Skip to content
I love Food Wine Recepten
FacebookTwitterInstagramPinterest
  • Home
  • Food
    Weekmenu
    • Jamie Oliver recepten
    • Pascale Naessens recepten
    • Jeroen Meus recepten
    • Rukmini Iyer recepten
    Recepten
    • Hoofdgerechten
    • Desserts
    • Soepen
    • Salades
    BBQ
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vlees
    • Big Green Egg
    Vegetarisch/Vegan
    • Linzenstoofpot met miso
    • Indiase auberginecurry
    • Omelet met asperges
    • Griekse plaattaart
    Pasta
    • Pasta alla Norma
    • Pasta pesto
    • Pasta met Gorgonzola
    • Pasta met garnalen
    Klassiekers
    • Boeuf Bourguignon
    • Perfecte bolognesesaus
    • Melanzane Parmigiana
    • Echte chili con carne
    Keukens
    • Italiaanse keuken
    • Franse keuken
    • Aziatische keuken
    • Midden-Oosten keuken
    Welke wijn bij...
    • Stoofvlees?
    • Asperges
    • Meer combinaties
    • Welke hapjes bij champagne?
    Hotspots
    • Gent
    • Antwerpen
    • Rotterdam
    • Den Haag
  • Recepten
    • BBQ
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Salades
    • Hoofdgerechten
      • Hoofdgerecht met vis
      • Hoofdgerecht met vlees
      • Vegetarische hoofdgerechten
    • Pasta & risotto
    • Desserts
    • Taarten
    • Borrel
    • Klassiekers
  • Wijn
    • Wijnbeoordeling
      • Witte wijn
      • Rode wijn
      • Rosé wijn
      • Mousserende wijn
      • Dessertwijn
    • Wijninspiratie
    • Interviews
  • Wijn & Spijs
    • Welke wijn bij welk gerecht?
    • Welke wijn bij biefstuk?
    • Welke wijn bij vis?
    • Welke wijn bij kip?
    • Welke wijn bij asperges?
    • Welke wijn bij pizza?
    • Welke wijn bij kaas?
    • Meer wijn spijs cominaties
  • Culinaire hotspots
    • Gent
    • Antwerpen
    • Rotterdam
    • Den Haag
  • Webshop
    • Food
    • Wine
    • E-Books
  • Over
    • About me
    • Nieuwsbrief
    • Samenwerking
    • Proefpanel
    • Overzicht van alle schrijvers
    • Contact
    × Filters sluiten
    Filter recepten
    • Menugang×
      • Ontbijt
      • Lunch
      • Amuse
      • Voorgerecht
      • Soep
      • Hoofdgerecht
      • Nagerecht
      • Bijgerecht
    • Vlees, vis of vega×
      • Vlees
      • Vis
      • Vegetarisch
    • Soort gerecht×
      • Bijgerecht
      • BBQ
      • Basisrecept
      • Borrelhapje
      • Broodje
      • Dips
      • Drankje
      • Dressings en sauzen
      • Ei
      • Groente
      • Pasta
      • Nagerecht
      • Rijst
      • Salade
      • Schaal- en schelpdieren
      • Soep
      • Taart
    • Wijn×
      • Mousserend
        • Toon alle
        • Cava
        • Champagne
        • Rosé Champagne
        • Prosecco
      • Wit
        • Toon alle
        • Albariño
        • Bordeaux (wit)
        • Chardonnay
        • Chablis
        • Chenin Blanc
        • Gaillac
        • Gavi
        • Gewürztraminer
        • Gruner Veltliner
        • Pinot Blanc
        • Pinot Grigio
        • Pinot Gris
        • Pouilly Fumé
        • Rhône
        • Riesling
        • Sancerre
        • Sauvignon Blanc
        • Silvaner
        • Soave
        • Torrontès
        • Vermentino
        • Verdejo
        • Verdicchio
        • Viognier
      • Rosé
      • Rood
        • Toon alle
        • Amarone
        • Barbera
        • Bardolino
        • Barolo
        • Beaujolais
        • Bordeaux (rood)
        • Cabernet Franc
        • Cabernet Sauvignon
        • Carmenère
        • Châteauneuf-du-Pape
        • Chianti
        • Côtes de Rhône
        • Dolcetto
        • Grenache
        • Malbec
        • Merlot
        • Navarra
        • Nero d’avola
        • Pinot Noir
        • Pinotage
        • Primitivo
        • Ribera del Duero
        • Rioja
        • Rhône
        • Rosso di Montalcino
        • Syrah/Shiraz
        • Valpolicella
        • Zinfandel
      • Dessert
        • Toon alle
        • Banyuls
        • Madeira
        • Muscat de Baumes de Venise
        • Moscato d'Asti
        • Port
        • Sauternes
        • Sherry
        • Vin Santo
    • Tijd×
      • 0-20 min
      • 20-40 min
      • 40-60 min
      • 60+ min
    • Gemak×
      • Makkelijk
      • Gemiddeld
      • Gevorderd
    • Extra×
      • Kerst
      • Feest
      • Klassiekers
      • Koolhydraatarm
      • Slank

    Nagerecht

    Toon filters
    Zomerse compote met hangop
    Nagerecht

    Inmaken
    Hangop met zomerse abrikozencompote: fris & romig!

