Skip to content
I love Food Wine Recepten
FacebookTwitterInstagramPinterest
  • Home
  • Food
    Weekmenu
    • Jamie Oliver recepten
    • Pascale Naessens recepten
    • Jeroen Meus recepten
    • Rukmini Iyer recepten
    Recepten
    • Hoofdgerechten
    • Desserts
    • Soepen
    • Salades
    BBQ
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vlees
    • Big Green Egg
    Vegetarisch/Vegan
    • Linzenstoofpot met miso
    • Indiase auberginecurry
    • Omelet met asperges
    • Griekse plaattaart
    Pasta
    • Pasta alla Norma
    • Pasta pesto
    • Pasta met Gorgonzola
    • Pasta met garnalen
    Klassiekers
    • Boeuf Bourguignon
    • Perfecte bolognesesaus
    • Melanzane Parmigiana
    • Echte chili con carne
    Keukens
    • Italiaanse keuken
    • Franse keuken
    • Aziatische keuken
    • Midden-Oosten keuken
    Welke wijn bij...
    • Stoofvlees?
    • Asperges
    • Meer combinaties
    • Welke hapjes bij champagne?
    Hotspots
    • Gent
    • Antwerpen
    • Rotterdam
    • Den Haag
  • Recepten
    • BBQ
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Salades
    • Hoofdgerechten
      • Hoofdgerecht met vis
      • Hoofdgerecht met vlees
      • Vegetarische hoofdgerechten
    • Pasta & risotto
    • Desserts
    • Taarten
    • Borrel
    • Klassiekers
  • Wijn
    • Wijnbeoordeling
      • Witte wijn
      • Rode wijn
      • Rosé wijn
      • Mousserende wijn
      • Dessertwijn
    • Wijninspiratie
    • Interviews
  • Wijn & Spijs
    • Welke wijn bij welk gerecht?
    • Welke wijn bij biefstuk?
    • Welke wijn bij vis?
    • Welke wijn bij kip?
    • Welke wijn bij asperges?
    • Welke wijn bij pizza?
    • Welke wijn bij kaas?
    • Meer wijn spijs cominaties
  • Culinaire hotspots
    • Gent
    • Antwerpen
    • Rotterdam
    • Den Haag
  • Webshop
    • Food
    • Wine
    • E-Books
  • Over
    • About me
    • Nieuwsbrief
    • Samenwerking
    • Proefpanel
    • Overzicht van alle schrijvers
    • Contact
    × Filters sluiten
    Filter recepten
    • Menugang×
      • Ontbijt
      • Lunch
      • Amuse
      • Voorgerecht
      • Soep
      • Hoofdgerecht
      • Nagerecht
      • Bijgerecht
    • Vlees, vis of vega×
      • Vlees
      • Vis
      • Vegetarisch
    • Soort gerecht×
      • Bijgerecht
      • BBQ
      • Basisrecept
      • Borrelhapje
      • Broodje
      • Dips
      • Drankje
      • Dressings en sauzen
      • Ei
      • Groente
      • Pasta
      • Nagerecht
      • Rijst
      • Salade
      • Schaal- en schelpdieren
      • Soep
      • Taart
    • Wijn×
      • Mousserend
        • Toon alle
        • Cava
        • Champagne
        • Rosé Champagne
        • Prosecco
      • Wit
        • Toon alle
        • Albariño
        • Bordeaux (wit)
        • Chardonnay
        • Chablis
        • Chenin Blanc
        • Gaillac
        • Gavi
        • Gewürztraminer
        • Gruner Veltliner
        • Pinot Blanc
        • Pinot Grigio
        • Pinot Gris
        • Pouilly Fumé
        • Rhône
        • Riesling
        • Sancerre
        • Sauvignon Blanc
        • Silvaner
        • Soave
        • Torrontès
        • Vermentino
        • Verdejo
        • Verdicchio
        • Viognier
      • Rosé
      • Rood
        • Toon alle
        • Amarone
        • Barbera
        • Bardolino
        • Barolo
        • Beaujolais
        • Bordeaux (rood)
        • Cabernet Franc
        • Cabernet Sauvignon
        • Carmenère
        • Châteauneuf-du-Pape
        • Chianti
        • Côtes de Rhône
        • Dolcetto
        • Grenache
        • Malbec
        • Merlot
        • Navarra
        • Nero d’avola
        • Pinot Noir
        • Pinotage
        • Primitivo
        • Ribera del Duero
        • Rioja
        • Rhône
        • Rosso di Montalcino
        • Syrah/Shiraz
        • Valpolicella
        • Zinfandel
      • Dessert
        • Toon alle
        • Banyuls
        • Madeira
        • Muscat de Baumes de Venise
        • Moscato d'Asti
        • Port
        • Sauternes
        • Sherry
        • Vin Santo
    • Tijd×
      • 0-20 min
      • 20-40 min
      • 40-60 min
      • 60+ min
    • Gemak×
      • Makkelijk
      • Gemiddeld
      • Gevorderd
    • Extra×
      • Kerst
      • Feest
      • Klassiekers
      • Koolhydraatarm
      • Slank

