve dat ze heel gave wijn 🍷maken ( en niet alleen in Ribeira del Duero), hebben ze hier ook een Michelin restaurant (Ambivium).🍽

Na de mooie rondleiding door de winery waar ze gebruik maken van zwaartekracht, start de gastronomische wijnproeverij met vier wijnen. Niet alleen Ribeira del Duero, maar ook een Verdejo uit Rueda ( Ossian 👌), witte wijn (blend) uit het gebied Ribeiro en een rode (Marrañones, 100% garnacha) uit een gebied vlakbij Madrid. Zij noemen deze uitbreiding naar andere wijngebieden hun Alma Carraovejas project. 

Alle wijnen worden begeleid door een bijpassende (heel spannend hapje) om de perfecte foodpairing te illustreren. En we zijn overtuigd van hun kwaliteit 😍! Top! 

Jammer dat we te weinig tijd hadden om ook hun biologisch-dynamische farm met eigen groente- en kruiden tuin 🌿 te bewonderen. Maar we komen met liefde 💓 nog een keer terug! 

Wil je nog wat meer lezen over mijn bezoek aan VALLADOLID. Binnenkort meer op @ilovefoodwine. 

@pagocarraovejas @rteambivium  @spain @spainfoodwine #enotoerisme #enotourism #travel #wineblogger #ilovefoodwine #winetourismexpo #finewinetourismexpo2022 @visit.spain #winetravelers
    ilovefoodwine
    ilovefoodwine
    •
    Follow
    Finca & bodega PAGO DE CARRAOVEJAS Tijdens onze persreis naar Vallodid was het bezoek aan bodega Pago de Carraovejas een van de hoogtepunten. Waarom? Hier staat foodpairing in hoog aanzien! Food & Wine is hun specialiteit, en ook de mijne 😋😍. Dus hier komen onze beide passies helemaal samen! Behalve dat ze heel gave wijn 🍷maken ( en niet alleen in Ribeira del Duero), hebben ze hier ook een Michelin restaurant (Ambivium).🍽 Na de mooie rondleiding door de winery waar ze gebruik maken van zwaartekracht, start de gastronomische wijnproeverij met vier wijnen. Niet alleen Ribeira del Duero, maar ook een Verdejo uit Rueda ( Ossian 👌), witte wijn (blend) uit het gebied Ribeiro en een rode (Marrañones, 100% garnacha) uit een gebied vlakbij Madrid. Zij noemen deze uitbreiding naar andere wijngebieden hun Alma Carraovejas project. Alle wijnen worden begeleid door een bijpassende (heel spannend hapje) om de perfecte foodpairing te illustreren. En we zijn overtuigd van hun kwaliteit 😍! Top! Jammer dat we te weinig tijd hadden om ook hun biologisch-dynamische farm met eigen groente- en kruiden tuin 🌿 te bewonderen. Maar we komen met liefde 💓 nog een keer terug! Wil je nog wat meer lezen over mijn bezoek aan VALLADOLID. Binnenkort meer op @ilovefoodwine. @pagocarraovejas @rteambivium @spain @spainfoodwine #enotoerisme #enotourism #travel #wineblogger #ilovefoodwine #winetourismexpo #finewinetourismexpo2022 @visit.spain #winetravelers
    3 maanden geleden
    View on Instagram |
    3/9
    Dag 2: 2e bezoek winery PROTOS 🍷🇪🇸

Na ons bezoek aan Castillo Termal de Valbuena (5 sterren hotel) rijden we door naar Bodega Protos. 
Een de allergrootste wijnbedrijven die ik ooit heb gezien. We starten daar met een prachtige presentatie (zie stukje van de film in de foto-serie hierboven), een videofilm op de muur. Daarna wandelen we door de indrukwekkende lange gangen die 2 km onder de grond lopen, rechtonder het kasteel!!! Wow, echt heel bijzonder! Hier liggen meer dan 15.000 barrels!!! 

Aansluitend een proeverij van 4 wijnen olv een van hun wijnmakers. 

Mooie kwaliteit Verdejo en Rosé uit Cigales. Interessant in deze proeverij zijn de twee rode Ribeira del Duero’s. Twee wijnstijlen naast elkaar; modern (Protos 27) en de traditionele Riserva uit 2015. 

Meer weten over de wijn uit Ribeira del Duero? Binnenkort een groter verhaal op I Love Food & Wine. 

@protoswines @spain @spainfoodwine @visit.valladolid #finewinetourismexpo2022 #winetourism #travel #winelover #winetrip #ribeiradelduero @turismocigales @ruedawijnen
    Dag 2: 2e bezoek winery PROTOS 🍷🇪🇸 Na ons bezoek aan Castillo Termal de Valbuena (5 sterren hotel) rijden we door naar Bodega Protos. Een de allergrootste wijnbedrijven die ik ooit heb gezien. We starten daar met een prachtige presentatie (zie stukje van de film in de foto-serie hierboven), een videofilm op de muur. Daarna wandelen we door de indrukwekkende lange gangen die 2 km onder de grond lopen, rechtonder het kasteel!!! Wow, echt heel bijzonder! Hier liggen meer dan 15.000 barrels!!! Aansluitend een proeverij van 4 wijnen olv een van hun wijnmakers. Mooie kwaliteit Verdejo en Rosé uit Cigales. Interessant in deze proeverij zijn de twee rode Ribeira del Duero’s. Twee wijnstijlen naast elkaar; modern (Protos 27) en de traditionele Riserva uit 2015. Meer weten over de wijn uit Ribeira del Duero? Binnenkort een groter verhaal op I Love Food & Wine. @protoswines @spain @spainfoodwine @visit.valladolid #finewinetourismexpo2022 #winetourism #travel #winelover #winetrip #ribeiradelduero @turismocigales @ruedawijnen
    Dag 2: 2e bezoek winery PROTOS 🍷🇪🇸

Na ons bezoek aan Castillo Termal de Valbuena (5 sterren hotel) rijden we door naar Bodega Protos. 
Een de allergrootste wijnbedrijven die ik ooit heb gezien. We starten daar met een prachtige presentatie (zie stukje van de film in de foto-serie hierboven), een videofilm op de muur. Daarna wandelen we door de indrukwekkende lange gangen die 2 km onder de grond lopen, rechtonder het kasteel!!! Wow, echt heel bijzonder! Hier liggen meer dan 15.000 barrels!!! 

Aansluitend een proeverij van 4 wijnen olv een van hun wijnmakers. 

