Skip to content
I love food & wine
FacebookTwitterInstagramPinterest
  • Home
  • Food
    • Weekmenu
    • Kookboek
    • Culinaire hotspots
    • Food inspiratie
    • Food interview
  • Recepten
    • Voorgerecht
    • Soep
    • Salades
    • Hoofdgerecht
      • Vis
      • Vlees
      • Vegetarisch
    • Pasta & risotto
    • Desserts
    • Taart
    • Borrelhapjes
    • Klassiekers
  • Kerst
    • Kerst top 10’s
    • Kerst E-Book
    • Kerstcadeaus winnen
    • Alle kerstrecepten
  • Wine
    • Wijnbeoordeling
      • Wit
      • Rood
      • Rosé
      • Mousserend
      • Dessert
    • Wijn Inspiratie
    • Wijn interview
  • Wijn & Spijs
  • Inspiratie
    • Travel ILFW
  • Over I Love Food & Wine
    • About me
    • Samenwerking
    • Proefpanel
    • Linkinbio
    • Team
    × Filters sluiten
    Filter recepten
    • Menugang×
      • Ontbijt
      • Lunch
      • Amuse
      • Voorgerecht
      • Soep
      • Hoofdgerecht
      • Nagerecht
      • Bijgerecht
    • Soort gerecht×
      • Borrelhapje
      • Broodje
      • Dips
      • Ei
      • Dressings en sauzen
      • Groente
      • Pasta
      • Nagerecht
      • Rijst
      • Salade
      • Schaal- en schelpdieren
      • Soep
      • Taart
      • Vegetarisch
      • Vis
      • Vlees
    • Wijn×
      • Mousserend
        • Toon alle
        • Cava
        • Champagne
        • Rosé Champagne
        • Prosecco
      • Wit
        • Toon alle
        • Albariño
        • Bordeaux (wit)
        • Chardonnay
        • Chablis
        • Chenin Blanc
        • Gaillac
        • Gavi
        • Gewürztraminer
        • Gruner Veltliner
        • Pinot Blanc
        • Pinot Grigio
        • Pinot Gris
        • Pouilly Fumé
        • Rhône
        • Riesling
        • Sancerre
        • Sauvignon Blanc
        • Silvaner
        • Soave
        • Torrontès
        • Vermentino
        • Verdejo
        • Verdicchio
        • Viognier
      • Rosé
      • Rood
        • Toon alle
        • Amarone
        • Barbera
        • Bardolino
        • Barolo
        • Beaujolais
        • Bordeaux (rood)
        • Cabernet Franc
        • Cabernet Sauvignon
        • Carmenère
        • Châteauneuf-du-Pape
        • Chianti
        • Côtes de Rhône
        • Dolcetto
        • Grenache
        • Malbec
        • Merlot
        • Navarra
        • Nero d’avola
        • Pinot Noir
        • Pinotage
        • Primitivo
        • Ribera del Duero
        • Rioja
        • Rhône
        • Rosso di Montalcino
        • Syrah/Shiraz
        • Valpolicella
        • Zinfandel
      • Dessert
        • Toon alle
        • Banyuls
        • Madeira
        • Muscat de Baumes de Venise
        • Moscato d'Asti
        • Port
        • Sauternes
        • Sherry
        • Vin Santo
    • Tijd×
      • 0-20 min
      • 20-40 min
      • 40-60 min
      • 60+ min
    • Gemak×
      • Makkelijk
      • Gemiddeld
      • Gevorderd
    • Extra×
      • Kerst
      • Feest
      • Klassiekers
      • Koolhydraatarm
      • Slank

    Recepten

    Toon filters
    Zalm met haricots verts en hazelnootpesto uit Mooi Mediterraan van Jansen & Jansen
    Hoofdgerecht

    Voor het weekend
    Slanke zalm uit de oven met hazelnootpesto

    Op 22 januari 2021 door Jolande Vos
    Cheesecake met macadamianoten
    Taart

    Inauguratie Joe Biden
    Cheesecake met peer en macadamia-noten

    Op 20 januari 2021 door Jolande Vos
    Warme feta met gebakken groenten en pecannoten uit Ketokuur van Pascale Naessens
    Hoofdgerecht

    Meatless Monday
    Warme feta met groenten en pecannoten (koolhydraatarm)

    Op 18 januari 2021 door Jolande Vos
    Hoofdgerecht

    Voor het weekend
    Gebakken garnalen met courgette spaghetti (koolhydraatarm)

    Op 15 januari 2021 door Jolande Vos
    Havermoutkoek met appel uit Heel Holland Bakt Thuis
    Koekjes

    Bij de thee
    Harvermoutkoek met appel

    Op 13 januari 2021 door Jolande Vos
    Kejriwal Indiase uitsmijter met kaas uit het kookboek Dishoom
    Eieren

    Meatless Monday
    Kejriwal; Indiase uitsmijter met kaas

    Op 11 januari 2021 door Jolande Vos
    Zalm in kokosmelksaus van Pascale Naessens voor het pure kerstmenu in E-book
    Hoofdgerecht

    Gezond & makkelijk
    Zalm met een gekruide kokosmelksaus

    Op 8 januari 2021 door Jolande Vos
    Bananenbrood banana bread met pecannoten
    Taart

    Meatless Monday
    Banana bread met pecannoten

    Op 4 januari 2021 door Jolande Vos
    Gezonde smoothies uit Super Smoothies
    Drankjes

    Goed begin van het jaar
    3x gezonde smoothies voor elke dag

    Op 3 januari 2021 door Jolande Vos
    Hollandse oliebollen recept van Ome Leo uit de Bijbel van de Nederlandse keuken,
    Wereldkeuken

    Oud & Nieuw
    Hollandse oliebollen; recept van ome Leo

    Op 30 december 2020 door Jolande Vos
    Empanadas met chorizo
    Wereldkeuken

    Borrelhapje
    Empanadas met gehakt en chorizo

    Op 29 december 2020 door Jolande Vos
    Waldorf salade met druiven
    Wereldkeuken

    Meatless Monday
    Waldorf salade met druiven

    Op 28 december 2020 door Jolande Vos
    1 2 3 … 70 Volgende »

    Meest populair

    • Weekmenu 43 2019 Pascale Naessens
      5x slank en gezond met Pascale Naessens
      in
    • Gehaktballetjes van kip in preisaus uit het kookboek Nog eenvoudiger van Pascale Naessens
      Gehaktballetjes van kip in romige prei-curry (Koolhydraatarm)
      in
    • Pasta met Gorgonzola en katenspek
      Pasta met Gorgonzola uit de voorraadkast
      in

    Mis nooit meer de beste food & wine – tips

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Over I Love Food & Wine

    I Love Food & Wine is een culinair platform met de lekkerste, spannendste en mooiste
    Wijn ❤Spijs ❤Combinaties. Foodschrijver en Register Vinoloog Jolande Vos zorgt samen met haar team elke dag weer voor verrukkelijke food & wine pairings. Uiteraard met recepten van de gerechten en de verkoopadressen van de getipte wijnen. Verder wijnbeoordelingen door het professionele I Love Food & Wine- proefpanel, kookboekrecensies en culinaire hotspots.

    Jolande Vos Jolande Vos

    Kijkje achter de schermen? Volg I Love Food & Wine op Instagram

    Blijf op de hoogte

    FacebookTwitterInstagramPinterest
    • Disclaimer
    • Verantwoording
    • Contact
    • In de media
    • Samenwerking

    I love Food and Wine

    © Copyright I Love Food & Wine * All Rights Reserved.
    Privacyverklaring I Love Food & Wine