Skip to content
I love Food Wine Recepten
FacebookTwitterInstagramPinterest
  • Home
  • Food
    Weekmenu
    • Jamie Oliver recepten
    • Pascale Naessens recepten
    • Jeroen Meus recepten
    • Rukmini Iyer recepten
    Recepten
    • Hoofdgerechten
    • Desserts
    • Soepen
    • Salades
    BBQ
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vlees
    • Big Green Egg
    Vegetarisch/Vegan
    • Linzenstoofpot met miso
    • Indiase auberginecurry
    • Omelet met asperges
    • Griekse plaattaart
    Pasta
    • Pasta alla Norma
    • Pasta pesto
    • Pasta met Gorgonzola
    • Pasta met garnalen
    Klassiekers
    • Boeuf Bourguignon
    • Perfecte bolognesesaus
    • Melanzane Parmigiana
    • Echte chili con carne
    Keukens
    • Italiaanse keuken
    • Franse keuken
    • Aziatische keuken
    • Midden-Oosten keuken
    Welke wijn bij...
    • Stoofvlees?
    • Asperges
    • Meer combinaties
    • Welke hapjes bij champagne?
    Hotspots
    • Gent
    • Antwerpen
    • Rotterdam
    • Den Haag
  • Webshop
  • E-Book
  • Recepten
    • BBQ
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Salades
    • Hoofdgerechten
      • Hoofdgerecht met vis
      • Hoofdgerecht met vlees
      • Vegetarische hoofdgerechten
    • Pasta & risotto
    • Desserts
    • Taarten
    • Borrel
    • Klassiekers
  • Wijn
    • Wijnrecensies
      • Witte wijn
      • Rode wijn
      • Rosé wijn
      • Mousserende wijn
      • Dessertwijn
    • Wijninspiratie
    • Interviews
  • Wijn & Spijs
    • Welke wijn bij welk gerecht?
  • Inspiratie
    • ILFW Travel
  • Over
    • About me
    • Samenwerking
    • Proefpanel
    • Linkinbio
    • Overzicht van alle schrijvers
    • Contact
    × Filters sluiten
    Filter recepten
    • Menugang×
      • Ontbijt
      • Lunch
      • Amuse
      • Voorgerecht
      • Soep
      • Hoofdgerecht
      • Nagerecht
      • Bijgerecht
    • Vlees, vis of vega×
      • Vlees
      • Vis
      • Vegetarisch
    • Soort gerecht×
      • Bijgerecht
      • BBQ
      • Basisrecept
      • Borrelhapje
      • Broodje
      • Dips
      • Drankje
      • Dressings en sauzen
      • Ei
      • Groente
      • Pasta
      • Nagerecht
      • Rijst
      • Salade
      • Schaal- en schelpdieren
      • Soep
      • Taart
    • Wijn×
      • Mousserend
        • Toon alle
        • Cava
        • Champagne
        • Rosé Champagne
        • Prosecco
      • Wit
        • Toon alle
        • Albariño
        • Bordeaux (wit)
        • Chardonnay
        • Chablis
        • Chenin Blanc
        • Gaillac
        • Gavi
        • Gewürztraminer
        • Gruner Veltliner
        • Pinot Blanc
        • Pinot Grigio
        • Pinot Gris
        • Pouilly Fumé
        • Rhône
        • Riesling
        • Sancerre
        • Sauvignon Blanc
        • Silvaner
        • Soave
        • Torrontès
        • Vermentino
        • Verdejo
        • Verdicchio
        • Viognier
      • Rosé
      • Rood
        • Toon alle
        • Amarone
        • Barbera
        • Bardolino
        • Barolo
        • Beaujolais
        • Bordeaux (rood)
        • Cabernet Franc
        • Cabernet Sauvignon
        • Carmenère
        • Châteauneuf-du-Pape
        • Chianti
        • Côtes de Rhône
        • Dolcetto
        • Grenache
        • Malbec
        • Merlot
        • Navarra
        • Nero d’avola
        • Pinot Noir
        • Pinotage
        • Primitivo
        • Ribera del Duero
        • Rioja
        • Rhône
        • Rosso di Montalcino
        • Syrah/Shiraz
        • Valpolicella
        • Zinfandel
      • Dessert
        • Toon alle
        • Banyuls
        • Madeira
        • Muscat de Baumes de Venise
        • Moscato d'Asti
        • Port
        • Sauternes
        • Sherry
        • Vin Santo
    • Tijd×
      • 0-20 min
      • 20-40 min
      • 40-60 min
      • 60+ min
    • Gemak×
      • Makkelijk
      • Gemiddeld
      • Gevorderd
    • Extra×
      • Kerst
      • Feest
      • Klassiekers
      • Koolhydraatarm
      • Slank