Mooie kwaliteit Verdejo en Rosé uit Cigales. Interessant in deze proeverij zijn de twee rode Ribeira del Duero’s. Twee wijnstijlen naast elkaar; modern (Protos 27) en de traditionele Riserva uit 2015. 

Meer weten over de wijn uit Ribeira del Duero? Binnenkort een groter verhaal op I Love Food & Wine. 

@protoswines @spain @spainfoodwine @visit.valladolid #finewinetourismexpo2022 #winetourism #travel #winelover #winetrip #ribeiradelduero @turismocigales @ruedawijnen
    Dag 2: 2e bezoek winery PROTOS 🍷🇪🇸

Na ons bezoek aan Castillo Termal de Valbuena (5 sterren hotel) rijden we door naar Bodega Protos. 
Een de allergrootste wijnbedrijven die ik ooit heb gezien. We starten daar met een prachtige presentatie (zie stukje van de film in de foto-serie hierboven), een videofilm op de muur. Daarna wandelen we door de indrukwekkende lange gangen die 2 km onder de grond lopen, rechtonder het kasteel!!! Wow, echt heel bijzonder! Hier liggen meer dan 15.000 barrels!!! 

Aansluitend een proeverij van 4 wijnen olv een van hun wijnmakers. 

Mooie kwaliteit Verdejo en Rosé uit Cigales. Interessant in deze proeverij zijn de twee rode Ribeira del Duero’s. Twee wijnstijlen naast elkaar; modern (Protos 27) en de traditionele Riserva uit 2015. 

Meer weten over de wijn uit Ribeira del Duero? Binnenkort een groter verhaal op I Love Food & Wine. 

@protoswines @spain @spainfoodwine @visit.valladolid #finewinetourismexpo2022 #winetourism #travel #winelover #winetrip #ribeiradelduero @turismocigales @ruedawijnen
    Dag 2: 2e bezoek winery PROTOS 🍷🇪🇸

Na ons bezoek aan Castillo Termal de Valbuena (5 sterren hotel) rijden we door naar Bodega Protos. 
Een de allergrootste wijnbedrijven die ik ooit heb gezien. We starten daar met een prachtige presentatie (zie stukje van de film in de foto-serie hierboven), een videofilm op de muur. Daarna wandelen we door de indrukwekkende lange gangen die 2 km onder de grond lopen, rechtonder het kasteel!!! Wow, echt heel bijzonder! Hier liggen meer dan 15.000 barrels!!! 

Aansluitend een proeverij van 4 wijnen olv een van hun wijnmakers. 

Mooie kwaliteit Verdejo en Rosé uit Cigales. Interessant in deze proeverij zijn de twee rode Ribeira del Duero’s. Twee wijnstijlen naast elkaar; modern (Protos 27) en de traditionele Riserva uit 2015. 

Meer weten over de wijn uit Ribeira del Duero? Binnenkort een groter verhaal op I Love Food & Wine. 

@protoswines @spain @spainfoodwine @visit.valladolid #finewinetourismexpo2022 #winetourism #travel #winelover #winetrip #ribeiradelduero @turismocigales @ruedawijnen
    Dag 2: 2e bezoek winery PROTOS 🍷🇪🇸

Na ons bezoek aan Castillo Termal de Valbuena (5 sterren hotel) rijden we door naar Bodega Protos. 
Een de allergrootste wijnbedrijven die ik ooit heb gezien. We starten daar met een prachtige presentatie (zie stukje van de film in de foto-serie hierboven), een videofilm op de muur. Daarna wandelen we door de indrukwekkende lange gangen die 2 km onder de grond lopen, rechtonder het kasteel!!! Wow, echt heel bijzonder! Hier liggen meer dan 15.000 barrels!!! 

Aansluitend een proeverij van 4 wijnen olv een van hun wijnmakers. 

Mooie kwaliteit Verdejo en Rosé uit Cigales. Interessant in deze proeverij zijn de twee rode Ribeira del Duero’s. Twee wijnstijlen naast elkaar; modern (Protos 27) en de traditionele Riserva uit 2015. 

Meer weten over de wijn uit Ribeira del Duero? Binnenkort een groter verhaal op I Love Food & Wine. 

@protoswines @spain @spainfoodwine @visit.valladolid #finewinetourismexpo2022 #winetourism #travel #winelover #winetrip #ribeiradelduero @turismocigales @ruedawijnen
    Dag 2: 2e bezoek winery PROTOS 🍷🇪🇸

Na ons bezoek aan Castillo Termal de Valbuena (5 sterren hotel) rijden we door naar Bodega Protos. 
Een de allergrootste wijnbedrijven die ik ooit heb gezien. We starten daar met een prachtige presentatie (zie stukje van de film in de foto-serie hierboven), een videofilm op de muur. Daarna wandelen we door de indrukwekkende lange gangen die 2 km onder de grond lopen, rechtonder het kasteel!!! Wow, echt heel bijzonder! Hier liggen meer dan 15.000 barrels!!! 

Aansluitend een proeverij van 4 wijnen olv een van hun wijnmakers. 

Mooie kwaliteit Verdejo en Rosé uit Cigales. Interessant in deze proeverij zijn de twee rode Ribeira del Duero’s. Twee wijnstijlen naast elkaar; modern (Protos 27) en de traditionele Riserva uit 2015. 

Meer weten over de wijn uit Ribeira del Duero? Binnenkort een groter verhaal op I Love Food & Wine. 

@protoswines @spain @spainfoodwine @visit.valladolid #finewinetourismexpo2022 #winetourism #travel #winelover #winetrip #ribeiradelduero @turismocigales @ruedawijnen
    Dag 2: 2e bezoek winery PROTOS 🍷🇪🇸

Na ons bezoek aan Castillo Termal de Valbuena (5 sterren hotel) rijden we door naar Bodega Protos. 
Een de allergrootste wijnbedrijven die ik ooit heb gezien. We starten daar met een prachtige presentatie (zie stukje van de film in de foto-serie hierboven), een videofilm op de muur. Daarna wandelen we door de indrukwekkende lange gangen die 2 km onder de grond lopen, rechtonder het kasteel!!! Wow, echt heel bijzonder! Hier liggen meer dan 15.000 barrels!!! 

Aansluitend een proeverij van 4 wijnen olv een van hun wijnmakers. 

Mooie kwaliteit Verdejo en Rosé uit Cigales. Interessant in deze proeverij zijn de twee rode Ribeira del Duero’s. Twee wijnstijlen naast elkaar; modern (Protos 27) en de traditionele Riserva uit 2015. 

