Skip to content
I love food & wine
FacebookTwitterInstagramPinterest
  • Home
  • Food
    • Weekmenu
    • Kookboek
    • Culinaire hotspots
    • Food inspiratie
    • Food interview
  • Recepten
    • Voorgerecht
    • Soep
    • Salades
    • Hoofdgerecht
      • Vis
      • Vlees
      • Vegetarisch
    • Pasta & risotto
    • Desserts
    • Taart
    • Borrelhapjes
    • Klassiekers
  • Kerst
    • Kerst top 10’s
    • Kerst E-Book
    • Kerstcadeaus winnen
    • Alle kerstrecepten
  • Wine
    • Wijnbeoordeling
      • Wit
      • Rood
      • Rosé
      • Mousserend
      • Dessert
    • Wijn Inspiratie
    • Wijn interview
  • Wijn & Spijs
  • Inspiratie
    • Travel ILFW
  • Over I Love Food & Wine
    • About me
    • Samenwerking
    • Proefpanel
    • Linkinbio
    • Team

    Klassiekers

    Klassieke hummus
    Basis

    Meatless Monday
    Zó maak je hummus op de juiste manier!

    Op 19 oktober 2020 door Jolande Vos
    Queen of pudding uit het kookboek van Regula Ysewijn
    Nagerecht

    Voor het weekend
    Queen of pudding: die maak je zelf!

    Op 16 oktober 2020 door Jolande Vos
    Homemade McFlurry van Danny Jansen uit het kookboek Masterclass Desserts
    Nagerecht

    Voor het weekend
    Homemade McFlurry: simpel & onweerstaanbaar

    Op 25 september 2020 door Jolande Vos
    BBQ bijgerechten van Julius Jaspers: coleslaw en barbecue-saus
    Salades

    Voor het weekend
    Twee BBQ-bijgerechten FOR EVER

    Op 11 september 2020 door Jolande Vos
    Caesar Salade op schaal
    Salades

    Klassieker
    Mijn Perfecte Caesar Salad

    Op 9 september 2020 door Jolande Vos
    Surinaamse Kipkerrie uit het kookboek London Loy
    Hoofdgerecht

    Voor het weekend
    Surinaamse kipkerrie zoals het hoort

    Op 28 augustus 2020 door Jolande Vos
    Thaise kip met cashewnoten
    Wereldkeuken

    Voor het weekend
    Thaise kip met cashewnoten

    Op 21 augustus 2020 door Jolande Vos
    Thaise springrolls met gamba's uit het kookboek van De bijbel van de Thaise keuken
    Voorgerecht

    Gouwe Ouwe
    Thaise springrolls voor de zomer

    Op 13 augustus 2020 door Mieke van Laarhoven
    Vega bolognese saus
    Pasta

    Meatless Monday
    Vega bolognese; dé perfecte versie

    Op 3 augustus 2020 door Jolande Vos
    « Vorige 1 2 3 4 5 … 17 Volgende »

    Meest populair

    • Weekmenu 43 2019 Pascale Naessens
      5x slank en gezond met Pascale Naessens
      in
    • Pasta met Gorgonzola en katenspek
      Pasta met Gorgonzola uit de voorraadkast
      in
    • Gehaktballetjes van kip in preisaus uit het kookboek Nog eenvoudiger van Pascale Naessens
      Gehaktballetjes van kip in romige prei-curry (Koolhydraatarm)
      in

    Mis nooit meer de beste food & wine – tips

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Over I Love Food & Wine

    I Love Food & Wine is een culinair platform met de lekkerste, spannendste en mooiste
    Wijn ❤Spijs ❤Combinaties. Foodschrijver en Register Vinoloog Jolande Vos zorgt samen met haar team elke dag weer voor verrukkelijke food & wine pairings. Uiteraard met recepten van de gerechten en de verkoopadressen van de getipte wijnen. Verder wijnbeoordelingen door het professionele I Love Food & Wine- proefpanel, kookboekrecensies en culinaire hotspots.

    Jolande Vos Jolande Vos

    Kijkje achter de schermen? Volg I Love Food & Wine op Instagram

    Blijf op de hoogte

    FacebookTwitterInstagramPinterest
    • Disclaimer
    • Verantwoording
    • Contact
    • In de media
    • Samenwerking

    I love Food and Wine

    © Copyright I Love Food & Wine * All Rights Reserved.
    Privacyverklaring I Love Food & Wine