Skip to content
I love food & wine
FacebookTwitterInstagramPinterest
  • Home
  • Food
    • Weekmenu
    • Kookboek
    • Culinaire hotspots
    • Food inspiratie
    • Food interview
  • Recepten
    • Voorgerecht
    • Soep
    • Salades
    • Hoofdgerecht
      • Vis
      • Vlees
      • Vegetarisch
    • Pasta & risotto
    • Desserts
    • Taart
    • Borrelhapjes
    • Klassiekers
  • Wine
    • Wijnbeoordeling
      • Wit
      • Rood
      • Rosé
      • Mousserend
      • Dessert
    • Wijn Inspiratie
    • Wijn interview
  • Online zoom workshop
  • Wijn & Spijs
    • Wijn & Spijs workshop
  • Inspiratie
    • Travel ILFW
  • Over I Love Food & Wine
    • About me
    • Samenwerking
    • Proefpanel
    • Linkinbio
    • Team
    × Filters sluiten
    Filter recepten
    • Menugang×
      • Ontbijt
      • Lunch
      • Amuse
      • Voorgerecht
      • Soep
      • Hoofdgerecht
      • Nagerecht
      • Bijgerecht
    • Soort gerecht×
      • Drankje
      • Bijgerecht
      • Borrelhapje
      • Broodje
      • Dips
      • Ei
      • Dressings en sauzen
      • Groente
      • Pasta
      • Nagerecht
      • Rijst
      • Salade
      • Schaal- en schelpdieren
      • Soep
      • Taart
      • Vegetarisch
      • Vis
      • Vlees
    • Wijn×
      • Mousserend
        • Toon alle
        • Cava
        • Champagne
        • Rosé Champagne
        • Prosecco
      • Wit
        • Toon alle
        • Albariño
        • Bordeaux (wit)
        • Chardonnay
        • Chablis
        • Chenin Blanc
        • Gaillac
        • Gavi
        • Gewürztraminer
        • Gruner Veltliner
        • Pinot Blanc
        • Pinot Grigio
        • Pinot Gris
        • Pouilly Fumé
        • Rhône
        • Riesling
        • Sancerre
        • Sauvignon Blanc
        • Silvaner
        • Soave
        • Torrontès
        • Vermentino
        • Verdejo
        • Verdicchio
        • Viognier
      • Rosé
      • Rood
        • Toon alle
        • Amarone
        • Barbera
        • Bardolino
        • Barolo
        • Beaujolais
        • Bordeaux (rood)
        • Cabernet Franc
        • Cabernet Sauvignon
        • Carmenère
        • Châteauneuf-du-Pape
        • Chianti
        • Côtes de Rhône
        • Dolcetto
        • Grenache
        • Malbec
        • Merlot
        • Navarra
        • Nero d’avola
        • Pinot Noir
        • Pinotage
        • Primitivo
        • Ribera del Duero
        • Rioja
        • Rhône
        • Rosso di Montalcino
        • Syrah/Shiraz
        • Valpolicella
        • Zinfandel
      • Dessert
        • Toon alle
        • Banyuls
        • Madeira
        • Muscat de Baumes de Venise
        • Moscato d'Asti
        • Port
        • Sauternes
        • Sherry
        • Vin Santo
    • Tijd×
      • 0-20 min
      • 20-40 min
      • 40-60 min
      • 60+ min
    • Gemak×
      • Makkelijk
      • Gemiddeld
      • Gevorderd
    • Extra×
      • Kerst
      • Feest
      • Klassiekers
      • Koolhydraatarm
      • Slank

    Recepten

    Toon filters
    Ceviche van zalm en kokosmelk
    Voorgerecht

    Voor het weekend
    Ceviche van zalm met kokosmelk

    Op 9 april 2021 door Jolande Vos
    Kippenbouillon maken
    Soep

    Basisrecept
    Zelf kippenbouillon maken

    Op 8 april 2021 door Jolande Vos
    Cashewnoten avocado hummus uit het kookboekje Hemelse hummus
    Lunchgerecht