Meer weten over de wijn uit Ribeira del Duero? Binnenkort een groter verhaal op I Love Food & Wine. 

@protoswines @spain @spainfoodwine @visit.valladolid #finewinetourismexpo2022 #winetourism #travel #winelover #winetrip #ribeiradelduero @turismocigales @ruedawijnen
    Dag 2: 2e bezoek winery PROTOS 🍷🇪🇸

Na ons bezoek aan Castillo Termal de Valbuena (5 sterren hotel) rijden we door naar Bodega Protos. 
Een de allergrootste wijnbedrijven die ik ooit heb gezien. We starten daar met een prachtige presentatie (zie stukje van de film in de foto-serie hierboven), een videofilm op de muur. Daarna wandelen we door de indrukwekkende lange gangen die 2 km onder de grond lopen, rechtonder het kasteel!!! Wow, echt heel bijzonder! Hier liggen meer dan 15.000 barrels!!! 

Aansluitend een proeverij van 4 wijnen olv een van hun wijnmakers. 

Mooie kwaliteit Verdejo en Rosé uit Cigales. Interessant in deze proeverij zijn de twee rode Ribeira del Duero’s. Twee wijnstijlen naast elkaar; modern (Protos 27) en de traditionele Riserva uit 2015. 

Meer weten over de wijn uit Ribeira del Duero? Binnenkort een groter verhaal op I Love Food & Wine. 

@protoswines @spain @spainfoodwine @visit.valladolid #finewinetourismexpo2022 #winetourism #travel #winelover #winetrip #ribeiradelduero @turismocigales @ruedawijnen
    ilovefoodwine
    ilovefoodwine
    •
    Follow
    Dag 2: 2e bezoek winery PROTOS 🍷🇪🇸 Na ons bezoek aan Castillo Termal de Valbuena (5 sterren hotel) rijden we door naar Bodega Protos. Een de allergrootste wijnbedrijven die ik ooit heb gezien. We starten daar met een prachtige presentatie (zie stukje van de film in de foto-serie hierboven), een videofilm op de muur. Daarna wandelen we door de indrukwekkende lange gangen die 2 km onder de grond lopen, rechtonder het kasteel!!! Wow, echt heel bijzonder! Hier liggen meer dan 15.000 barrels!!! Aansluitend een proeverij van 4 wijnen olv een van hun wijnmakers. Mooie kwaliteit Verdejo en Rosé uit Cigales. Interessant in deze proeverij zijn de twee rode Ribeira del Duero’s. Twee wijnstijlen naast elkaar; modern (Protos 27) en de traditionele Riserva uit 2015. Meer weten over de wijn uit Ribeira del Duero? Binnenkort een groter verhaal op I Love Food & Wine. @protoswines @spain @spainfoodwine @visit.valladolid #finewinetourismexpo2022 #winetourism #travel #winelover #winetrip #ribeiradelduero @turismocigales @ruedawijnen
    3 maanden geleden
    View on Instagram |
    4/9
    Dag 2 persreis VALLADOLID 🍷🇪🇸

In de middag met de bus naar wijnregio Ribeira del Duero. Hier bezoeken we als eerste het prachtige 5-sterren hotel met thermale baden: Monasterio de Valbuena. Oorspronkelijk was dit een klooster, maar is prachtig verbouwd, met volop aandacht voor duurzaamheid!

Ze maken hier maar 1 rode wijn (Ribeira del Duero), van druiven afkomstig van de wijngaarden rondom het ‘Castilllo’. CONVERSO! 
 
Na een rondleiding is het tijd voor de lunch. Een heel scala aan de meest prachtige maar bovenal gastronomische kleine hapjes worden geserveerd. 

Meer weten! Binnenkort een uitgebreid verhaal over deze wijnregio! 

@spain @visit.valladolid #ribeiradelduero #valladolid #winelover #winetravel #wineblogger #winetourismexpo #finewinetourismexpo2022 @castillatermalvalbuena
    Dag 2 persreis VALLADOLID 🍷🇪🇸

In de middag met de bus naar wijnregio Ribeira del Duero. Hier bezoeken we als eerste het prachtige 5-sterren hotel met thermale baden: Monasterio de Valbuena. Oorspronkelijk was dit een klooster, maar is prachtig verbouwd, met volop aandacht voor duurzaamheid!

Ze maken hier maar 1 rode wijn (Ribeira del Duero), van druiven afkomstig van de wijngaarden rondom het ‘Castilllo’. CONVERSO! 
 
Na een rondleiding is het tijd voor de lunch. Een heel scala aan de meest prachtige maar bovenal gastronomische kleine hapjes worden geserveerd. 

Meer weten! Binnenkort een uitgebreid verhaal over deze wijnregio! 

@spain @visit.valladolid #ribeiradelduero #valladolid #winelover #winetravel #wineblogger #winetourismexpo #finewinetourismexpo2022 @castillatermalvalbuena
    Dag 2 persreis VALLADOLID 🍷🇪🇸

In de middag met de bus naar wijnregio Ribeira del Duero. Hier bezoeken we als eerste het prachtige 5-sterren hotel met thermale baden: Monasterio de Valbuena. Oorspronkelijk was dit een klooster, maar is prachtig verbouwd, met volop aandacht voor duurzaamheid!

Ze maken hier maar 1 rode wijn (Ribeira del Duero), van druiven afkomstig van de wijngaarden rondom het ‘Castilllo’. CONVERSO! 
 
Na een rondleiding is het tijd voor de lunch. Een heel scala aan de meest prachtige maar bovenal gastronomische kleine hapjes worden geserveerd. 

Meer weten! Binnenkort een uitgebreid verhaal over deze wijnregio! 

@spain @visit.valladolid #ribeiradelduero #valladolid #winelover #winetravel #wineblogger #winetourismexpo #finewinetourismexpo2022 @castillatermalvalbuena
    Dag 2 persreis VALLADOLID 🍷🇪🇸

In de middag met de bus naar wijnregio Ribeira del Duero. Hier bezoeken we als eerste het prachtige 5-sterren hotel met thermale baden: Monasterio de Valbuena. Oorspronkelijk was dit een klooster, maar is prachtig verbouwd, met volop aandacht voor duurzaamheid!

Ze maken hier maar 1 rode wijn (Ribeira del Duero), van druiven afkomstig van de wijngaarden rondom het ‘Castilllo’. CONVERSO! 
 
