Skip to content
I love Food Wine Recepten
FacebookTwitterInstagramPinterest
  • Home
  • Food
    Weekmenu
    • Jamie Oliver recepten
    • Pascale Naessens recepten
    • Jeroen Meus recepten
    • Rukmini Iyer recepten
    Recepten
    • Hoofdgerechten
    • Desserts
    • Soepen
    • Salades
    BBQ
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vlees
    • Big Green Egg
    Vegetarisch/Vegan
    • Linzenstoofpot met miso
    • Indiase auberginecurry
    • Omelet met asperges
    • Griekse plaattaart
    Pasta
    • Pasta alla Norma
    • Pasta pesto
    • Pasta met Gorgonzola
    • Pasta met garnalen
    Klassiekers
    • Boeuf Bourguignon
    • Perfecte bolognesesaus
    • Melanzane Parmigiana
    • Echte chili con carne
    Keukens
    • Italiaanse keuken
    • Franse keuken
    • Aziatische keuken
    • Midden-Oosten keuken
    Welke wijn bij...
    • Stoofvlees?
    • Asperges
    • Meer combinaties
    • Welke hapjes bij champagne?
    Hotspots
    • Gent
    • Antwerpen
    • Rotterdam
    • Den Haag
  • Webshop
  • E-Book
  • Recepten
    • BBQ
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Salades
    • Hoofdgerechten
      • Hoofdgerecht met vis
      • Hoofdgerecht met vlees
      • Vegetarische hoofdgerechten
    • Pasta & risotto
    • Desserts
    • Taarten
    • Borrel
    • Klassiekers
  • Wijn
    • Wijnrecensies
      • Witte wijn
      • Rode wijn
      • Rosé wijn
      • Mousserende wijn
      • Dessertwijn
    • Wijninspiratie
    • Interviews
  • Wijn & Spijs
    • Welke wijn bij welk gerecht?
  • Inspiratie
    • ILFW Travel
  • Over
    • About me
    • Samenwerking
    • Proefpanel
    • Linkinbio
    • Overzicht van alle schrijvers
    • Contact
    × Filters sluiten
    Filter recepten
    • Menugang×
      • Ontbijt
      • Lunch
      • Amuse
      • Voorgerecht
      • Soep
      • Hoofdgerecht
      • Nagerecht
      • Bijgerecht
    • Vlees, vis of vega×
      • Vlees
      • Vis
      • Vegetarisch
    • Soort gerecht×
      • Bijgerecht
      • BBQ
      • Basisrecept
      • Borrelhapje
      • Broodje
      • Dips
      • Drankje
      • Dressings en sauzen
      • Ei
      • Groente
      • Pasta
      • Nagerecht
      • Rijst
      • Salade
      • Schaal- en schelpdieren
      • Soep
      • Taart
    • Wijn×
      • Mousserend
        • Toon alle
        • Cava
        • Champagne
        • Rosé Champagne
        • Prosecco
      • Wit
        • Toon alle
        • Albariño
        • Bordeaux (wit)
        • Chardonnay
        • Chablis
        • Chenin Blanc
        • Gaillac
        • Gavi
        • Gewürztraminer
        • Gruner Veltliner
        • Pinot Blanc
        • Pinot Grigio
        • Pinot Gris
        • Pouilly Fumé
        • Rhône
        • Riesling
        • Sancerre
        • Sauvignon Blanc
        • Silvaner
        • Soave
        • Torrontès
        • Vermentino
        • Verdejo
        • Verdicchio
        • Viognier
      • Rosé
      • Rood
        • Toon alle
        • Amarone
        • Barbera
        • Bardolino
        • Barolo
        • Beaujolais
        • Bordeaux (rood)
        • Cabernet Franc
        • Cabernet Sauvignon
        • Carmenère
        • Châteauneuf-du-Pape
        • Chianti
        • Côtes de Rhône
        • Dolcetto
        • Grenache
        • Malbec
        • Merlot
        • Navarra
        • Nero d’avola
        • Pinot Noir
        • Pinotage
        • Primitivo
        • Ribera del Duero
        • Rioja
        • Rhône
        • Rosso di Montalcino
        • Syrah/Shiraz
        • Valpolicella
        • Zinfandel
      • Dessert
        • Toon alle
        • Banyuls
        • Madeira
        • Muscat de Baumes de Venise
        • Moscato d'Asti
        • Port
        • Sauternes
        • Sherry
        • Vin Santo
    • Tijd×
      • 0-20 min
      • 20-40 min
      • 40-60 min
      • 60+ min
    • Gemak×
      • Makkelijk
      • Gemiddeld
      • Gevorderd
    • Extra×
      • Kerst
      • Feest
      • Klassiekers
      • Koolhydraatarm
      • Slank

