Skip to content
I love food & wine
FacebookTwitterInstagramPinterest
  • Home
  • Food
    • Weekmenu
    • Kookboek
    • Culinaire hotspots
    • Food inspiratie
    • Food interview
  • Recepten
    • Voorgerecht
    • Soep
    • Salades
    • Hoofdgerecht
      • Vis
      • Vlees
      • Vegetarisch
    • Pasta & risotto
    • Desserts
    • Taart
    • Borrelhapjes
    • Klassiekers
  • Wine
    • Wijnbeoordeling
      • Wit
      • Rood
      • Rosé
      • Mousserend
      • Dessert
    • Wijn Inspiratie
    • Wijn interview
  • Online zoom workshop
  • Wijn & Spijs
    • Wijn & Spijs workshop
  • Inspiratie
    • Travel ILFW
  • Over I Love Food & Wine
    • About me
    • Samenwerking
    • Proefpanel
    • Linkinbio
    • Team
    × Filters sluiten
    Filter recepten
    • Menugang×
      • Ontbijt
      • Lunch
      • Amuse
      • Voorgerecht
      • Soep
      • Hoofdgerecht
      • Nagerecht
      • Bijgerecht
    • Soort gerecht×
      • Drankje
      • Bijgerecht
      • Borrelhapje
      • Broodje
      • Dips
      • Ei
      • Dressings en sauzen
      • Groente
      • Pasta
      • Nagerecht
      • Rijst
      • Salade
      • Schaal- en schelpdieren
      • Soep
      • Taart
      • Vegetarisch
      • Vis
      • Vlees
    • Wijn×
      • Mousserend
        • Toon alle
        • Cava
        • Champagne
        • Rosé Champagne
        • Prosecco
      • Wit
        • Toon alle
        • Albariño
        • Bordeaux (wit)
        • Chardonnay
        • Chablis
        • Chenin Blanc
        • Gaillac
        • Gavi
        • Gewürztraminer
        • Gruner Veltliner
        • Pinot Blanc
        • Pinot Grigio
        • Pinot Gris
        • Pouilly Fumé
        • Rhône
        • Riesling
        • Sancerre
        • Sauvignon Blanc
        • Silvaner
        • Soave
        • Torrontès
        • Vermentino
        • Verdejo
        • Verdicchio
        • Viognier
      • Rosé
      • Rood
        • Toon alle
        • Amarone
        • Barbera
        • Bardolino
        • Barolo
        • Beaujolais
        • Bordeaux (rood)
        • Cabernet Franc
        • Cabernet Sauvignon
        • Carmenère
        • Châteauneuf-du-Pape
        • Chianti
        • Côtes de Rhône
        • Dolcetto
        • Grenache
        • Malbec
        • Merlot
        • Navarra
        • Nero d’avola
        • Pinot Noir
        • Pinotage
        • Primitivo
        • Ribera del Duero
        • Rioja
        • Rhône
        • Rosso di Montalcino
        • Syrah/Shiraz
        • Valpolicella
        • Zinfandel
      • Dessert
        • Toon alle
        • Banyuls
        • Madeira
        • Muscat de Baumes de Venise
        • Moscato d'Asti
        • Port
        • Sauternes
        • Sherry
        • Vin Santo
    • Tijd×
      • 0-20 min
      • 20-40 min
      • 40-60 min
      • 60+ min
    • Gemak×
      • Makkelijk
      • Gemiddeld
      • Gevorderd
    • Extra×
      • Kerst
      • Feest
      • Klassiekers
      • Koolhydraatarm
      • Slank

    Hoofdgerecht

    Toon filters
    Ikaria Stew Eeuwigheids stoofschotel uit Ikaria
    Eenpansgerecht

    Meatless Monday
    Ikariaanse eeuwigheidsstoof (vegan)

    Op 25 januari 2021 door Jolande Vos
    Zalm met haricots verts en hazelnootpesto uit Mooi Mediterraan van Jansen & Jansen
    Hoofdgerecht