Na een rondleiding is het tijd voor de lunch. Een heel scala aan de meest prachtige maar bovenal gastronomische kleine hapjes worden geserveerd. 

Meer weten! Binnenkort een uitgebreid verhaal over deze wijnregio! 

@spain @visit.valladolid #ribeiradelduero #valladolid #winelover #winetravel #wineblogger #winetourismexpo #finewinetourismexpo2022 @castillatermalvalbuena
    Dag 2 persreis VALLADOLID 🍷🇪🇸

In de middag met de bus naar wijnregio Ribeira del Duero. Hier bezoeken we als eerste het prachtige 5-sterren hotel met thermale baden: Monasterio de Valbuena. Oorspronkelijk was dit een klooster, maar is prachtig verbouwd, met volop aandacht voor duurzaamheid!

Ze maken hier maar 1 rode wijn (Ribeira del Duero), van druiven afkomstig van de wijngaarden rondom het ‘Castilllo’. CONVERSO! 
 
Na een rondleiding is het tijd voor de lunch. Een heel scala aan de meest prachtige maar bovenal gastronomische kleine hapjes worden geserveerd. 

Meer weten! Binnenkort een uitgebreid verhaal over deze wijnregio! 

@spain @visit.valladolid #ribeiradelduero #valladolid #winelover #winetravel #wineblogger #winetourismexpo #finewinetourismexpo2022 @castillatermalvalbuena
    Dag 2 persreis VALLADOLID 🍷🇪🇸

In de middag met de bus naar wijnregio Ribeira del Duero. Hier bezoeken we als eerste het prachtige 5-sterren hotel met thermale baden: Monasterio de Valbuena. Oorspronkelijk was dit een klooster, maar is prachtig verbouwd, met volop aandacht voor duurzaamheid!

Ze maken hier maar 1 rode wijn (Ribeira del Duero), van druiven afkomstig van de wijngaarden rondom het ‘Castilllo’. CONVERSO! 
 
Na een rondleiding is het tijd voor de lunch. Een heel scala aan de meest prachtige maar bovenal gastronomische kleine hapjes worden geserveerd. 

Meer weten! Binnenkort een uitgebreid verhaal over deze wijnregio! 

@spain @visit.valladolid #ribeiradelduero #valladolid #winelover #winetravel #wineblogger #winetourismexpo #finewinetourismexpo2022 @castillatermalvalbuena
    Dag 2 persreis VALLADOLID 🍷🇪🇸

In de middag met de bus naar wijnregio Ribeira del Duero. Hier bezoeken we als eerste het prachtige 5-sterren hotel met thermale baden: Monasterio de Valbuena. Oorspronkelijk was dit een klooster, maar is prachtig verbouwd, met volop aandacht voor duurzaamheid!

Ze maken hier maar 1 rode wijn (Ribeira del Duero), van druiven afkomstig van de wijngaarden rondom het ‘Castilllo’. CONVERSO! 
 
Na een rondleiding is het tijd voor de lunch. Een heel scala aan de meest prachtige maar bovenal gastronomische kleine hapjes worden geserveerd. 

Meer weten! Binnenkort een uitgebreid verhaal over deze wijnregio! 

@spain @visit.valladolid #ribeiradelduero #valladolid #winelover #winetravel #wineblogger #winetourismexpo #finewinetourismexpo2022 @castillatermalvalbuena
    Dag 2 persreis VALLADOLID 🍷🇪🇸

In de middag met de bus naar wijnregio Ribeira del Duero. Hier bezoeken we als eerste het prachtige 5-sterren hotel met thermale baden: Monasterio de Valbuena. Oorspronkelijk was dit een klooster, maar is prachtig verbouwd, met volop aandacht voor duurzaamheid!

Ze maken hier maar 1 rode wijn (Ribeira del Duero), van druiven afkomstig van de wijngaarden rondom het ‘Castilllo’. CONVERSO! 
 
Na een rondleiding is het tijd voor de lunch. Een heel scala aan de meest prachtige maar bovenal gastronomische kleine hapjes worden geserveerd. 

Meer weten! Binnenkort een uitgebreid verhaal over deze wijnregio! 

@spain @visit.valladolid #ribeiradelduero #valladolid #winelover #winetravel #wineblogger #winetourismexpo #finewinetourismexpo2022 @castillatermalvalbuena
    Dag 2 persreis VALLADOLID 🍷🇪🇸

In de middag met de bus naar wijnregio Ribeira del Duero. Hier bezoeken we als eerste het prachtige 5-sterren hotel met thermale baden: Monasterio de Valbuena. Oorspronkelijk was dit een klooster, maar is prachtig verbouwd, met volop aandacht voor duurzaamheid!

Ze maken hier maar 1 rode wijn (Ribeira del Duero), van druiven afkomstig van de wijngaarden rondom het ‘Castilllo’. CONVERSO! 
 
Na een rondleiding is het tijd voor de lunch. Een heel scala aan de meest prachtige maar bovenal gastronomische kleine hapjes worden geserveerd. 

Meer weten! Binnenkort een uitgebreid verhaal over deze wijnregio! 

@spain @visit.valladolid #ribeiradelduero #valladolid #winelover #winetravel #wineblogger #winetourismexpo #finewinetourismexpo2022 @castillatermalvalbuena
    Dag 2 persreis VALLADOLID 🍷🇪🇸

In de middag met de bus naar wijnregio Ribeira del Duero. Hier bezoeken we als eerste het prachtige 5-sterren hotel met thermale baden: Monasterio de Valbuena. Oorspronkelijk was dit een klooster, maar is prachtig verbouwd, met volop aandacht voor duurzaamheid!

Ze maken hier maar 1 rode wijn (Ribeira del Duero), van druiven afkomstig van de wijngaarden rondom het ‘Castilllo’. CONVERSO! 
 
Na een rondleiding is het tijd voor de lunch. Een heel scala aan de meest prachtige maar bovenal gastronomische kleine hapjes worden geserveerd. 

Meer weten! Binnenkort een uitgebreid verhaal over deze wijnregio! 