    Meatless Monday
    Avocado hummus met cashewnoten (vegan broodbeleg)

    Op 5 april 2021 door Jolande Vos
    Lamsbout met gegrilde asperges uit het kookboek 10 jaar Jeroen Meus
    Ovengerecht

    Voor het weekend
    Lamsbout met gegrilde groene asperges

    Op 3 april 2021 door Jolande Vos
    Italiaanse biscuittaart met roompudding Paradijstaart, uit het kookboek Made at Home van Giorgio Locatelli
    Taart

    Paasdessert
    Italiaanse biscuittaart met roompudding

    Op 1 april 2021 door Jolande Vos
    Zeewier vega burger uit het kookboek Lekker Lokaal van Laura de Grave
    Hoofdgerecht

    Meatless Monday
    Vega burger met zeewier

    Op 29 maart 2021 door Jolande Vos
    Pasta met ragù van eend uit het kookboek Slow van Louise Franc
    Hoofdgerecht

    Voor het weekend
    Lente pasta met ragù van eend

    Op 26 maart 2021 door Jolande Vos
    Bloemkool uit de oven met kikkererwten uit het kookboek De Groene Bakplaat van Rukmini Iyer
    Hoofdgerecht

    Meatless Monday
    Bloemkool met kikkererwten uit de oven

    Op 22 maart 2021 door Jolande Vos
    Goulashsoep Huibers thuis aan tafel
    Maaltijdsoep

    Voor het weekend
    Perfecte goulashsoep

    Op 19 maart 2021 door Jolande Vos
    Pannenkoeken bakken
    Basis

    Basisrecept
    Oma’s eierpannenkoeken

    Op 18 maart 2021 door Jolande Vos
    Cola kip uit de oven uit het kookboekje Restjes kookboek
    Ovengerecht

    Makkelijke ovenschotel
    Cola kip uit de oven

    Op 17 maart 2021 door Jolande Vos
    Uien-sjalottentaart van Mari Maris
    Hartige taart

    Meatless Monday
    Uientaart met feta van Mari Maris

    Op 15 maart 2021 door Jolande Vos
    1 2 3 … 73 Volgende »

    Meest populair

    • Weekmenu met mijn favoriete voorjaarsgroenten. Van witte asperges en bospeen tot lente-uitjes en radijs. Dat wordt genieten van de lente. Snel, kleurig en makkelijk om te maken. Alles lokaal van eigen bodem. Met bijpassend wijnadvies. #lente #asperges #voorjaarsgroenten #weekmenu
      5 x voorjaarsgroenten in de hoofdrol
      in
    • Gehaktballetjes van kip in preisaus uit het kookboek Nog eenvoudiger van Pascale Naessens
      Gehaktballetjes van kip in romige prei-curry (Koolhydraatarm)
      in
    • Weekmenu 43 2019 Pascale Naessens
      5x slank en gezond met Pascale Naessens (deel 1)
      in

    Mis nooit meer de beste food & wine – tips

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Over I Love Food & Wine

    I Love Food & Wine is een culinair platform met de lekkerste, spannendste en mooiste
    Wijn ❤Spijs ❤Combinaties. Foodschrijver en Register Vinoloog Jolande Vos zorgt samen met haar team elke dag weer voor verrukkelijke food & wine pairings. Uiteraard met recepten van de gerechten en de verkoopadressen van de getipte wijnen. Verder wijnbeoordelingen door het professionele I Love Food & Wine- proefpanel, kookboekrecensies en culinaire hotspots.

    Jolande Vos Jolande Vos

    Kijkje achter de schermen? Volg I Love Food & Wine op Instagram

    Blijf op de hoogte

    FacebookTwitterInstagramPinterest
    • Disclaimer
    • Verantwoording
    • Contact
    • In de media
    • Samenwerking

    I love Food and Wine

    © Copyright I Love Food & Wine * All Rights Reserved.
    Privacyverklaring I Love Food & Wine