Skip to content
I love food & wine
FacebookTwitterInstagramPinterest
  • Home
  • Food
    • Weekmenu
    • Kookboek
    • Culinaire hotspots
    • Food inspiratie
    • Food interview
  • Recepten
    • Voorgerecht
    • Soep
    • Salades
    • Hoofdgerecht
      • Vis
      • Vlees
      • Vegetarisch
    • Pasta & risotto
    • Desserts
    • Taart
    • Borrelhapjes
    • Klassiekers
  • Wine
    • Wijnbeoordeling
      • Wit
      • Rood
      • Rosé
      • Mousserend
      • Dessert
    • Wijn Inspiratie
    • Wijn interview
  • Online zoom workshop
  • Wijn & Spijs
    • Wijn & Spijs workshop
  • Inspiratie
    • Travel ILFW
  • Over I Love Food & Wine
    • About me
    • Samenwerking
    • Proefpanel
    • Linkinbio
    • Team
    × Filters sluiten
    Filter recepten
    • Menugang×
      • Ontbijt
      • Lunch
      • Amuse
      • Voorgerecht
      • Soep
      • Hoofdgerecht
      • Nagerecht
      • Bijgerecht
    • Soort gerecht×
      • Drankje
      • Bijgerecht
      • Borrelhapje
      • Broodje
      • Dips
      • Ei
      • Dressings en sauzen
      • Groente
      • Pasta
      • Nagerecht
      • Rijst
      • Salade
      • Schaal- en schelpdieren
      • Soep
      • Taart
      • Vegetarisch
      • Vis
      • Vlees
    • Wijn×
      • Mousserend
        • Toon alle
        • Cava
        • Champagne
        • Rosé Champagne
        • Prosecco
      • Wit
        • Toon alle
        • Albariño
        • Bordeaux (wit)
        • Chardonnay
        • Chablis
        • Chenin Blanc
        • Gaillac
        • Gavi
        • Gewürztraminer
        • Gruner Veltliner
        • Pinot Blanc
        • Pinot Grigio
        • Pinot Gris
        • Pouilly Fumé
        • Rhône
        • Riesling
        • Sancerre
        • Sauvignon Blanc
        • Silvaner
        • Soave
        • Torrontès
        • Vermentino
        • Verdejo
        • Verdicchio
        • Viognier
      • Rosé
      • Rood
        • Toon alle
        • Amarone
        • Barbera
        • Bardolino
        • Barolo
        • Beaujolais
        • Bordeaux (rood)
        • Cabernet Franc
        • Cabernet Sauvignon
        • Carmenère
        • Châteauneuf-du-Pape
        • Chianti
        • Côtes de Rhône
        • Dolcetto
        • Grenache
        • Malbec
        • Merlot
        • Navarra
        • Nero d’avola
        • Pinot Noir
        • Pinotage
        • Primitivo
        • Ribera del Duero
        • Rioja
        • Rhône
        • Rosso di Montalcino
        • Syrah/Shiraz
        • Valpolicella
        • Zinfandel
      • Dessert
        • Toon alle
        • Banyuls
        • Madeira
        • Muscat de Baumes de Venise
        • Moscato d'Asti
        • Port
        • Sauternes
        • Sherry
        • Vin Santo
    • Tijd×
      • 0-20 min
      • 20-40 min
      • 40-60 min
      • 60+ min
    • Gemak×
      • Makkelijk
      • Gemiddeld
      • Gevorderd
    • Extra×
      • Kerst
      • Feest
      • Klassiekers
      • Koolhydraatarm
      • Slank

    Borrelhapje

    Toon filters
    Cashewnoten avocado hummus uit het kookboekje Hemelse hummus
    Lunchgerecht

    Meatless Monday
    Avocado hummus met cashewnoten (vegan broodbeleg)

    Op 5 april 2021 door Jolande Vos
    Guacamole basisrecept
    Wereldkeuken

    Basisrecept
    Guacamole maak je zo!

