Skip to content
I love Food Wine Recepten
FacebookTwitterInstagramPinterest
  • Home
  • Food
    Weekmenu
    • Jamie Oliver recepten
    • Pascale Naessens recepten
    • Jeroen Meus recepten
    • Rukmini Iyer recepten
    Recepten
    • Hoofdgerechten
    • Desserts
    • Soepen
    • Salades
    BBQ
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vlees
    • Big Green Egg
    Vegetarisch/Vegan
    • Linzenstoofpot met miso
    • Indiase auberginecurry
    • Omelet met asperges
    • Griekse plaattaart
    Pasta
    • Pasta alla Norma
    • Pasta pesto
    • Pasta met Gorgonzola
    • Pasta met garnalen
    Klassiekers
    • Boeuf Bourguignon
    • Perfecte bolognesesaus
    • Melanzane Parmigiana
    • Echte chili con carne
    Keukens
    • Italiaanse keuken
    • Franse keuken
    • Aziatische keuken
    • Midden-Oosten keuken
    Welke wijn bij...
    • Stoofvlees?
    • Asperges
    • Meer combinaties
    • Welke hapjes bij champagne?
    Hotspots
    • Gent
    • Antwerpen
    • Rotterdam
    • Den Haag
  • Recepten
    • BBQ
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Salades
    • Hoofdgerechten
      • Hoofdgerecht met vis
      • Hoofdgerecht met vlees
      • Vegetarische hoofdgerechten
    • Pasta & risotto
    • Desserts
    • Taarten
    • Borrel
    • Klassiekers
  • Wijn
    • Wijnbeoordeling
      • Witte wijn
      • Rode wijn
      • Rosé wijn
      • Mousserende wijn
      • Dessertwijn
    • Wijninspiratie
    • Interviews
  • Wijn & Spijs
    • Welke wijn bij welk gerecht?
    • Welke wijn bij biefstuk?
    • Welke wijn bij vis?
    • Welke wijn bij kip?
    • Welke wijn bij asperges?
    • Welke wijn bij pizza?
    • Welke wijn bij kaas?
    • Meer wijn spijs cominaties
  • Culinaire hotspots
    • Gent
    • Antwerpen
    • Rotterdam
    • Den Haag
  • Webshop
    • Food
    • Wine
    • E-Books
  • Over
    • About me
    • Nieuwsbrief
    • Samenwerking
    • Proefpanel
    • Overzicht van alle schrijvers
    • Contact

    Basisrecept

    Soezendeeg maken Pâte a choux uit het kookboek Ma petite Patisserie
    Basis

    Ma Petite Patisserie
    Soezendeeg maken: het basisrecept van Audrey Krief

    26 maart 2025 door Jolande Vos
    Sobrasada is een smeerworst uit Mallorca
    Borrelhapje

    Voor de borrel
    Sobrasada; de Spaanse smeerworst

    28 februari 2025 door Jolande Vos
    bechamelsaus maken uit het kookboek Saus bijbel van Julius Jaspers
    Basis

    Basisrecept
    Bechamelsaus maken: zó doe je dat

    30 oktober 2024 door Jolande Vos
    Geroosterde aardappelen uit de oven
    Bijgerecht

    Klassieker
    Italiaanse geroosterde aardappelen uit de oven

    28 februari 2024 door Jolande Vos
    Dashi bouillon van shii-take uit het kookboek Groenvoer van Tobias Camman
    Basis

    Meatless Monday
    Dashi bouillon van paddenstoelen

    1 januari 2024 door Jolande Vos
    Verse tomatensaus uit het kookboek Vegetalia van Trapani
    Basis

    Meatless Monday
    Homemade tomatensaus: heerlijk basisrecept

    21 augustus 2023 door Jolande Vos
    Kaas soufflé uit de Franse bistro keuken volgens tradiotioneel recept uit het kookboek Bistrotier van Stéphane Reynaud
    Wereldkeuken

    Meatless Monday
    Franse kaas soufflé: zo kan hij niet mislukken

    24 april 2023 door Jolande Vos
    Kimchi in diverse soorten
    Bijgerecht

    Leren fermenteren
    Zelf Koreaanse kimchi maken

    23 februari 2023 door Jolande Vos
    Mosselen koken basisrecept Sergio Herman
    Wereldkeuken

    Basisrecept
    Mosselen koken met Sergio Herman

    11 januari 2023 door Jolande Vos
    1 2 3 … 5 Volgende »

    Meest populair

    • Recepten Hugh Fearnley-Whittingstall
      5x de lekkerste recepten van Hugh Fearnley-Whittingstall
      in

    Mis nooit meer de beste food & wine – tips

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    GRATIS e-book!

    Ben jij ook een liefhebber van wijn en lekker eten, maar weet je niet altijd welke wijn het beste bij je gerecht past? Dan hebben wij iets speciaals voor jou! Ons gratis e-book “Welke wijn bij welk gerecht?” is jouw ultieme gids voor het vinden van de perfecte wijn-spijs combinaties.

    Ontvang het e-book GRATIS!

    Blijf op de hoogte

    FacebookTwitterInstagramPinterest
    • Disclaimer
    • Verantwoording
    • Contact
    • Samenwerking

    I love Food and Wine

    © Copyright I Love Food & Wine * All Rights Reserved.
    Privacyverklaring I Love Food & Wine

    Exclusive Member of Mediavine Food

    Ontdek de perfecte wijn bij elk gerecht met ons GRATIS e-book!

    Ben jij ook een liefhebber van wijn en lekker eten, maar weet je niet altijd welke wijn het beste bij je gerecht past? Dan hebben wij iets speciaals voor jou! Ons gratis e-book “Welke wijn bij welk gerecht?” is jouw ultieme gids voor het vinden van de perfecte wijn-spijs combinaties.

    "*" geeft vereiste velden aan

    Naam
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.