Skip to content
I love food & wine
FacebookTwitterInstagramPinterest
  • Home
  • Food
    • Weekmenu
    • Kookboek
    • Culinaire hotspots
    • Food inspiratie
    • Food interview
  • Recepten
    • Voorgerecht
    • Soep
    • Salades
    • Hoofdgerecht
      • Vis
      • Vlees
      • Vegetarisch
    • Pasta & risotto
    • Desserts
    • Taart
    • Borrelhapjes
    • Klassiekers
  • Wine
    • Wijnbeoordeling
      • Wit
      • Rood
      • Rosé
      • Mousserend
      • Dessert
    • Wijn Inspiratie
    • Wijn interview
  • Online zoom workshop
  • Wijn & Spijs
    • Wijn & Spijs workshop
  • Inspiratie
    • Travel ILFW
  • Over I Love Food & Wine
    • About me
    • Samenwerking
    • Proefpanel
    • Linkinbio
    • Team
    × Filters sluiten
    Filter recepten
    • Menugang×
      • Ontbijt
      • Lunch
      • Amuse
      • Voorgerecht
      • Soep
      • Hoofdgerecht
      • Nagerecht
      • Bijgerecht
    • Soort gerecht×
      • Drankje
      • Bijgerecht
      • Borrelhapje
      • Broodje
      • Dips
      • Ei
      • Dressings en sauzen
      • Groente
      • Pasta
      • Nagerecht
      • Rijst
      • Salade
      • Schaal- en schelpdieren
      • Soep
      • Taart
      • Vegetarisch
      • Vis
      • Vlees
    • Wijn×
      • Mousserend
        • Toon alle
        • Cava
        • Champagne
        • Rosé Champagne
        • Prosecco
      • Wit
        • Toon alle
        • Albariño
        • Bordeaux (wit)
        • Chardonnay
        • Chablis
        • Chenin Blanc
        • Gaillac
        • Gavi
        • Gewürztraminer
        • Gruner Veltliner
        • Pinot Blanc
        • Pinot Grigio
        • Pinot Gris
        • Pouilly Fumé
        • Rhône
        • Riesling
        • Sancerre
        • Sauvignon Blanc
        • Silvaner
        • Soave
        • Torrontès
        • Vermentino
        • Verdejo
        • Verdicchio
        • Viognier
      • Rosé
      • Rood
        • Toon alle
        • Amarone
        • Barbera
        • Bardolino
        • Barolo
        • Beaujolais
        • Bordeaux (rood)
        • Cabernet Franc
        • Cabernet Sauvignon
        • Carmenère
        • Châteauneuf-du-Pape
        • Chianti
        • Côtes de Rhône
        • Dolcetto
        • Grenache
        • Malbec
        • Merlot
        • Navarra
        • Nero d’avola
        • Pinot Noir
        • Pinotage
        • Primitivo
        • Ribera del Duero
        • Rioja
        • Rhône
        • Rosso di Montalcino
        • Syrah/Shiraz
        • Valpolicella
        • Zinfandel
      • Dessert
        • Toon alle
        • Banyuls
        • Madeira
        • Muscat de Baumes de Venise
        • Moscato d'Asti
        • Port
        • Sauternes
        • Sherry
        • Vin Santo
    • Tijd×
      • 0-20 min
      • 20-40 min
      • 40-60 min
      • 60+ min
    • Gemak×
      • Makkelijk
      • Gemiddeld
      • Gevorderd
    • Extra×
      • Kerst
      • Feest
      • Klassiekers
      • Koolhydraatarm
      • Slank

    Hoofdgerecht

    Toon filters
    Boerenkoolstamppot met geroosterde uien en chorizo
    Stamppot

    Wintertijd
    Boerenkoolstamppot net even anders

    Op 25 februari 2021 door Jolande Vos
    Enchilada's met zoete aardappel
    Ovengerecht

    Meatless Monday
    Enchilada’s met zoete aardappel

    Op 22 februari 2021 door Jolande Vos
    Mulligatawny soep
    Maaltijdsoep

    Voor het weekend
    Mijn Mulligatawny soep van kip

    Op 19 februari 2021 door Jolande Vos
    Penne met Italiaanse gehaktballetjes in tomatensaus van Liesbeth
    Gehakt

