Wat eten we de komende week? Heb jij doordeweeks ook weinig tijd? Dan wil je snel klaar zijn, toch. En snel klaar betekent vaak kiezen voor makkelijk. Maar dan wel het liefst met verse ingrediënten, zonder pakjes of zakjes. Want gezondheid staat voorop. Deze snelle recepten bewijzen dat dat kan. Daarom deze week 5x supermakkelijke gerechten die bij ons regelmatig op tafel staan. Juist omdat ze zo lekker zijn. Wat wil je nog meer?
En, heb je zin in een glas wijn bij je eten? Bij al deze snelle recepten vind je een bijpassend advies. Want daar gaat het om op I Love Food & Wine: heerlijke wijn-spijscombinaties zorgen voor een relaxed moment aan tafel.
Lekker makkelijk zonder vlees. Dat gaat heel makkelijk met dit Italiaanse gerecht op basis van eieren: frittata met ui en tijm. Heerlijk op smaak gebracht met uien en tijm. Dit is super-easy en staat in 15 minuten op tafel.
Op dinsdag kies ik voor iets Aziatisch: simpele garnalencurry afkomstig uit het kookboek ‘A Simple Table’. Vervang je de verse tomaten door een blik tomatenblokjes, dan ben je nog sneller klaar! Bovendien calorie-arm!
Woensdag is gehaktdag. Met deze gehaktballetjes met koriander ben je zo klaar. Heerlijk met wat rijst en sperzieboontjes. Een recept dat valt in de categorie ; Lukt Altijd!
Benieuwd naar mijn e-book met wereldgerechten?
Wereldse Smaken, Wereldse Wijnen is een smaakvol e-book van 64 pagina’s. Met 18 wereldgerechten om nooit te vergeten, 19 icoonwijnen en 23 culinaire hotspots. Download voor slechts € 5,-
Geef een reactie