Skip to content
I love food & wine
FacebookTwitterInstagramPinterest
  • Home
  • Food
    • Weekmenu
    • Kookboek
    • Culinaire hotspots
    • Food inspiratie
    • Food interview
  • Recepten
    • Voorgerecht
    • Soep
    • Salades
    • Hoofdgerecht
      • Vis
      • Vlees
      • Vegetarisch
    • Pasta & risotto
    • Desserts
    • Taart
    • Borrelhapjes
    • Klassiekers
  • Wine
    • Wijnbeoordeling
      • Wit
      • Rood
      • Rosé
      • Mousserend
      • Dessert
    • Wijn Inspiratie
    • Wijn interview
  • Online zoom workshop
  • Wijn & Spijs
    • Wijn & Spijs workshop
  • Inspiratie
    • Travel ILFW
  • Over I Love Food & Wine
    • About me
    • Samenwerking
    • Proefpanel
    • Linkinbio
    • Team

    Inspiratie

    Wil je culinaire inspiratie opdoen?
    Alles over de hotspots, restaurants en reizen. Lees tips & tricks en het culinaire nieuws.
    Check ook onze Win-acties

    Restaurant IDRW: Bouchot mosselen met paellarijst
    Food

    Carla van Schelven
    Top 10 beste restaurants 2020

    Op 1 januari 2021 door Jolande Vos
    Kerstcadeaus pagina uit E-book
    Food

    KERST E-BOOK
    KERST – WINACTIE: Dit zijn de 72 winnaars!

    Op 15 december 2020 door Jolande Vos
    Food

    Nét even anders dan anders
    Thanksgiving 2020 in New York

    Op 26 november 2020 door Femke Pruis
    Kobe Desramaults aan het werk in zijn restaurant Chambre Séparée
    Food

    Culinaire Toppers
    13x de beste restaurants van Gent (2)

    Op 13 februari 2020 door Jolande Vos
    Masseria Incantalupi met zwembad
    Travel

    Nog 2 plaatsen vrij
    Culinaire wijnreis Puglia 2020 (garant vertrek)

    Op 4 februari 2020 door Jolande Vos
    Interieur van JAQ in Rotterdam
    Culinaire hotspots

    Nieuw in Rotterdam
    JAQ; restaurant met wereldse inslag

    Op 29 januari 2020 door Jolande Vos
    Wijnbar SHIRAZ Lounge zitjes
    Culinaire hotspots

    Wine Bar of the Year 2019
    Wijnbar Shiraz wint de titel!

    Op 21 januari 2020 door Jolande Vos
    Brioche met paling van Alma
    Culinaire hotspots

    Nieuw in Oisterwijk
    Restaurant Alma ziet levenslicht

    Op 15 januari 2020 door Anita Ootjers
    wilde tarbot van O&O
    Culinaire hotspots

    Carla van Schelven
    Top 12 beste restaurants 2019

    Op 28 december 2019 door Jolande Vos
    1 2 3 … 11 Volgende »

    Meest populair

    • Weekmenu met mijn favoriete voorjaarsgroenten. Van witte asperges en bospeen tot lente-uitjes en radijs. Dat wordt genieten van de lente. Snel, kleurig en makkelijk om te maken. Alles lokaal van eigen bodem. Met bijpassend wijnadvies. #lente #asperges #voorjaarsgroenten #weekmenu
      5 x voorjaarsgroenten in de hoofdrol
      in
    • Pasta met Gorgonzola en katenspek
      Pasta met Gorgonzola uit de voorraadkast
      in
    • Gehaktballetjes van kip in preisaus uit het kookboek Nog eenvoudiger van Pascale Naessens
      Gehaktballetjes van kip in romige prei-curry (Koolhydraatarm)
      in

    Mis nooit meer de beste food & wine – tips

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Over I Love Food & Wine

    I Love Food & Wine is een culinair platform met de lekkerste, spannendste en mooiste
    Wijn ❤Spijs ❤Combinaties. Foodschrijver en Register Vinoloog Jolande Vos zorgt samen met haar team elke dag weer voor verrukkelijke food & wine pairings. Uiteraard met recepten van de gerechten en de verkoopadressen van de getipte wijnen. Verder wijnbeoordelingen door het professionele I Love Food & Wine- proefpanel, kookboekrecensies en culinaire hotspots.

    Jolande Vos Jolande Vos

    Kijkje achter de schermen? Volg I Love Food & Wine op Instagram

    Blijf op de hoogte

    FacebookTwitterInstagramPinterest
    • Disclaimer
    • Verantwoording
    • Contact
    • In de media
    • Samenwerking

    I love Food and Wine

    © Copyright I Love Food & Wine * All Rights Reserved.
    Privacyverklaring I Love Food & Wine