    Gouwe Ouwe
    Italiaanse gehaktballetjes van Liesbeth

    Op 17 februari 2021 door Mieke van Laarhoven
    Tabouleh met avocado, radijs en granaatappel van de Groene bakplaat van Rukmini Iyer
    Hoofdgerecht

    Meatless Monday
    Tabouleh met avocado, radijs & granaatappel (vegan)

    Op 15 februari 2021 door Jolande Vos
    Chinese groenten Teriyaki bowl uit het kookboek Chinese Takeaway Veggie
    Hoofdgerecht

    Voor het weekend
    Chinese groenten in teriyakisaus

    Op 12 februari 2021 door Jolande Vos
    Lamsgehaktballetjes uit de oven met feta en bulgur uit Wereldse bakplaat van Rukmini Iyer
    Eenpansgerecht

    Op de bakplaat
    Gehakt uit de oven met feta

    Op 10 februari 2021 door Jolande Vos
    Gnocchi met spruitjes en boerenkoolpesto uit Winterkeuken van Colette Dike
    Eenpansgerecht

    Meatless Monday
    Gebakken gnocchi met spruitjes en boerenkoolpesto

    Op 8 februari 2021 door Jolande Vos
    Hoofdgerecht

    Voor het weekend
    Pappardelle met konijn en olijven

    Op 5 februari 2021 door Jolande Vos
    Orzo met geroosterde paprika's uit de Snelle Bakplaat van Rukmini Iyer
    Ovengerecht

    Meatless Monday
    Orzo met geroosterde paprika’s

    Op 1 februari 2021 door Jolande Vos
    Gemarineerde biefstuk met labneh uit Simply van Sabrina Ghayour
    Hoofdgerecht

    Voor het weekend
    Gemarineerde biefstuk met labneh (zoute hangop)

    Op 29 januari 2021 door Jolande Vos
    Mac and Cheese Alto Adige
    Eenpansgerecht

    Klassieker
    Mac and Cheese uit Süd-Tirol

    Op 27 januari 2021 door Jolande Vos
    « Vorige 1 2 3 4 … 45 Volgende »

    Meest populair

    • Indische bruine bonensoep uit het kookboek Boekoe Kita van Mirjam van der Rijst en Harold Pareira
      Indische bruine bonensoep
      in
    • Weekmenu met mijn favoriete voorjaarsgroenten. Van witte asperges en bospeen tot lente-uitjes en radijs. Dat wordt genieten van de lente. Snel, kleurig en makkelijk om te maken. Alles lokaal van eigen bodem. Met bijpassend wijnadvies. #lente #asperges #voorjaarsgroenten #weekmenu
      5 x voorjaarsgroenten in de hoofdrol
      in
    • Gehaktballetjes van kip in preisaus uit het kookboek Nog eenvoudiger van Pascale Naessens
      Gehaktballetjes van kip in romige prei-curry (Koolhydraatarm)
      in

    Mis nooit meer de beste food & wine – tips

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Over I Love Food & Wine

    I Love Food & Wine is een culinair platform met de lekkerste, spannendste en mooiste
    Wijn ❤Spijs ❤Combinaties. Foodschrijver en Register Vinoloog Jolande Vos zorgt samen met haar team elke dag weer voor verrukkelijke food & wine pairings. Uiteraard met recepten van de gerechten en de verkoopadressen van de getipte wijnen. Verder wijnbeoordelingen door het professionele I Love Food & Wine- proefpanel, kookboekrecensies en culinaire hotspots.

    Jolande Vos Jolande Vos

    Kijkje achter de schermen? Volg I Love Food & Wine op Instagram

    Blijf op de hoogte

    FacebookTwitterInstagramPinterest
    • Disclaimer
    • Verantwoording
    • Contact
    • In de media
    • Samenwerking

    I love Food and Wine

    © Copyright I Love Food & Wine * All Rights Reserved.
    Privacyverklaring I Love Food & Wine