@spain @visit.valladolid #ribeiradelduero #valladolid #winelover #winetravel #wineblogger #winetourismexpo #finewinetourismexpo2022 @castillatermalvalbuena
    ilovefoodwine
    ilovefoodwine
    •
    Follow
    Dag 2 persreis VALLADOLID 🍷🇪🇸 In de middag met de bus naar wijnregio Ribeira del Duero. Hier bezoeken we als eerste het prachtige 5-sterren hotel met thermale baden: Monasterio de Valbuena. Oorspronkelijk was dit een klooster, maar is prachtig verbouwd, met volop aandacht voor duurzaamheid! Ze maken hier maar 1 rode wijn (Ribeira del Duero), van druiven afkomstig van de wijngaarden rondom het ‘Castilllo’. CONVERSO! Na een rondleiding is het tijd voor de lunch. Een heel scala aan de meest prachtige maar bovenal gastronomische kleine hapjes worden geserveerd. Meer weten! Binnenkort een uitgebreid verhaal over deze wijnregio! @spain @visit.valladolid #ribeiradelduero #valladolid #winelover #winetravel #wineblogger #winetourismexpo #finewinetourismexpo2022 @castillatermalvalbuena
    3 maanden geleden
    View on Instagram |
    5/9
    Dag 1: persreis Valladolid 🇪🇸🍷🥂

Op de dag van aankomst was er een tapastour 🥟gepland, maar helaas dat bleek uiteindelijk een historische city tour te zijn. Uitgehongerd 😩kwamen we uiteindelijk aan bij ons restaurant. @valladolid_es_melel . Daar was het goed toeven, en kwam alles weer goed.

Dag 1: in de ochtend rondstruinen op de beurs #finewinetourismexpo2022, in de middag opnieuw een culturele wandeling door de stad, alleen nu bij daglicht. Uiteindelijk belanden we in het Casino del Vino en spelen een spel. We proeven wijn uit zwarte glazen, moeten geuren ontrafelen uit een flesje (Le Nez du Vin) en rode wijn proeven en benoemen! Met inzet van de fiches: super leuk!!!

‘S avonds een cocktailparty 🥂🍽 in het historische museum. Om te eindigen met z’n drieën in een helemaal leuke Tapasbar met diverse glazen Ribera del Duero 🍷@elcorchosv olé! 🥂

#tapas #winetourismexpo #travel #winelover #winetravel #finewinetourismexpo2022 @visit.valladolid @spain @spainexplore @rutasvinoespana
    Dag 1: persreis Valladolid 🇪🇸🍷🥂

Op de dag van aankomst was er een tapastour 🥟gepland, maar helaas dat bleek uiteindelijk een historische city tour te zijn. Uitgehongerd 😩kwamen we uiteindelijk aan bij ons restaurant. @valladolid_es_melel . Daar was het goed toeven, en kwam alles weer goed.

Dag 1: in de ochtend rondstruinen op de beurs #finewinetourismexpo2022, in de middag opnieuw een culturele wandeling door de stad, alleen nu bij daglicht. Uiteindelijk belanden we in het Casino del Vino en spelen een spel. We proeven wijn uit zwarte glazen, moeten geuren ontrafelen uit een flesje (Le Nez du Vin) en rode wijn proeven en benoemen! Met inzet van de fiches: super leuk!!!

‘S avonds een cocktailparty 🥂🍽 in het historische museum. Om te eindigen met z’n drieën in een helemaal leuke Tapasbar met diverse glazen Ribera del Duero 🍷@elcorchosv olé! 🥂

#tapas #winetourismexpo #travel #winelover #winetravel #finewinetourismexpo2022 @visit.valladolid @spain @spainexplore @rutasvinoespana
    Dag 1: persreis Valladolid 🇪🇸🍷🥂

Op de dag van aankomst was er een tapastour 🥟gepland, maar helaas dat bleek uiteindelijk een historische city tour te zijn. Uitgehongerd 😩kwamen we uiteindelijk aan bij ons restaurant. @valladolid_es_melel . Daar was het goed toeven, en kwam alles weer goed.

Dag 1: in de ochtend rondstruinen op de beurs #finewinetourismexpo2022, in de middag opnieuw een culturele wandeling door de stad, alleen nu bij daglicht. Uiteindelijk belanden we in het Casino del Vino en spelen een spel. We proeven wijn uit zwarte glazen, moeten geuren ontrafelen uit een flesje (Le Nez du Vin) en rode wijn proeven en benoemen! Met inzet van de fiches: super leuk!!!

‘S avonds een cocktailparty 🥂🍽 in het historische museum. Om te eindigen met z’n drieën in een helemaal leuke Tapasbar met diverse glazen Ribera del Duero 🍷@elcorchosv olé! 🥂

#tapas #winetourismexpo #travel #winelover #winetravel #finewinetourismexpo2022 @visit.valladolid @spain @spainexplore @rutasvinoespana
    Dag 1: persreis Valladolid 🇪🇸🍷🥂

Op de dag van aankomst was er een tapastour 🥟gepland, maar helaas dat bleek uiteindelijk een historische city tour te zijn. Uitgehongerd 😩kwamen we uiteindelijk aan bij ons restaurant. @valladolid_es_melel . Daar was het goed toeven, en kwam alles weer goed.

Dag 1: in de ochtend rondstruinen op de beurs #finewinetourismexpo2022, in de middag opnieuw een culturele wandeling door de stad, alleen nu bij daglicht. Uiteindelijk belanden we in het Casino del Vino en spelen een spel. We proeven wijn uit zwarte glazen, moeten geuren ontrafelen uit een flesje (Le Nez du Vin) en rode wijn proeven en benoemen! Met inzet van de fiches: super leuk!!!

‘S avonds een cocktailparty 🥂🍽 in het historische museum. Om te eindigen met z’n drieën in een helemaal leuke Tapasbar met diverse glazen Ribera del Duero 🍷@elcorchosv olé! 🥂

#tapas #winetourismexpo #travel #winelover #winetravel #finewinetourismexpo2022 @visit.valladolid @spain @spainexplore @rutasvinoespana
    Dag 1: persreis Valladolid 🇪🇸🍷🥂

Op de dag van aankomst was er een tapastour 🥟gepland, maar helaas dat bleek uiteindelijk een historische city tour te zijn. Uitgehongerd 😩kwamen we uiteindelijk aan bij ons restaurant. @valladolid_es_melel . Daar was het goed toeven, en kwam alles weer goed.

Dag 1: in de ochtend rondstruinen op de beurs #finewinetourismexpo2022, in de middag opnieuw een culturele wandeling door de stad, alleen nu bij daglicht. Uiteindelijk belanden we in het Casino del Vino en spelen een spel. We proeven wijn uit zwarte glazen, moeten geuren ontrafelen uit een flesje (Le Nez du Vin) en rode wijn proeven en benoemen! Met inzet van de fiches: super leuk!!!

