BBQ gerechten op I Love Food & Wine; daarin hebben wij heel veel keus. Waar ben je precies naar op zoek? Wil je iets hebben van bbq recepten vlees, of ligt jouw voorkeur bij vis op de bbq (bijvoorbeeld zalm met dille is echt super)? Maar de trend van nu is toch echt de vega bbq! Ook in die categorie vind je de nodige barbecue gerechten. Allemaal overheerlijke suggesties: van groentespiezen of spiesjes met tempeh tot groenten op de bbq. Uiteraard is alles overduidelijk beschreven, dus fout kan het niet gaan.

Ook de frisse bijgerechten zijn belangrijk, die mogen niet ontbreken. Daarmee valt of staat je perfecte barbecue. Dus zoek gerust op de salades in onze recepten filter. Zo krijg je direct een mooi overzicht naar je eigen smaak.

Maar welke wijn hoort bij een geslaagde barbecue? Ook daar hebben we aan gedacht. Je krijgt een mooi overzicht aan betaalbare barbecuewijnen in drie verschillende categorieën (wit, rosé en rood) waarin we een heleboel wijn alvast voor je hebben beoordeeld. Kwestie van kiezen wat gaat passen bij jouw barbecue gerechten.

Wil je alles weten over barbecueën van A tot Z? Lees dan het verhaal ‘De beste tips voor een perfecte barbecue! Hier lees je alles, en gaan we ook in op het barbecueën op een Kamado, oftewel Bigg Green Egg.