Skip to content
I love Food Wine Recepten
FacebookTwitterInstagramPinterest
  • Home
  • Food
    Weekmenu
    • Jamie Oliver recepten
    • Pascale Naessens recepten
    • Jeroen Meus recepten
    • Rukmini Iyer recepten
    Recepten
    • Hoofdgerechten
    • Desserts
    • Soepen
    • Salades
    BBQ
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vlees
    • Big Green Egg
    Vegetarisch/Vegan
    • Linzenstoofpot met miso
    • Indiase auberginecurry
    • Omelet met asperges
    • Griekse plaattaart
    Pasta
    • Pasta alla Norma
    • Pasta pesto
    • Pasta met Gorgonzola
    • Pasta met garnalen
    Klassiekers
    • Boeuf Bourguignon
    • Perfecte bolognesesaus
    • Melanzane Parmigiana
    • Echte chili con carne
    Keukens
    • Italiaanse keuken
    • Franse keuken
    • Aziatische keuken
    • Midden-Oosten keuken
    Welke wijn bij...
    • Stoofvlees?
    • Asperges
    • Meer combinaties
    • Welke hapjes bij champagne?
    Hotspots
    • Gent
    • Antwerpen
    • Rotterdam
    • Den Haag
  • Webshop
  • E-Book
  • Recepten
    • BBQ
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Salades
    • Hoofdgerechten
      • Hoofdgerecht met vis
      • Hoofdgerecht met vlees
      • Vegetarische hoofdgerechten
    • Pasta & risotto
    • Desserts
    • Taarten
    • Borrel
    • Klassiekers
  • Wijn
    • Wijnrecensies
      • Witte wijn
      • Rode wijn
      • Rosé wijn
      • Mousserende wijn
      • Dessertwijn
    • Wijninspiratie
    • Interviews
  • Wijn & Spijs
    • Welke wijn bij welk gerecht?
  • Inspiratie
    • ILFW Travel
  • Over
    • About me
    • Samenwerking
    • Proefpanel
    • Linkinbio
    • Overzicht van alle schrijvers
    • Contact

    Pinot Gris

    Poké met avocado uit het kookboek Yoko van Yoko en Christel
    Voorgerecht

    Yoko & Christel
    Japanse pokébowl met avocado

    Op 2 maart 2023 door Jolande Vos
    Vietnamese pannenkoekjes met oesterzwammen uit het kookboek Lots of Vega van Lotte Vermeer
    Wereldkeuken

    Meatless Monday
    Vietnamese pannenkoekjes met oesterzwammen

    Op 16 januari 2023 door Jolande Vos
    Thaise biefstuk salade met kerstomaat uit het kookboek Persiana, elke dag van Sabrina Ghayour
    Salades

    Voor het weekend
    Thaise biefstuk salade met kerstomaten

    Op 4 november 2022 door Jolande Vos
    Kokoscurry met ananas van Karin Luiten
    Hoofdgerecht

    Meatless Monday
    Kokoscurry met ananas (vegan)

    Op 19 september 2022 door Jolande Vos
    Kipsaté uit Maleïsie uit het kookboek Sambal Shiok van Mandy Yin
    BBQ

    Klassieker
    Kipsaté uit Maleïsie voor de BBQ

    Op 29 juni 2022 door Jolande Vos
    Roerbaknoedels met groene groenten uit het kookboek Vega, zonder pakjes & zakjes van Karin Luiten
    Eenpansgerecht

    Meatless Monday
    Roerbaknoedels met groene groenten (vegan)

    Op 20 juni 2022 door Jolande Vos
    Spicy dahl met mango en linzen uit het kookboek Vegan Comfort van Milou van de Will
    Hoofdgerecht

    Meatless Monday
    Gele linzen stoofpot met mango (vegan)

    Op 7 maart 2022 door Jolande Vos
    Bloemkool curry met pastinaak uit het kookboek Easy Dinners
    Hoofdgerecht

    Meatless Monday
    Indiase bloemkool curry met pastinaak: boordevol groenten

    Op 27 december 2021 door Jolande Vos
    Thaise gele curry met kip uit het kookkoekje The Curry Guy Thai van Daan Toombs
    Wereldkeuken

    Voor het weekend
    Thaise gele curry met kip: onweerstaanbaar lekker

    Op 12 november 2021 door Jolande Vos
    1 2 3 … 8 Volgende »

    Meest populair

    • Gehaktballetjes van kip in preisaus uit het kookboek Nog eenvoudiger van Pascale Naessens
      Gehaktballetjes van kip in romige prei-curry (Koolhydraatarm)
      in
    • Melanzane alla Parmigiana uit Vijf seizoenen van Jonathan Zandbergen
      Perfecte Melanzane alla Parmigiana – origineel recept
      in
    • Javaanse panna cotta
      Panna cotta op z’n Indonesisch
      in

    Mis nooit meer de beste food & wine – tips

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Over I Love Food & Wine

    I Love Food & Wine is een culinair platform met de lekkerste, spannendste en mooiste
    Wijn ❤Spijs ❤Combinaties. Foodschrijver en Register Vinoloog Jolande Vos zorgt samen met haar team elke dag weer voor verrukkelijke food & wine pairings. Uiteraard met recepten van de gerechten en de verkoopadressen van de getipte wijnen. Verder wijnbeoordelingen door het professionele I Love Food & Wine- proefpanel, kookboekrecensies en culinaire hotspots.

    Jolande Vos Jolande Vos

    ilovefoodwine op Instagram

    …

    Blijf op de hoogte

    FacebookTwitterInstagramPinterest
    • Disclaimer
    • Verantwoording
    • Contact
    • In de media
    • Samenwerking

    I love Food and Wine

    © Copyright I Love Food & Wine * All Rights Reserved.
    Privacyverklaring I Love Food & Wine

    Exclusive Member of Mediavine Food