‘S avonds een cocktailparty 🥂🍽 in het historische museum. Om te eindigen met z’n drieën in een helemaal leuke Tapasbar met diverse glazen Ribera del Duero 🍷@elcorchosv olé! 🥂

#tapas #winetourismexpo #travel #winelover #winetravel #finewinetourismexpo2022 @visit.valladolid @spain @spainexplore @rutasvinoespana
    Dag 1: persreis Valladolid 🇪🇸🍷🥂

Op de dag van aankomst was er een tapastour 🥟gepland, maar helaas dat bleek uiteindelijk een historische city tour te zijn. Uitgehongerd 😩kwamen we uiteindelijk aan bij ons restaurant. @valladolid_es_melel . Daar was het goed toeven, en kwam alles weer goed.

Dag 1: in de ochtend rondstruinen op de beurs #finewinetourismexpo2022, in de middag opnieuw een culturele wandeling door de stad, alleen nu bij daglicht. Uiteindelijk belanden we in het Casino del Vino en spelen een spel. We proeven wijn uit zwarte glazen, moeten geuren ontrafelen uit een flesje (Le Nez du Vin) en rode wijn proeven en benoemen! Met inzet van de fiches: super leuk!!!

‘S avonds een cocktailparty 🥂🍽 in het historische museum. Om te eindigen met z’n drieën in een helemaal leuke Tapasbar met diverse glazen Ribera del Duero 🍷@elcorchosv olé! 🥂

#tapas #winetourismexpo #travel #winelover #winetravel #finewinetourismexpo2022 @visit.valladolid @spain @spainexplore @rutasvinoespana
    Dag 1: persreis Valladolid 🇪🇸🍷🥂

Op de dag van aankomst was er een tapastour 🥟gepland, maar helaas dat bleek uiteindelijk een historische city tour te zijn. Uitgehongerd 😩kwamen we uiteindelijk aan bij ons restaurant. @valladolid_es_melel . Daar was het goed toeven, en kwam alles weer goed.

Dag 1: in de ochtend rondstruinen op de beurs #finewinetourismexpo2022, in de middag opnieuw een culturele wandeling door de stad, alleen nu bij daglicht. Uiteindelijk belanden we in het Casino del Vino en spelen een spel. We proeven wijn uit zwarte glazen, moeten geuren ontrafelen uit een flesje (Le Nez du Vin) en rode wijn proeven en benoemen! Met inzet van de fiches: super leuk!!!

‘S avonds een cocktailparty 🥂🍽 in het historische museum. Om te eindigen met z’n drieën in een helemaal leuke Tapasbar met diverse glazen Ribera del Duero 🍷@elcorchosv olé! 🥂

#tapas #winetourismexpo #travel #winelover #winetravel #finewinetourismexpo2022 @visit.valladolid @spain @spainexplore @rutasvinoespana
    Dag 1: persreis Valladolid 🇪🇸🍷🥂

Op de dag van aankomst was er een tapastour 🥟gepland, maar helaas dat bleek uiteindelijk een historische city tour te zijn. Uitgehongerd 😩kwamen we uiteindelijk aan bij ons restaurant. @valladolid_es_melel . Daar was het goed toeven, en kwam alles weer goed.

Dag 1: in de ochtend rondstruinen op de beurs #finewinetourismexpo2022, in de middag opnieuw een culturele wandeling door de stad, alleen nu bij daglicht. Uiteindelijk belanden we in het Casino del Vino en spelen een spel. We proeven wijn uit zwarte glazen, moeten geuren ontrafelen uit een flesje (Le Nez du Vin) en rode wijn proeven en benoemen! Met inzet van de fiches: super leuk!!!

‘S avonds een cocktailparty 🥂🍽 in het historische museum. Om te eindigen met z’n drieën in een helemaal leuke Tapasbar met diverse glazen Ribera del Duero 🍷@elcorchosv olé! 🥂

#tapas #winetourismexpo #travel #winelover #winetravel #finewinetourismexpo2022 @visit.valladolid @spain @spainexplore @rutasvinoespana
    Dag 1: persreis Valladolid 🇪🇸🍷🥂

Op de dag van aankomst was er een tapastour 🥟gepland, maar helaas dat bleek uiteindelijk een historische city tour te zijn. Uitgehongerd 😩kwamen we uiteindelijk aan bij ons restaurant. @valladolid_es_melel . Daar was het goed toeven, en kwam alles weer goed.

Dag 1: in de ochtend rondstruinen op de beurs #finewinetourismexpo2022, in de middag opnieuw een culturele wandeling door de stad, alleen nu bij daglicht. Uiteindelijk belanden we in het Casino del Vino en spelen een spel. We proeven wijn uit zwarte glazen, moeten geuren ontrafelen uit een flesje (Le Nez du Vin) en rode wijn proeven en benoemen! Met inzet van de fiches: super leuk!!!

‘S avonds een cocktailparty 🥂🍽 in het historische museum. Om te eindigen met z’n drieën in een helemaal leuke Tapasbar met diverse glazen Ribera del Duero 🍷@elcorchosv olé! 🥂

#tapas #winetourismexpo #travel #winelover #winetravel #finewinetourismexpo2022 @visit.valladolid @spain @spainexplore @rutasvinoespana
    Dag 1: persreis Valladolid 🇪🇸🍷🥂

Op de dag van aankomst was er een tapastour 🥟gepland, maar helaas dat bleek uiteindelijk een historische city tour te zijn. Uitgehongerd 😩kwamen we uiteindelijk aan bij ons restaurant. @valladolid_es_melel . Daar was het goed toeven, en kwam alles weer goed.

Dag 1: in de ochtend rondstruinen op de beurs #finewinetourismexpo2022, in de middag opnieuw een culturele wandeling door de stad, alleen nu bij daglicht. Uiteindelijk belanden we in het Casino del Vino en spelen een spel. We proeven wijn uit zwarte glazen, moeten geuren ontrafelen uit een flesje (Le Nez du Vin) en rode wijn proeven en benoemen! Met inzet van de fiches: super leuk!!!