    Borrelhapje

    Toon filters ( 1 )
    Zalmrolletjes met dille uit het kookboek Kerstbijbel van Julius Jaspers
    Borrelhapje

    Voor het weekend
    Zalmrolletjes; een borrelhap vol nostalgie

    6 juni 2025 door Jolande Vos
    Lattkes met feta; recept afkomstig uit het kookboek Vis van de plank van Bart van Olphen
    Borrelhapje

    Voor het weekend
    Latkes met feta en ansjovis

    23 mei 2025 door Jolande Vos
    Bladerdeegstengels met blauwe kaas en chili-jam
    Borrelhapje

    Snelle borrelhap
    Bladerdeegstengels met blauwe kaas: snelle borrelhap

    21 april 2025 door Jolande Vos
    Sobrasada is een smeerworst uit Mallorca
    Borrelhapje

    Voor de borrel
    Sobrasada; de Spaanse smeerworst

    28 februari 2025 door Jolande Vos
    Crostini met Gorgonzola crème en druiven
    Vegetarisch

    Meatless Monday
    Crostini met Gorgonzola crème en druiven

    30 december 2024 door Jolande Vos
    Oesters met Japanse salsa van Jeroen Meus uit het kookboek Feest!
    Amuse

    Oud & Nieuw
    Oesters met Japanse salsa van Jeroen Meus

    28 december 2024 door Jolande Vos
    kruidenboter, bloemenbotrer, beurre de Paris en misoboter
    Bijgerecht

    Meatless Monday
    4x smaakvolle borrelboters voor de kersttafel

    9 december 2024 door Jolande Vos
    Gemarineerde groene olijven
    Borrelhapje

    Borrelhapje
    Gemarineerde groene olijven met citroen

    20 november 2024 door Jolande Vos
    Verse vijgen met gorgonzola, een recept uit Last Minute dinners van Frankie Unsworth
    Borrelhapje

    Meatless Monday
    Vijgen met gorgonzola en pecannoten: snelle borrelhap

    14 oktober 2024 door Jolande Vos
    Amuse: tonijntartaar op chips
    Amuse

    Voor het weekend
    Tonijntartaar op aardappelchips als amuse

    27 september 2024 door Jolande Vos
    Empanada met tonijn uit het kookboek Bijbel van de Spaanse keuken
    Borrelhapje

    Voor het weekend
    Empanada met tonijn: traditioneel Spaans

    24 mei 2024 door Jolande Vos
    Indische huzarensalade uit het kookboek Planken met een Indische twist van Francis Kuijk
    Borrelhapje

    Voor het weekend
    Indische huzarensalade in een glaasje; verrassende borrelhap

    9 februari 2024 door Jolande Vos
    1 2 3 … 10 Volgende »

    Meest populair

    • Weekmenu 23 2024 15x asperge recepten
      De allerlekkerste asperge recepten van I Love Food & Wine
      in
    • Weekmenu 18 Asperges veelzijdig 2019
      5x Asperges, verrassend veelzijdig!
      in
    • Asperge gerechten in weekmenu
      5x asperges in de hoofdrol
      in

    Mis nooit meer de beste food & wine – tips

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    GRATIS e-book!

    Ben jij ook een liefhebber van wijn en lekker eten, maar weet je niet altijd welke wijn het beste bij je gerecht past? Dan hebben wij iets speciaals voor jou! Ons gratis e-book “Welke wijn bij welk gerecht?” is jouw ultieme gids voor het vinden van de perfecte wijn-spijs combinaties.

    Ontvang het e-book GRATIS!

    Blijf op de hoogte

    FacebookTwitterInstagramPinterest
    • Disclaimer
    • Verantwoording
    • Contact
    • Samenwerking

    I love Food and Wine

    © Copyright I Love Food & Wine * All Rights Reserved.
    Privacyverklaring I Love Food & Wine

    Exclusive Member of Mediavine Food

    Ontdek de perfecte wijn bij elk gerecht met ons GRATIS e-book!

    Ben jij ook een liefhebber van wijn en lekker eten, maar weet je niet altijd welke wijn het beste bij je gerecht past? Dan hebben wij iets speciaals voor jou! Ons gratis e-book “Welke wijn bij welk gerecht?” is jouw ultieme gids voor het vinden van de perfecte wijn-spijs combinaties.

    "*" geeft vereiste velden aan

    Naam
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.