    Op 28 januari 2021 door Jolande Vos
    Empanadas met chorizo
    Wereldkeuken

    Borrelhapje
    Empanadas met gehakt en chorizo

    Op 29 december 2020 door Jolande Vos
    Luxe Kerstboom bladerdeeg hapje
    Hartige taart

    Luxe kerstboom van bladerdeeg

    Op 30 november 2020 door Jolande Vos
    Aioli met ingelegde citroen
    Amuse

    Borrelhapje
    Aioli met ingelegde citroen

    Op 31 oktober 2020 door Jolande Vos
    Klassieke hummus
    Basis

    Meatless Monday
    Zó maak je hummus op de juiste manier!

    Op 19 oktober 2020 door Jolande Vos
    Chips met zalmtartaar
    Borrelhapje

    Voor het weekend
    Chips met zalmtartaar: een snelle borrelhap

    Op 18 september 2020 door Jolande Vos
    Thaise springrolls met gamba's uit het kookboek van De bijbel van de Thaise keuken
    Voorgerecht

    Gouwe Ouwe
    Thaise springrolls voor de zomer

    Op 13 augustus 2020 door Mieke van Laarhoven
    Gegratineerde oesters van Petri
    Ovengerecht

    Borreluurtje
    Gegratineerde oesters met groente

    Op 20 juni 2020 door Petri Houweling
    Gevulde eieren van mijn moeder
    Borrelhapje

    Paasbrunch
    Gevulde eieren van mijn moeder

    Op 8 april 2020 door Jolande Vos
    Flammkuchen uit de Elzas uit het kookboek Ovengerechten van Janny van der Heijden
    Wereldkeuken

    Voor het weekend
    Trendy Flammkuchen uit de Elzas

    Op 27 maart 2020 door Jolande Vos
    Griekse Keftedes met een twist uit Cyprus van Georgina Hayden
    Hoofdgerecht

    Voor het weekend
    Griekse keftedes met een twist

    Op 20 maart 2020 door Jolande Vos
    1 2 3 … 6 Volgende »

    Meest populair

    • Weekmenu met mijn favoriete voorjaarsgroenten. Van witte asperges en bospeen tot lente-uitjes en radijs. Dat wordt genieten van de lente. Snel, kleurig en makkelijk om te maken. Alles lokaal van eigen bodem. Met bijpassend wijnadvies. #lente #asperges #voorjaarsgroenten #weekmenu
      5 x voorjaarsgroenten in de hoofdrol
      in
    • Weekmenu 43 2019 Pascale Naessens
      5x slank en gezond met Pascale Naessens (deel 1)
      in
    • Gehaktballetjes van kip in preisaus uit het kookboek Nog eenvoudiger van Pascale Naessens
      Gehaktballetjes van kip in romige prei-curry (Koolhydraatarm)
      in

    Mis nooit meer de beste food & wine – tips

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Over I Love Food & Wine

    I Love Food & Wine is een culinair platform met de lekkerste, spannendste en mooiste
    Wijn ❤Spijs ❤Combinaties. Foodschrijver en Register Vinoloog Jolande Vos zorgt samen met haar team elke dag weer voor verrukkelijke food & wine pairings. Uiteraard met recepten van de gerechten en de verkoopadressen van de getipte wijnen. Verder wijnbeoordelingen door het professionele I Love Food & Wine- proefpanel, kookboekrecensies en culinaire hotspots.

    Jolande Vos Jolande Vos

    Kijkje achter de schermen? Volg I Love Food & Wine op Instagram

    Blijf op de hoogte

    FacebookTwitterInstagramPinterest
    • Disclaimer
    • Verantwoording
    • Contact
    • In de media
    • Samenwerking

    I love Food and Wine

    © Copyright I Love Food & Wine * All Rights Reserved.
    Privacyverklaring I Love Food & Wine