    Hoofdgerecht

    Toon filters
    Eenvoudige rendang van oma Ellen uit het kookboek Oma's stamp-&stoofpotjes
    Stoofschotels

    Oma's stoofpotje
    Eenvoudige rendang van oma Ellen

    Op 1 februari 2023 door Jolande Vos
    Portugese doperwten stoofpot met paddenstoelen, Ervilhas Guisadas met cantharellen uit het kookboek De Vega Atlas van Isabel Boerdam
    Vegetarisch

    Meatless Monday
    Portugese doperwten stoofpot met paddenstoelen

    Op 30 januari 2023 door Jolande Vos
    Zalm uit de oven met chilipeper, kokos & limoen en gebakker kerstomaten uit het kookboek India Express van Rukmini Iyer
    Ovengerecht

    Voor het weekend
    Zalm uit de oven met krokante kokos: snel en makkelijk!

    Op 27 januari 2023 door Jolande Vos
    Tiroler Gröstl met portobello uit Vega Atlas van Isabel Boerdam
    Wereldkeuken

    Meatless Monday
    Tiroler Gröstl met portobello-‘spekjes’

    Op 23 januari 2023 door Jolande Vos
    Stoofpot met gember en kimchi uit het kookboek That sounds so good
    Stoofschotels

    Voor het weekend
    Stoofpot met gember en kimchi

    Op 20 januari 2023 door Jolande Vos
    Vietnamese pannenkoekjes met oesterzwammen uit het kookboek Lots of Vega van Lotte Vermeer
    Wereldkeuken

    Meatless Monday
    Vietnamese pannenkoekjes met oesterzwammen

    Op 16 januari 2023 door Jolande Vos
    Pokébowl met tonijn uit het kookboek Foolproof Vis
    Rijst

    Voor het weekend
    Pokébowl met tonijn & misodressing

    Op 13 januari 2023 door Jolande Vos
    Mosselen koken basisrecept Sergio Herman
    Wereldkeuken

    Basisrecept
    Mosselen koken met Sergio Herman

    Op 11 januari 2023 door Jolande Vos
    Wintergroenten stamppot
    Eenpansgerecht

    Meatless Monday
    Gezonde wintergroenten stamppot van Rens Kroes

    Op 9 januari 2023 door Jolande Vos
    Hartige strudel met olijven en feta van de Holy Kauw Company; vegetarisch kerstmenu
    Hartige taart

    Kerstdiner
    Hartige strudel met prei en olijven

    Op 19 december 2022 door Jolande Vos
    Hertenstoofpot met een dakje uit het kookboek stoofbijbel van Julius Jaspers
    Hoofdgerecht

    Kerstdiner
    Hertenstoofpot met een dakje

    Op 16 december 2022 door Jolande Vos
    Bieten gnocchi met boerenkoolpesto uit het kookboek No Waste Groenten van Sophie Gordon
    Vegetarisch

    Meatless Monday
    Bieten gnocchi met boerenkoolpesto (vegan)

    Op 12 december 2022 door Jolande Vos
    « Vorige 1 2 3 4 … 57 Volgende »

    Meest populair

    • Gehaktballetjes van kip in preisaus uit het kookboek Nog eenvoudiger van Pascale Naessens
      Gehaktballetjes van kip in romige prei-curry (Koolhydraatarm)
      in
    • Melanzane alla Parmigiana uit Vijf seizoenen van Jonathan Zandbergen
      Perfecte Melanzane alla Parmigiana – origineel recept
      in
    • Javaanse panna cotta
      Panna cotta op z’n Indonesisch
      in

    Mis nooit meer de beste food & wine – tips

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Over I Love Food & Wine

    I Love Food & Wine is een culinair platform met de lekkerste, spannendste en mooiste
    Wijn ❤Spijs ❤Combinaties. Foodschrijver en Register Vinoloog Jolande Vos zorgt samen met haar team elke dag weer voor verrukkelijke food & wine pairings. Uiteraard met recepten van de gerechten en de verkoopadressen van de getipte wijnen. Verder wijnbeoordelingen door het professionele I Love Food & Wine- proefpanel, kookboekrecensies en culinaire hotspots.

    Jolande Vos Jolande Vos

    ilovefoodwine op Instagram

    …

    Blijf op de hoogte

    FacebookTwitterInstagramPinterest
    • Disclaimer
    • Verantwoording
    • Contact
    • In de media
    • Samenwerking

    I love Food and Wine

    © Copyright I Love Food & Wine * All Rights Reserved.
    Privacyverklaring I Love Food & Wine

    Exclusive Member of Mediavine Food