Skip to content
I love food & wine
FacebookTwitterInstagramPinterest
  • Home
  • Food
    • Weekmenu
    • Kookboek
    • Culinaire hotspots
    • Food inspiratie
    • Food interview
  • Recepten
    • Voorgerecht
    • Soep
    • Salades
    • Hoofdgerecht
      • Vis
      • Vlees
      • Vegetarisch
    • Pasta & risotto
    • Desserts
    • Taart
    • Borrelhapjes
    • Klassiekers
  • Wine
    • Wijnbeoordeling
      • Wit
      • Rood
      • Rosé
      • Mousserend
      • Dessert
    • Wijn Inspiratie
    • Wijn interview
  • Online zoom workshop
  • Wijn & Spijs
    • Wijn & Spijs workshop
  • Inspiratie
    • Travel ILFW
  • Over I Love Food & Wine
    • About me
    • Samenwerking
    • Proefpanel
    • Linkinbio
    • Team

    Klassiekers

    Penne met Italiaanse gehaktballetjes in tomatensaus van Liesbeth
    Gehakt

    Gouwe Ouwe
    Italiaanse gehaktballetjes van Liesbeth

    Op 17 februari 2021 door Mieke van Laarhoven
    Pisco Sour cocktail
    Drankjes

    Cocktailtime
    Alle ins en outs over Pisco Sour

    Op 6 februari 2021 door Jolande Vos
    Hoofdgerecht

    Voor het weekend
    Pappardelle met konijn en olijven

    Op 5 februari 2021 door Jolande Vos
    Guacamole basisrecept
    Wereldkeuken

    Basisrecept
    Guacamole maak je zo!

    Op 28 januari 2021 door Jolande Vos
    Mac and Cheese Alto Adige
    Eenpansgerecht

    Klassieker
    Mac and Cheese uit Süd-Tirol

    Op 27 januari 2021 door Jolande Vos
    Cheesecake met macadamianoten
    Taart

    Inauguratie Joe Biden
    Cheesecake met peer en macadamia-noten

    Op 20 januari 2021 door Jolande Vos
    Bananenbrood banana bread met pecannoten
    Taart

    Meatless Monday
    Banana bread met pecannoten

    Op 4 januari 2021 door Jolande Vos
    Hollandse oliebollen recept van Ome Leo uit de Bijbel van de Nederlandse keuken,
    Wereldkeuken

    Oud & Nieuw
    Hollandse oliebollen; recept van ome Leo

    Op 30 december 2020 door Jolande Vos
    Waldorf salade met druiven
    Wereldkeuken

    Meatless Monday
    Waldorf salade met druiven

    Op 28 december 2020 door Jolande Vos
    « Vorige 1 2 3 4 … 19 Volgende »

    Meest populair

    • Indische bruine bonensoep uit het kookboek Boekoe Kita van Mirjam van der Rijst en Harold Pareira
      Indische bruine bonensoep
      in
    • Weekmenu met mijn favoriete voorjaarsgroenten. Van witte asperges en bospeen tot lente-uitjes en radijs. Dat wordt genieten van de lente. Snel, kleurig en makkelijk om te maken. Alles lokaal van eigen bodem. Met bijpassend wijnadvies. #lente #asperges #voorjaarsgroenten #weekmenu
      5 x voorjaarsgroenten in de hoofdrol
      in
    • Gehaktballetjes van kip in preisaus uit het kookboek Nog eenvoudiger van Pascale Naessens
      Gehaktballetjes van kip in romige prei-curry (Koolhydraatarm)
      in

    Mis nooit meer de beste food & wine – tips

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Over I Love Food & Wine

    I Love Food & Wine is een culinair platform met de lekkerste, spannendste en mooiste
    Wijn ❤Spijs ❤Combinaties. Foodschrijver en Register Vinoloog Jolande Vos zorgt samen met haar team elke dag weer voor verrukkelijke food & wine pairings. Uiteraard met recepten van de gerechten en de verkoopadressen van de getipte wijnen. Verder wijnbeoordelingen door het professionele I Love Food & Wine- proefpanel, kookboekrecensies en culinaire hotspots.

    Jolande Vos Jolande Vos

    Kijkje achter de schermen? Volg I Love Food & Wine op Instagram

    Blijf op de hoogte

    FacebookTwitterInstagramPinterest
    • Disclaimer
    • Verantwoording
    • Contact
    • In de media
    • Samenwerking

    I love Food and Wine

    © Copyright I Love Food & Wine * All Rights Reserved.
    Privacyverklaring I Love Food & Wine