Disclaimer

 

Auteursrecht foto’s
Mooie foto’s publiceren op mijn website kost veel tijd en moeite. Het is daarom niet toegestaan om deze foto’s zonder mijn toestemming te gebruiken. Heb je een goede reden om een tekst, recept of foto van mijn site te willen gebruiken neem dan even contact met mij op via jolande@ilovefoodwine.nl , dan kan ik kijken of ik toestemming kan en/of wil verlenen. Ook staan er veel culinaire foto’s op de site die gemaakt zijn door andere culinaire fotografen. Hiervoor heb ik toestemming van de uitgever om deze te publiceren, meestal voorzien van een fotocredit. Het is niet toegestaan om deze foto’s te gebruiken.

Reviews
Op I Love Food & Wine publiceer ik regelmatig reviews die altijd gaan over iets dat met eten, drinken of koken te maken hebben. Soms schrijf ik over producten die ik al in huis heb, soms over producten die ik zelf heb aangeschaft en waarover ik enthousiast ben. Maar ik krijg ook producten toegestuurd van bedrijven. Als ik niet positief ben over een product dan zal ik er niet over schrijven. Ik wil namelijk graag de toon van mijn website positief houden. Wel zal ik altijd mijn eerlijke mening geven. Dus ben ik positief, dan ben ik ook echt enthousiast.

Beoordeling van wijn
Regelmatig proef ik, samen met mijn proefpanel van vinologen, wijnen die zijn ingestuurd door wijnimporteurs. Alle wijnen worden blind geproefd. Eerst wit, dan rosé, dan rood. Hiervoor gebruik ik de royal leerdam wijnglazen l’esprit du vin. Alle bevindingen worden met elkaar gedeeld en besproken in het panel. Hoogste en laagste cijfer vallen af, het gemiddelde cijfer komt op de website.

Advertorials
Advertorials zijn berichten waarvoor ik betaald krijg om ze te schrijven. Ik zal nooit advertorials schrijven over producten waar ik niet achter sta en vermeld het altijd bij het bericht als het om een advertorial gaat. Advertorials worden altijd door  mijzelf geschreven en niet door de opdrachtgever.

Affiliate links
In mijn artikelen link ik vaak naar producten, met name kookboeken. Dit houdt in dat als er iets wordt aangeschaft via die link, ik daar een klein percentage over ontvang. Dit zijn geen gigantische bedragen en de koper van een product merkt daar niets van. Het helpt mij wel (deels) mijn blog te onderhouden.

Privacy
Als je reageert op één van mijn artikelen wordt je gevraagd een e-mail adres in te voeren. Dit is om spamreacties zoveel mogelijk te voorkomen. Deze mailadressen worden niet met derden gedeeld.

Google Analytics
Om mijn website te verbeteren en bij te houden hoe deze ‘presteert’ draait op de achtergrond het analytics programma van Google mee.