Skip to content
I love Food Wine Recepten
FacebookTwitterInstagramPinterest
  • Home
  • Food
    Weekmenu
    • Jamie Oliver recepten
    • Pascale Naessens recepten
    • Jeroen Meus recepten
    • Rukmini Iyer recepten
    Recepten
    • Hoofdgerechten
    • Desserts
    • Soepen
    • Salades
    BBQ
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vlees
    • Big Green Egg
    Vegetarisch/Vegan
    • Linzenstoofpot met miso
    • Indiase auberginecurry
    • Omelet met asperges
    • Griekse plaattaart
    Pasta
    • Pasta alla Norma
    • Pasta pesto
    • Pasta met Gorgonzola
    • Pasta met garnalen
    Klassiekers
    • Boeuf Bourguignon
    • Perfecte bolognesesaus
    • Melanzane Parmigiana
    • Echte chili con carne
    Keukens
    • Italiaanse keuken
    • Franse keuken
    • Aziatische keuken
    • Midden-Oosten keuken
    Welke wijn bij...
    • Stoofvlees?
    • Asperges
    • Meer combinaties
    • Welke hapjes bij champagne?
    Hotspots
    • Gent
    • Antwerpen
    • Rotterdam
    • Den Haag
  • Recepten
    • BBQ
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Salades
    • Hoofdgerechten
      • Hoofdgerecht met vis
      • Hoofdgerecht met vlees
      • Vegetarische hoofdgerechten
    • Pasta & risotto
    • Desserts
    • Taarten
    • Borrel
    • Klassiekers
  • Wijn
    • Wijnbeoordeling
      • Witte wijn
      • Rode wijn
      • Rosé wijn
      • Mousserende wijn
      • Dessertwijn
    • Wijninspiratie
    • Interviews
  • Wijn & Spijs
    • Welke wijn bij welk gerecht?
    • Welke wijn bij biefstuk?
    • Welke wijn bij vis?
    • Welke wijn bij kip?
    • Welke wijn bij asperges?
    • Welke wijn bij pizza?
    • Welke wijn bij kaas?
    • Meer wijn spijs cominaties
  • Culinaire hotspots
    • Gent
    • Antwerpen
    • Rotterdam
    • Den Haag
  • Webshop
    • Food
    • Wine
    • E-Books
  • Over
    • About me
    • Nieuwsbrief
    • Samenwerking
    • Proefpanel
    • Overzicht van alle schrijvers
    • Contact
    × Filters sluiten
    Filter recepten
    • Menugang×
      • Ontbijt
      • Lunch
      • Amuse
      • Voorgerecht
      • Soep
      • Hoofdgerecht
      • Nagerecht
      • Bijgerecht
    • Vlees, vis of vega×
      • Vlees
      • Vis
      • Vegetarisch
    • Soort gerecht×
      • Bijgerecht
      • BBQ
      • Basisrecept
      • Borrelhapje
      • Broodje
      • Dips
      • Drankje
      • Dressings en sauzen
      • Ei
      • Groente
      • Pasta
      • Nagerecht
      • Rijst
      • Salade
      • Schaal- en schelpdieren
      • Soep
      • Taart
    • Wijn×
      • Mousserend
        • Toon alle
        • Cava
        • Champagne
        • Rosé Champagne
        • Prosecco
      • Wit
        • Toon alle
        • Albariño
        • Bordeaux (wit)
        • Chardonnay
        • Chablis
        • Chenin Blanc
        • Gaillac
        • Gavi
        • Gewürztraminer
        • Gruner Veltliner
        • Pinot Blanc
        • Pinot Grigio
        • Pinot Gris
        • Pouilly Fumé
        • Rhône
        • Riesling
        • Sancerre
        • Sauvignon Blanc
        • Silvaner
        • Soave
        • Torrontès
        • Vermentino
        • Verdejo
        • Verdicchio
        • Viognier
      • Rosé
      • Rood
        • Toon alle
        • Amarone
        • Barbera
        • Bardolino
        • Barolo
        • Beaujolais
        • Bordeaux (rood)
        • Cabernet Franc
        • Cabernet Sauvignon
        • Carmenère
        • Châteauneuf-du-Pape
        • Chianti
        • Côtes de Rhône
        • Dolcetto
        • Grenache
        • Malbec
        • Merlot
        • Navarra
        • Nero d’avola
        • Pinot Noir
        • Pinotage
        • Primitivo
        • Ribera del Duero
        • Rioja
        • Rhône
        • Rosso di Montalcino
        • Syrah/Shiraz
        • Valpolicella
        • Zinfandel
      • Dessert
        • Toon alle
        • Banyuls
        • Madeira
        • Muscat de Baumes de Venise
        • Moscato d'Asti
        • Port
        • Sauternes
        • Sherry
        • Vin Santo
    • Tijd×
      • 0-20 min
      • 20-40 min
      • 40-60 min
      • 60+ min
    • Gemak×
      • Makkelijk
      • Gemiddeld
      • Gevorderd
    • Extra×
      • Kerst
      • Feest
      • Klassiekers
      • Koolhydraatarm
      • Slank