‘S avonds een cocktailparty 🥂🍽 in het historische museum. Om te eindigen met z’n drieën in een helemaal leuke Tapasbar met diverse glazen Ribera del Duero 🍷@elcorchosv olé! 🥂

#tapas #winetourismexpo #travel #winelover #winetravel #finewinetourismexpo2022 @visit.valladolid @spain @spainexplore @rutasvinoespana
    ilovefoodwine
    ilovefoodwine
    •
    Follow
    Dag 1: persreis Valladolid 🇪🇸🍷🥂 Op de dag van aankomst was er een tapastour 🥟gepland, maar helaas dat bleek uiteindelijk een historische city tour te zijn. Uitgehongerd 😩kwamen we uiteindelijk aan bij ons restaurant. @valladolid_es_melel . Daar was het goed toeven, en kwam alles weer goed. Dag 1: in de ochtend rondstruinen op de beurs #finewinetourismexpo2022, in de middag opnieuw een culturele wandeling door de stad, alleen nu bij daglicht. Uiteindelijk belanden we in het Casino del Vino en spelen een spel. We proeven wijn uit zwarte glazen, moeten geuren ontrafelen uit een flesje (Le Nez du Vin) en rode wijn proeven en benoemen! Met inzet van de fiches: super leuk!!! ‘S avonds een cocktailparty 🥂🍽 in het historische museum. Om te eindigen met z’n drieën in een helemaal leuke Tapasbar met diverse glazen Ribera del Duero 🍷@elcorchosv olé! 🥂 #tapas #winetourismexpo #travel #winelover #winetravel #finewinetourismexpo2022 @visit.valladolid @spain @spainexplore @rutasvinoespana
    3 maanden geleden
    View on Instagram |
    6/9
    🍾🍷🎉Joehoe..., ik zit in de finale van de wedstrijd VINOLOOG VAN HET JAAR! ❤

Gisteravond, op jawel Valentijnsdag ❤, vond de halve finale plaats in Maarn olv @ceesvancasterenmw. Er deden 20 vinologen mee, waarvan 10 mensen doorgingen naar de finale! 

Er werden 12 wijnen blind geproefd, hierover moesten 12 à 15 vragen worden beantwoord. Ik behaalde 12 punten (van de 15). Heel blij mee! Nu door naar de volgende ronde 🥰 🍷

#finales #wijn #vinoloogvanhetjaar #wedstrijd
    ilovefoodwine
    ilovefoodwine
    •
    Follow
    🍾🍷🎉Joehoe..., ik zit in de finale van de wedstrijd VINOLOOG VAN HET JAAR! ❤ Gisteravond, op jawel Valentijnsdag ❤, vond de halve finale plaats in Maarn olv @ceesvancasterenmw. Er deden 20 vinologen mee, waarvan 10 mensen doorgingen naar de finale! Er werden 12 wijnen blind geproefd, hierover moesten 12 à 15 vragen worden beantwoord. Ik behaalde 12 punten (van de 15). Heel blij mee! Nu door naar de volgende ronde 🥰 🍷 #finales #wijn #vinoloogvanhetjaar #wedstrijd
    3 maanden geleden
    View on Instagram |
    7/9
    ❤️❤️❤️ HARTVERWARMENDE TIPS VOOR VALENTIJNSDAG 🍾🎉

Aanstaande maandag is het Valentijnsdag! Nog suggesties nodig om je lief mee te verrassen? Ik heb er een aantal op een rijtje gezet. Speciaal voor LEKKERBEKKEN! 😋

Benieuwd? Lees mijn verhaal, klik op de link in mijn bio. 

#valentijnsdag #champagne #romantiek #goedeleven❤️ #liefde #genieten @lowlanderbeer @pillowshotels @hemanederland @disdonc.nl @kosmosuitgevers @akkeroord @bijzonderplekje @madak.chocolatier @bottegagold
    ❤️❤️❤️ HARTVERWARMENDE TIPS VOOR VALENTIJNSDAG 🍾🎉

Aanstaande maandag is het Valentijnsdag! Nog suggesties nodig om je lief mee te verrassen? Ik heb er een aantal op een rijtje gezet. Speciaal voor LEKKERBEKKEN! 😋

Benieuwd? Lees mijn verhaal, klik op de link in mijn bio. 

#valentijnsdag #champagne #romantiek #goedeleven❤️ #liefde #genieten @lowlanderbeer @pillowshotels @hemanederland @disdonc.nl @kosmosuitgevers @akkeroord @bijzonderplekje @madak.chocolatier @bottegagold
    ❤️❤️❤️ HARTVERWARMENDE TIPS VOOR VALENTIJNSDAG 🍾🎉

Aanstaande maandag is het Valentijnsdag! Nog suggesties nodig om je lief mee te verrassen? Ik heb er een aantal op een rijtje gezet. Speciaal voor LEKKERBEKKEN! 😋

Benieuwd? Lees mijn verhaal, klik op de link in mijn bio. 

#valentijnsdag #champagne #romantiek #goedeleven❤️ #liefde #genieten @lowlanderbeer @pillowshotels @hemanederland @disdonc.nl @kosmosuitgevers @akkeroord @bijzonderplekje @madak.chocolatier @bottegagold
    ❤️❤️❤️ HARTVERWARMENDE TIPS VOOR VALENTIJNSDAG 🍾🎉

Aanstaande maandag is het Valentijnsdag! Nog suggesties nodig om je lief mee te verrassen? Ik heb er een aantal op een rijtje gezet. Speciaal voor LEKKERBEKKEN! 😋

Benieuwd? Lees mijn verhaal, klik op de link in mijn bio. 

#valentijnsdag #champagne #romantiek #goedeleven❤️ #liefde #genieten @lowlanderbeer @pillowshotels @hemanederland @disdonc.nl @kosmosuitgevers @akkeroord @bijzonderplekje @madak.chocolatier @bottegagold
    ❤️❤️❤️ HARTVERWARMENDE TIPS VOOR VALENTIJNSDAG 🍾🎉

Aanstaande maandag is het Valentijnsdag! Nog suggesties nodig om je lief mee te verrassen? Ik heb er een aantal op een rijtje gezet. Speciaal voor LEKKERBEKKEN! 😋

Benieuwd? Lees mijn verhaal, klik op de link in mijn bio. 

