Skip to content
I love Food Wine Recepten
FacebookTwitterInstagramPinterest
  • Home
  • Food
    Weekmenu
    • Jamie Oliver recepten
    • Pascale Naessens recepten
    • Jeroen Meus recepten
    • Rukmini Iyer recepten
    Recepten
    • Hoofdgerechten
    • Desserts
    • Soepen
    • Salades
    BBQ
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vlees
    • Big Green Egg
    Vegetarisch/Vegan
    • Linzenstoofpot met miso
    • Indiase auberginecurry
    • Omelet met asperges
    • Griekse plaattaart
    Pasta
    • Pasta alla Norma
    • Pasta pesto
    • Pasta met Gorgonzola
    • Pasta met garnalen
    Klassiekers
    • Boeuf Bourguignon
    • Perfecte bolognesesaus
    • Melanzane Parmigiana
    • Echte chili con carne
    Keukens
    • Italiaanse keuken
    • Franse keuken
    • Aziatische keuken
    • Midden-Oosten keuken
    Welke wijn bij...
    • Stoofvlees?
    • Asperges
    • Meer combinaties
    • Welke hapjes bij champagne?
    Hotspots
    • Gent
    • Antwerpen
    • Rotterdam
    • Den Haag
  • Webshop
  • E-Book
  • Recepten
    • BBQ
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Salades
    • Hoofdgerechten
      • Hoofdgerecht met vis
      • Hoofdgerecht met vlees
      • Vegetarische hoofdgerechten
    • Pasta & risotto
    • Desserts
    • Taarten
    • Borrel
    • Klassiekers
  • Wijn
    • Wijnrecensies
      • Witte wijn
      • Rode wijn
      • Rosé wijn
      • Mousserende wijn
      • Dessertwijn
    • Wijninspiratie
    • Interviews
  • Wijn & Spijs
    • Welke wijn bij welk gerecht?
  • Inspiratie
    • ILFW Travel
  • Over
    • About me
    • Samenwerking
    • Proefpanel
    • Linkinbio
    • Overzicht van alle schrijvers
    • Contact
    × Filters sluiten
    Filter recepten
    • Menugang×
      • Ontbijt
      • Lunch
      • Amuse
      • Voorgerecht
      • Soep
      • Hoofdgerecht
      • Nagerecht
      • Bijgerecht
    • Vlees, vis of vega×
      • Vlees
      • Vis
      • Vegetarisch
    • Soort gerecht×
      • Bijgerecht
      • BBQ
      • Basisrecept
      • Borrelhapje
      • Broodje
      • Dips
      • Drankje
      • Dressings en sauzen
      • Ei
      • Groente
      • Pasta
      • Nagerecht
      • Rijst
      • Salade
      • Schaal- en schelpdieren
      • Soep
      • Taart
    • Wijn×
      • Mousserend
        • Toon alle
        • Cava
        • Champagne
        • Rosé Champagne
        • Prosecco
      • Wit
        • Toon alle
        • Albariño
        • Bordeaux (wit)
        • Chardonnay
        • Chablis
        • Chenin Blanc
        • Gaillac
        • Gavi
        • Gewürztraminer
        • Gruner Veltliner
        • Pinot Blanc
        • Pinot Grigio
        • Pinot Gris
        • Pouilly Fumé
        • Rhône
        • Riesling
        • Sancerre
        • Sauvignon Blanc
        • Silvaner
        • Soave
        • Torrontès
        • Vermentino
        • Verdejo
        • Verdicchio
        • Viognier
      • Rosé
      • Rood
        • Toon alle
        • Amarone
        • Barbera
        • Bardolino
        • Barolo
        • Beaujolais
        • Bordeaux (rood)
        • Cabernet Franc
        • Cabernet Sauvignon
        • Carmenère
        • Châteauneuf-du-Pape
        • Chianti
        • Côtes de Rhône
        • Dolcetto
        • Grenache
        • Malbec
        • Merlot
        • Navarra
        • Nero d’avola
        • Pinot Noir
        • Pinotage
        • Primitivo
        • Ribera del Duero
        • Rioja
        • Rhône
        • Rosso di Montalcino
        • Syrah/Shiraz
        • Valpolicella
        • Zinfandel
      • Dessert
        • Toon alle
        • Banyuls
        • Madeira
        • Muscat de Baumes de Venise
        • Moscato d'Asti
        • Port
        • Sauternes
        • Sherry
        • Vin Santo
    • Tijd×
      • 0-20 min
      • 20-40 min
      • 40-60 min
      • 60+ min
    • Gemak×
      • Makkelijk
      • Gemiddeld
      • Gevorderd
    • Extra×
      • Kerst
      • Feest
      • Klassiekers
      • Koolhydraatarm
      • Slank