    Basis

    Toon filters
    Bearnaisesaus maken
    Basis

    Basisrecept
    Zelf bearnaisesaus maken: klassieker voor smulpapen

    22 april 2021 door Jolande Vos
    Kippenbouillon maken
    Soep

    Basisrecept
    Zelf kippenbouillon maken

    8 april 2021 door Jolande Vos
    Oma's eierpannenkoeken bakken; dat is niet moeilijk. Met dit ouderwetse basisrecept gaat het iedereen gegarandeerd lukken.
    Basis

    Basisrecept
    Oma’s eierpannenkoeken

    18 maart 2021 door Jolande Vos
    Deeg uitsteken in vormpjes doen uit het kookboekje Nog Meer Kleine Taartjes van Meike Schaling
    Taart

    Basisrecept
    Zandtaartdeeg voor kleine taartjes

    11 maart 2021 door Jolande Vos
    Bijgerecht

    Basisrecept
    Welke appels gebruik je voor appelmoes maken?

    4 maart 2021 door Jolande Vos
    Guacamole basisrecept
    Wereldkeuken

    Basisrecept
    Guacamole maak je zo!

    28 januari 2021 door Jolande Vos
    Appel chutney met cranberry
    Bijgerecht

    Basisrecept
    Cranberry-appel chutney; past overal bij

    24 december 2020 door Jolande Vos
    Kerstkoekjes bakken uit het kookboek KERST van The Holy Kauw Company
    Ovengerecht

    Basisrecept
    Kerstkoekjes bakken met glazuur

    23 december 2020 door Jolande Vos
    Dukkah maken, dat doe je zo
    Wereldkeuken

    Basisrecept
    Dukkah maken; dat doe je zo!

    7 december 2020 door Jolande Vos
    groentebouillon maken uit het kookboek van bouillon tot soep van Drew Smith
    Basis

    Basisrecept
    Zelf groentebouillon maken: puur en simpel

    23 november 2020 door Jolande Vos
    Ingelegde citroenen uit het kookboek Puur & Makkelijk
    Basis

    Basisrecept
    Ingelegde citroenen: zo maak je het zelf!

    26 oktober 2020 door Jolande Vos
    Klassieke hummus
    Basis

    Basisrecept
    Zó maak je hummus op de juiste manier!

    19 oktober 2020 door Jolande Vos
    « Vorige 1 2 3 Volgende »

    Meest populair

    • Panna cotta met bramen
      Panna cotta met bramen: de zomer in een glaasje
      in
    • Recepten Hugh Fearnley-Whittingstall
      5x de lekkerste recepten van Hugh Fearnley-Whittingstall
      in
    • Ontbijten buiten de deur
      Ontbijten buiten de deur? Dit zijn de 10 trends van 2025
      in

    Mis nooit meer de beste food & wine – tips

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    GRATIS e-book!

    Ben jij ook een liefhebber van wijn en lekker eten, maar weet je niet altijd welke wijn het beste bij je gerecht past? Dan hebben wij iets speciaals voor jou! Ons gratis e-book “Welke wijn bij welk gerecht?” is jouw ultieme gids voor het vinden van de perfecte wijn-spijs combinaties.

    Ontvang het e-book GRATIS!

    Blijf op de hoogte

    FacebookTwitterInstagramPinterest
    • Disclaimer
    • Verantwoording
    • Contact
    • Samenwerking

    I love Food and Wine

    © Copyright I Love Food & Wine * All Rights Reserved.
    Privacyverklaring I Love Food & Wine

    Exclusive Member of Mediavine Food

    Ontdek de perfecte wijn bij elk gerecht met ons GRATIS e-book!

    Ben jij ook een liefhebber van wijn en lekker eten, maar weet je niet altijd welke wijn het beste bij je gerecht past? Dan hebben wij iets speciaals voor jou! Ons gratis e-book “Welke wijn bij welk gerecht?” is jouw ultieme gids voor het vinden van de perfecte wijn-spijs combinaties.

    "*" geeft vereiste velden aan

    Naam
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.