#valentijnsdag #champagne #romantiek #goedeleven❤️ #liefde #genieten @lowlanderbeer @pillowshotels @hemanederland @disdonc.nl @kosmosuitgevers @akkeroord @bijzonderplekje @madak.chocolatier @bottegagold
    ilovefoodwine
    ilovefoodwine
    •
    Follow
    ❤️❤️❤️ HARTVERWARMENDE TIPS VOOR VALENTIJNSDAG 🍾🎉 Aanstaande maandag is het Valentijnsdag! Nog suggesties nodig om je lief mee te verrassen? Ik heb er een aantal op een rijtje gezet. Speciaal voor LEKKERBEKKEN! 😋 Benieuwd? Lees mijn verhaal, klik op de link in mijn bio. #valentijnsdag #champagne #romantiek #goedeleven❤️ #liefde #genieten @lowlanderbeer @pillowshotels @hemanederland @disdonc.nl @kosmosuitgevers @akkeroord @bijzonderplekje @madak.chocolatier @bottegagold
    3 maanden geleden
    View on Instagram |
    8/9
    ACHT NIEUWE ALCOHOL-VRIJE DRANKJES! 🍹

Ja, een heerlijk glas wijn (of nog beter champagne🍾) gaat er altijd in bij mij! Maar ook als fervente winelover heb je soms behoefte aan een alcoholvrij alternatief. Maar dan iets anders dan water, frisdrank of vruchtensap. Herken je dat? Niet alleen tijdens deze dry january, maar ook als je nog moet auto 🚗rijden of nog iets anders moet doen waar je alert moet blijven.

Daarom ging ik op onderzoek uit. Ik ontdekte 8 alcoholvrije drankjes 🍹die ik nog nooit had geproefd en absolouut meer dan de moeite waard zijn.😋 Ben jij benieuwd welke dat zijn? Lees dan mijn verhaal op I Love Food & Wine. Geniet alvast even mee: swipe (pijltjes) door de foto’s. En..., wist je dat de hele maand januari alle alcoholvrije alternatieven bij @gall_en_gall in de SALE zijn?!

Klik op de link in de bio en check het verhaal op mijn website.

Wat drink jij als je even geen wijn wilt drinken?

#pallini #limonzero #limoncello🍋 #dryjanuary #alcoholvrij @pallinilimoncello #undone #itsundone #cheersundone @its.undone #natureo #torres #natureosparkling #FamiliaTorres @familiatorreswines @kroonophetwerk #mocktails
    ACHT NIEUWE ALCOHOL-VRIJE DRANKJES! 🍹

Ja, een heerlijk glas wijn (of nog beter champagne🍾) gaat er altijd in bij mij! Maar ook als fervente winelover heb je soms behoefte aan een alcoholvrij alternatief. Maar dan iets anders dan water, frisdrank of vruchtensap. Herken je dat? Niet alleen tijdens deze dry january, maar ook als je nog moet auto 🚗rijden of nog iets anders moet doen waar je alert moet blijven.

Daarom ging ik op onderzoek uit. Ik ontdekte 8 alcoholvrije drankjes 🍹die ik nog nooit had geproefd en absolouut meer dan de moeite waard zijn.😋 Ben jij benieuwd welke dat zijn? Lees dan mijn verhaal op I Love Food & Wine. Geniet alvast even mee: swipe (pijltjes) door de foto’s. En..., wist je dat de hele maand januari alle alcoholvrije alternatieven bij @gall_en_gall in de SALE zijn?!

Klik op de link in de bio en check het verhaal op mijn website.

Wat drink jij als je even geen wijn wilt drinken?

#pallini #limonzero #limoncello🍋 #dryjanuary #alcoholvrij @pallinilimoncello #undone #itsundone #cheersundone @its.undone #natureo #torres #natureosparkling #FamiliaTorres @familiatorreswines @kroonophetwerk #mocktails
    ACHT NIEUWE ALCOHOL-VRIJE DRANKJES! 🍹

Ja, een heerlijk glas wijn (of nog beter champagne🍾) gaat er altijd in bij mij! Maar ook als fervente winelover heb je soms behoefte aan een alcoholvrij alternatief. Maar dan iets anders dan water, frisdrank of vruchtensap. Herken je dat? Niet alleen tijdens deze dry january, maar ook als je nog moet auto 🚗rijden of nog iets anders moet doen waar je alert moet blijven.

Daarom ging ik op onderzoek uit. Ik ontdekte 8 alcoholvrije drankjes 🍹die ik nog nooit had geproefd en absolouut meer dan de moeite waard zijn.😋 Ben jij benieuwd welke dat zijn? Lees dan mijn verhaal op I Love Food & Wine. Geniet alvast even mee: swipe (pijltjes) door de foto’s. En..., wist je dat de hele maand januari alle alcoholvrije alternatieven bij @gall_en_gall in de SALE zijn?!

Klik op de link in de bio en check het verhaal op mijn website.

Wat drink jij als je even geen wijn wilt drinken?

#pallini #limonzero #limoncello🍋 #dryjanuary #alcoholvrij @pallinilimoncello #undone #itsundone #cheersundone @its.undone #natureo #torres #natureosparkling #FamiliaTorres @familiatorreswines @kroonophetwerk #mocktails
    ilovefoodwine
    ilovefoodwine
    •
    Follow
    ACHT NIEUWE ALCOHOL-VRIJE DRANKJES! 🍹 Ja, een heerlijk glas wijn (of nog beter champagne🍾) gaat er altijd in bij mij! Maar ook als fervente winelover heb je soms behoefte aan een alcoholvrij alternatief. Maar dan iets anders dan water, frisdrank of vruchtensap. Herken je dat? Niet alleen tijdens deze dry january, maar ook als je nog moet auto 🚗rijden of nog iets anders moet doen waar je alert moet blijven. Daarom ging ik op onderzoek uit. Ik ontdekte 8 alcoholvrije drankjes 🍹die ik nog nooit had geproefd en absolouut meer dan de moeite waard zijn.😋 Ben jij benieuwd welke dat zijn? Lees dan mijn verhaal op I Love Food & Wine. Geniet alvast even mee: swipe (pijltjes) door de foto’s. En..., wist je dat de hele maand januari alle alcoholvrije alternatieven bij @gall_en_gall in de SALE zijn?! Klik op de link in de bio en check het verhaal op mijn website. Wat drink jij als je even geen wijn wilt drinken? #pallini #limonzero #limoncello🍋 #dryjanuary #alcoholvrij @pallinilimoncello #undone #itsundone #cheersundone @its.undone #natureo #torres #natureosparkling #FamiliaTorres @familiatorreswines @kroonophetwerk #mocktails
    4 maanden geleden
    View on Instagram |
    9/9
    Volgen op Instagram

    Blijf op de hoogte

    FacebookTwitterInstagramPinterest
    • Disclaimer
    • Verantwoording
    • Contact
    • In de media
    • Samenwerking

    I love Food and Wine

    © Copyright I Love Food & Wine * All Rights Reserved.
    Privacyverklaring I Love Food & Wine