    Hoofdgerecht

    Toon filters
    Bieten gnocchi met boerenkoolpesto uit het kookboek No Waste Groenten van Sophie Gordon
    Vegetarisch

    Meatless Monday
    Bieten gnocchi met boerenkoolpesto (vegan)

    Op 12 december 2022 door Jolande Vos
    Eend met kersen-sinaasappelsaus uit het kookboek Slow
    Ovengerecht

    Kerstdiner
    Gebraden eend uit de oven met sinaasappel-kersensaus

    Op 9 december 2022 door Jolande Vos
    Pasta met broccoli pesto uit het kookboek Het grote groenteboek van Alice Hart
    Vegetarisch

    Meatless Monday
    Pasta met broccoli-pesto

    Op 5 december 2022 door Jolande Vos
    Dahl met zoete aardappel en halloumi uit het kookboek Groentekost van Jeroen Meus
    Wereldkeuken

    Meatless Monday
    Dahl met zoete aardappel en halloumi

    Op 28 november 2022 door Jolande Vos
    Tofu met koriandersaus uit het kookboek tofu van Emma de Thouars
    Wereldkeuken

    Meatless Monday
    Zijden tofu met koriandersaus (vegan)

    Op 21 november 2022 door Jolande Vos
    Zeebaars uit de oven van Rukini Iyer uit haar kookboek India Express
    Hoofdgerecht

    Voor het weekend
    Indiase zeebaars uit de oven

    Op 18 november 2022 door Jolande Vos
    Gehaktballetjes met bacon en dillesaus
    Hoofdgerecht

    Heerlijk simpel
    Gehaktballetjes in romige dillesaus

    Op 16 november 2022 door Jolande Vos
    Chana Masala van Soenil Bahadoer uit zijn kookboek Streetfood
    Hoofdgerecht

    Meatless Monday
    Chana masala (kikkererwten curry) met rijst

    Op 14 november 2022 door Jolande Vos
    Kruidige kipgehaktballetjes met paprikadip uit het kookboek Helen kookt elke dag van Helen Verhelst
    Ovengerecht

    Voor het weekend
    Kruidige kipgehaktballetjes met paprikadip

    Op 11 november 2022 door Jolande Vos
    Mosselen met Roquefort saus uit het kookboek Masterclass Mosselen van Piet Devriendt
    Hoofdgerecht

    Snel & Makkelijk
    Mosselen met Roquefort-saus

    Op 10 november 2022 door Jolande Vos
    Thaise biefstuk salade met kerstomaat uit het kookboek Persiana, elke dag van Sabrina Ghayour
    Salades

    Voor het weekend
    Thaise biefstuk salade met kerstomaten

    Op 4 november 2022 door Jolande Vos
    Oesterzwammen in ketjapsaus van Maureen Tan uit het kookboek Java
    Wereldkeuken

    Meatless Monday
    Oesterzwammen in ketjapsaus

    Op 31 oktober 2022 door Jolande Vos
    « Vorige 1 2 3 4 5 … 57 Volgende »

    Meest populair

    • Goulash van varkensvlees met foto van Dagelijkse kost
      Hongaarse goulash: de snelle versie
      in
    • Javaanse panna cotta
      Panna cotta op z’n Indonesisch
      in
    • Melanzane alla Parmigiana uit Vijf seizoenen van Jonathan Zandbergen
      Perfecte Melanzane alla Parmigiana – origineel recept
      in

    Mis nooit meer de beste food & wine – tips

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Over I Love Food & Wine

    I Love Food & Wine is een culinair platform met de lekkerste, spannendste en mooiste
    Wijn ❤Spijs ❤Combinaties. Foodschrijver en Register Vinoloog Jolande Vos zorgt samen met haar team elke dag weer voor verrukkelijke food & wine pairings. Uiteraard met recepten van de gerechten en de verkoopadressen van de getipte wijnen. Verder wijnbeoordelingen door het professionele I Love Food & Wine- proefpanel, kookboekrecensies en culinaire hotspots.

    Jolande Vos Jolande Vos

    ilovefoodwine op Instagram

    …

    Blijf op de hoogte

    FacebookTwitterInstagramPinterest
    • Disclaimer
    • Verantwoording
    • Contact
    • In de media
    • Samenwerking

    I love Food and Wine

    © Copyright I Love Food & Wine * All Rights Reserved.
    Privacyverklaring I Love Food & Wine

    Exclusive Member of Mediavine Food