    18 juni 2025 door Jolande Vos
    sgroppino uit Hartstikke Mediterraan van de dames Jansen
    Wereldkeuken

    Voor het weekend
    Sgroppino: het ultieme verfrissende zomerdessert

    13 juni 2025 door Jolande Vos
    Tiramisu met limoen en limoencello
    Nagerecht

    Voor het weekend
    Tiramisu met limoen en limoencello

    30 mei 2025 door Jolande Vos
    Panna cotta met bramen
    Nagerecht

    Voor het weekend
    Panna cotta met bramen: de zomer in een glaasje

    16 mei 2025 door Jolande Vos
    Aardbeientaart als moederdag taart. Voorjaar in huis met lekkere aardbeien op de taart.
    Zoete taart

    Voor het weekend
    Moederdag taart met rood fruit: makkelijk recept

    9 mei 2025 door Jolande Vos
    Brownies combineren met Cream Sherry
    Zoete taart

    Voor het weekend
    Perfecte brownies: puur, smeuïg en onweerstaanbaar

    2 mei 2025 door Jolande Vos
    Koffie mousse met ricotta (8)
    Nagerecht

    Voor het weekend
    Koffie mousse met ricotta: Italiaans twist op tiramisu

    11 april 2025 door Jolande Vos
    Haagse bluf uit het kookboek Lekker Hollands van Rudolph van Veen
    Nagerecht

    Snel dessert
    Haagse bluf: luchtig, nostalgisch en verrassend lekker

    3 april 2025 door Jolande Vos
    Turkse Rijstpudding brûlée uit het kookboek Rumi van Joseph Abboud
    Wereldkeuken

    Meatless Monday
    Turkse rijstpudding brûlée – een klassieker met een twist!

    24 maart 2025 door Jolande Vos
    Limoncello mousse
    Kerst

    Kerst dessert
    Limoncello mousse in een glaasje

    20 december 2024 door Jolande Vos
    Tiramisu taart uit het kookboek Zoets van Zeinab
    Kerst

    Voor het weekend
    Tiramisu taart als kerst dessert

    22 november 2024 door Jolande Vos
    Speculaasijs met advocaat van Paul de Leeuw uit het kookboek Moeten, Mogen & Uitsloven
    Nagerecht

    Voor het weekend
    Speculaasijs van Paul de Leeuw: eenvoudig recept

    1 november 2024 door Jolande Vos
    1 2 3 … 10 Volgende »

    Meest populair

    • Charcuterie met pickles
      Charcuterie met pickles: borrelhap in een handomdraai
      in
    • Melanzane alla Parmigiana uit Vijf seizoenen van Jonathan Zandbergen
      Perfecte Melanzane alla Parmigiana – origineel recept
      in
    • Pasta salade met pestodressing uit kookboek Jaarrond van Yvette van Boven
      Wél lekkere pastasalade van Yvette van Boven
      in

    Mis nooit meer de beste food & wine – tips

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    GRATIS e-book!

    Ben jij ook een liefhebber van wijn en lekker eten, maar weet je niet altijd welke wijn het beste bij je gerecht past? Dan hebben wij iets speciaals voor jou! Ons gratis e-book “Welke wijn bij welk gerecht?” is jouw ultieme gids voor het vinden van de perfecte wijn-spijs combinaties.

    Ontvang het e-book GRATIS!

    Blijf op de hoogte

    FacebookTwitterInstagramPinterest
    • Disclaimer
    • Verantwoording
    • Contact
    • Samenwerking

    I love Food and Wine

    © Copyright I Love Food & Wine * All Rights Reserved.
    Privacyverklaring I Love Food & Wine

    Exclusive Member of Mediavine Food

    Ontdek de perfecte wijn bij elk gerecht met ons GRATIS e-book!

    Ben jij ook een liefhebber van wijn en lekker eten, maar weet je niet altijd welke wijn het beste bij je gerecht past? Dan hebben wij iets speciaals voor jou! Ons gratis e-book “Welke wijn bij welk gerecht?” is jouw ultieme gids voor het vinden van de perfecte wijn-spijs combinaties.

    "*" geeft vereiste velden aan

    Naam
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.