    Voor het weekend
    Slanke zalm uit de oven met hazelnootpesto

    Op 22 januari 2021 door Jolande Vos
    Warme feta met gebakken groenten en pecannoten uit Ketokuur van Pascale Naessens
    Hoofdgerecht

    Meatless Monday
    Warme feta met groenten en pecannoten (koolhydraatarm)

    Op 18 januari 2021 door Jolande Vos
    Hoofdgerecht

    Voor het weekend
    Gebakken garnalen met courgette spaghetti (koolhydraatarm)

    Op 15 januari 2021 door Jolande Vos
    Kejriwal Indiase uitsmijter met kaas uit het kookboek Dishoom
    Eieren

    Meatless Monday
    Kejriwal; Indiase uitsmijter met kaas

    Op 11 januari 2021 door Jolande Vos
    Zalm in kokosmelksaus van Pascale Naessens voor het pure kerstmenu in E-book
    Hoofdgerecht

    Gezond & makkelijk
    Zalm met een gekruide kokosmelksaus

    Op 8 januari 2021 door Jolande Vos
    Empanadas met chorizo
    Wereldkeuken

    Borrelhapje
    Empanadas met gehakt en chorizo

    Op 29 december 2020 door Jolande Vos
    Pompoen uit de oven met linzen met dukkah
    Ovengerecht

    Meatless Monday
    Pompoen met linzen, granaatappel en dukkah

    Op 14 december 2020 door Jolande Vos
    Varkenshaas met champignon roomsaus
    Hoofdgerecht

    Kerstdiner
    Varkenshaas met champignon roomsaus

    Op 11 december 2020 door Jolande Vos
    Kipfilet met champignons en foie gras uit het kookboek Elzas van Goetz
    Hoofdgerecht

    Kerstdiner
    Boeren kipfilet met champignons en foie gras

    Op 4 december 2020 door Jolande Vos
    Kalkoen recept Jamie Oliver risotto met prei uit zijn Kerst kookboek
    Hoofdgerecht

    Kerstdiner
    Kalkoenrisotto van Jamie Oliver

    Op 3 december 2020 door Jolande Vos
    Luxe Kerstboom bladerdeeg hapje
    Hartige taart

    Luxe kerstboom van bladerdeeg

    Op 30 november 2020 door Jolande Vos
    « Vorige 1 2 3 4 5 … 45 Volgende »

    Meest populair

    • Indische bruine bonensoep uit het kookboek Boekoe Kita van Mirjam van der Rijst en Harold Pareira
      Indische bruine bonensoep
      in
    • Weekmenu met mijn favoriete voorjaarsgroenten. Van witte asperges en bospeen tot lente-uitjes en radijs. Dat wordt genieten van de lente. Snel, kleurig en makkelijk om te maken. Alles lokaal van eigen bodem. Met bijpassend wijnadvies. #lente #asperges #voorjaarsgroenten #weekmenu
      5 x voorjaarsgroenten in de hoofdrol
      in
    • Gehaktballetjes van kip in preisaus uit het kookboek Nog eenvoudiger van Pascale Naessens
      Gehaktballetjes van kip in romige prei-curry (Koolhydraatarm)
      in

    Mis nooit meer de beste food & wine – tips

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Over I Love Food & Wine

    I Love Food & Wine is een culinair platform met de lekkerste, spannendste en mooiste
    Wijn ❤Spijs ❤Combinaties. Foodschrijver en Register Vinoloog Jolande Vos zorgt samen met haar team elke dag weer voor verrukkelijke food & wine pairings. Uiteraard met recepten van de gerechten en de verkoopadressen van de getipte wijnen. Verder wijnbeoordelingen door het professionele I Love Food & Wine- proefpanel, kookboekrecensies en culinaire hotspots.

    Jolande Vos Jolande Vos

    Kijkje achter de schermen? Volg I Love Food & Wine op Instagram

    Blijf op de hoogte

    FacebookTwitterInstagramPinterest
    • Disclaimer
    • Verantwoording
    • Contact
    • In de media
    • Samenwerking

    I love Food and Wine

    © Copyright I Love Food & Wine * All Rights Reserved.
    Privacyverklaring I Love Food & Wine