Skip to content
I love Food Wine Recepten
FacebookTwitterInstagramPinterest
  • Home
  • Food
    Weekmenu
    • Jamie Oliver recepten
    • Pascale Naessens recepten
    • Jeroen Meus recepten
    • Rukmini Iyer recepten
    Recepten
    • Hoofdgerechten
    • Desserts
    • Soepen
    • Salades
    BBQ
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vlees
    • Big Green Egg
    Vegetarisch/Vegan
    • Linzenstoofpot met miso
    • Indiase auberginecurry
    • Omelet met asperges
    • Griekse plaattaart
    Pasta
    • Pasta alla Norma
    • Pasta pesto
    • Pasta met Gorgonzola
    • Pasta met garnalen
    Klassiekers
    • Boeuf Bourguignon
    • Perfecte bolognesesaus
    • Melanzane Parmigiana
    • Echte chili con carne
    Keukens
    • Italiaanse keuken
    • Franse keuken
    • Aziatische keuken
    • Midden-Oosten keuken
    Welke wijn bij...
    • Stoofvlees?
    • Asperges
    • Meer combinaties
    • Welke hapjes bij champagne?
    Hotspots
    • Gent
    • Antwerpen
    • Rotterdam
    • Den Haag
  • Webshop
  • E-Book
  • Recepten
    • BBQ
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Salades
    • Hoofdgerechten
      • Hoofdgerecht met vis
      • Hoofdgerecht met vlees
      • Vegetarische hoofdgerechten
    • Pasta & risotto
    • Desserts
    • Taarten
    • Borrel
    • Klassiekers
  • Wijn
    • Wijnrecensies
      • Witte wijn
      • Rode wijn
      • Rosé wijn
      • Mousserende wijn
      • Dessertwijn
    • Wijninspiratie
    • Interviews
  • Wijn & Spijs
    • Welke wijn bij welk gerecht?
  • Inspiratie
    • ILFW Travel
  • Over
    • About me
    • Samenwerking
    • Proefpanel
    • Linkinbio
    • Overzicht van alle schrijvers
    • Contact

    Indiase keuken

    Kikkererwtencurry met zoete aardappel Spicy Channa Masala with chickpeas. Snel-klaar recept
    Hoofdgerecht

    Meatless Monday
    Indiase kikkererwtencurry met zoete aardappel: snel klaar recept

    Op 13 maart 2023 door Jolande Vos
    Zalm uit de oven met chilipeper, kokos & limoen en gebakker kerstomaten uit het kookboek India Express van Rukmini Iyer
    Ovengerecht

    Voor het weekend
    Zalm uit de oven met krokante kokos: snel en makkelijk!

    Op 27 januari 2023 door Jolande Vos
    Dahl met zoete aardappel en halloumi uit het kookboek Groentekost van Jeroen Meus
    Wereldkeuken

    Meatless Monday
    Dahl met zoete aardappel en halloumi

    Op 28 november 2022 door Jolande Vos
    Chana Masala van Soenil Bahadoer uit zijn kookboek Streetfood
    Hoofdgerecht

    Meatless Monday
    Chana masala (kikkererwten curry) met rijst

    Op 14 november 2022 door Jolande Vos
    Kokoscurry met ananas van Karin Luiten
    Hoofdgerecht

    Meatless Monday
    Kokoscurry met ananas (vegan)

    Op 19 september 2022 door Jolande Vos
    Chaat Masala aardappelen uit het kookboek Amazing Asia Vega van Emma Thouars
    Hoofdgerecht

    Meatless Monday
    Indiase aardappels met paneer en chutney-mayo

    Op 11 april 2022 door Jolande Vos
    Indiase auberginecurry uit het kookboek Amazing Asia van Emma Thouars
    Hoofdgerecht

    Meatless Monday
    Indiase auberginecurry van Emma

    Op 21 maart 2022 door Jolande Vos
    Bloemkool curry met pastinaak uit het kookboek Easy Dinners
    Hoofdgerecht

    Meatless Monday
    Indiase bloemkool curry met pastinaak: boordevol groenten

    Op 27 december 2021 door Jolande Vos
    Romige vegan curry met zoete aardappel en kikkererwten uit Be More Vegan van Niki Webster
    Hoofdgerecht

    Meatless Monday
    Romige curry met zoete aardappel (vegan)

    Op 4 oktober 2021 door Jolande Vos
    1 2 3 Volgende »

    Meest populair

    • Goulash van varkensvlees met foto van Dagelijkse kost
      Hongaarse goulash: de snelle versie
      in
    • Javaanse panna cotta
      Panna cotta op z’n Indonesisch
      in
    • Melanzane alla Parmigiana uit Vijf seizoenen van Jonathan Zandbergen
      Perfecte Melanzane alla Parmigiana – origineel recept
      in

    Mis nooit meer de beste food & wine – tips

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Over I Love Food & Wine

    I Love Food & Wine is een culinair platform met de lekkerste, spannendste en mooiste
    Wijn ❤Spijs ❤Combinaties. Foodschrijver en Register Vinoloog Jolande Vos zorgt samen met haar team elke dag weer voor verrukkelijke food & wine pairings. Uiteraard met recepten van de gerechten en de verkoopadressen van de getipte wijnen. Verder wijnbeoordelingen door het professionele I Love Food & Wine- proefpanel, kookboekrecensies en culinaire hotspots.

    Jolande Vos Jolande Vos

    ilovefoodwine op Instagram

    …

    Blijf op de hoogte

    FacebookTwitterInstagramPinterest
    • Disclaimer
    • Verantwoording
    • Contact
    • In de media
    • Samenwerking

    I love Food and Wine

    © Copyright I Love Food & Wine * All Rights Reserved.
    Privacyverklaring I Love Food & Wine

    Exclusive Member of Mediavine Food