    Recepten

    Toon filters
    Pasta met Gorgonzola en katenspek
    Hoofdgerecht

    Gouwe Ouwe
    Pasta met Gorgonzola uit de voorraadkast

    Op 17 februari 2023 door Mieke van Laarhoven
    cheesecake met granaatappelpitten uit het kookboek een tafel vol van Meike Krüger
    Taart

    Valentijnsdag
    Cheesecake met granaatappelpitten: onwijs lekker

    Op 14 februari 2023 door Jolande Vos
    Snijbonenstamppot met kaas en tuinkers uit het kookboek Onze Boerderij van Yvon Jaspers
    Vegetarisch

    Meatless Monday
    Snijbonenstamppot van Yvon Jaspers

    Op 13 februari 2023 door Jolande Vos
    Chili con carne met gehakt uit het kookboek Stoofbijbel van Julius Jaspers
    Hoofdgerecht

    Voor het weekend
    Chili con carne van tv-kok Julius Jaspers

    Op 10 februari 2023 door Jolande Vos
    Lemoncurd met grapefruit
    Wereldkeuken

    Meatless Monday
    Lemon curd met roze grapefruit

    Op 6 februari 2023 door Jolande Vos
    Thaise groene curry met aubergine
    Wereldkeuken

    Voor het weekend
    Thaise groene curry met kip en aubergine

    Op 3 februari 2023 door Jolande Vos
    Eenvoudige rendang van oma Ellen uit het kookboek Oma's stamp-&stoofpotjes
    Stoofschotels

    Oma's stoofpotje
    Eenvoudige rendang van oma Ellen

    Op 1 februari 2023 door Jolande Vos
    Portugese doperwten stoofpot met paddenstoelen, Ervilhas Guisadas met cantharellen uit het kookboek De Vega Atlas van Isabel Boerdam
    Vegetarisch

    Meatless Monday
    Portugese doperwten stoofpot met paddenstoelen

    Op 30 januari 2023 door Jolande Vos
    Zalm uit de oven met chilipeper, kokos & limoen en gebakker kerstomaten uit het kookboek India Express van Rukmini Iyer
    Ovengerecht

    Voor het weekend
    Zalm uit de oven met krokante kokos: snel en makkelijk!

    Op 27 januari 2023 door Jolande Vos
    Tiroler Gröstl met portobello uit Vega Atlas van Isabel Boerdam
    Wereldkeuken

    Meatless Monday
    Tiroler Gröstl met portobello-‘spekjes’

    Op 23 januari 2023 door Jolande Vos
    Stoofpot met gember en kimchi uit het kookboek That sounds so good
    Stoofschotels

    Voor het weekend
    Stoofpot met gember en kimchi

    Op 20 januari 2023 door Jolande Vos
    Vietnamese pannenkoekjes met oesterzwammen uit het kookboek Lots of Vega van Lotte Vermeer
    Wereldkeuken

    Meatless Monday
    Vietnamese pannenkoekjes met oesterzwammen

    Op 16 januari 2023 door Jolande Vos
    « Vorige 1 2 3 4 … 93 Volgende »

    Meest populair

    • Pannenkoeken bakken
      Oma’s eierpannenkoeken
      in
    • Entrecôte met champignonsaus
      Hoe bak je de perfecte entrecôte?
      in
    • Javaanse panna cotta
      Panna cotta op z’n Indonesisch
      in

    Mis nooit meer de beste food & wine – tips

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Over I Love Food & Wine

    I Love Food & Wine is een culinair platform met de lekkerste, spannendste en mooiste
    Wijn ❤Spijs ❤Combinaties. Foodschrijver en Register Vinoloog Jolande Vos zorgt samen met haar team elke dag weer voor verrukkelijke food & wine pairings. Uiteraard met recepten van de gerechten en de verkoopadressen van de getipte wijnen. Verder wijnbeoordelingen door het professionele I Love Food & Wine- proefpanel, kookboekrecensies en culinaire hotspots.

    Jolande Vos Jolande Vos

    ilovefoodwine op Instagram

    …

    Blijf op de hoogte

    FacebookTwitterInstagramPinterest
    • Disclaimer
    • Verantwoording
    • Contact
    • In de media
    • Samenwerking

    I love Food and Wine

    © Copyright I Love Food & Wine * All Rights Reserved.
    Privacyverklaring I Love Food & Wine

    Exclusive Member of Mediavine Food