Het einde van 2019 nadert… We kijken nog even terug en stellen de vraag: welke gerechten waren populair op I Love Food & Wine in 2019? En wat blijkt: het zijn allemaal klassieke kanjers! Daar gaan we dus deze week van genieten! Doe je ook mee?
Natuurlijk altijd met een bijpassend wijnadvies (zie het recept). Want daar gaat het om: mooie wijn-spijscombinaties zorgen voor nog meer mooie momenten aan tafel.
MAANDAG
Meatless Monday: het best bekeken vegetarische recept op I Love Food & Wine is de kaasfondue met groene kruiden! Een heerlijke klassieker die past in deze tijd van het jaar!
DINSDAG
Op dinsdag gaan we voor de gevulde varkenshaas. Een recept uit 2013 dat ik heb geschreven voor Gall & Gall. Daar houdt iedereen van, toch?
WOENSDAG
Op woensdag maken we mijn overheerlijke ‘echte’ chili con carne. Niet met gehakt, maar met rundvlees. Ik krijg er nu al zin in!!!
DONDERDAG
Als het lekker koud is buiten, dan zet iedereen graag een stoofschotel op tafel. Ik ook!!! Deze klassieker uit de Franse keuken, Boeuf Bourguignon, is een van mijn toppertjes. Met muziek van: Madeleine Peyroux met het Franstalige nummer J’ai deux amours (zie recept).
VRIJDAG
Op vrijdag maken we het best bekeken recept van I Love Food & Wine! Dat is de kerstporchetta van Yvette van Boven! Komt uit haar kookboek ‘Home Sweet Home Xmas’.
KLIK OP DE LINKJES VOOR HET BIJBEHORENDE RECEPT!
Nog meer stoof recepten nodig? Hier vind je er nog vijf.
Meer heerlijke recepten met bijpassende wijnsuggesties? Meld je aan voor de nieuwsbrief.
GRATIS E-BOOK
Welke wijn past bij welk gerecht?
Ben je liefhebber van wijn én lekker eten? Maar je weet niet precies hoe je een wijn kiest die bij jet gerecht past? Dan is dit dé perfecte gids die je helpt om de juiste wijn-spijs combinatieste vinden. Hoe?
- Door mijn stapsgewijze methode toe te passen
- Met inspirerende voorbeelden om meteen uit te proberen