Skip to content
I love Food Wine Recepten
FacebookTwitterInstagramPinterest
  • Home
  • Food
    Weekmenu
    • Jamie Oliver recepten
    • Pascale Naessens recepten
    • Jeroen Meus recepten
    • Rukmini Iyer recepten
    Recepten
    • Hoofdgerechten
    • Desserts
    • Soepen
    • Salades
    BBQ
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vlees
    • Big Green Egg
    Vegetarisch/Vegan
    • Linzenstoofpot met miso
    • Indiase auberginecurry
    • Omelet met asperges
    • Griekse plaattaart
    Pasta
    • Pasta alla Norma
    • Pasta pesto
    • Pasta met Gorgonzola
    • Pasta met garnalen
    Klassiekers
    • Boeuf Bourguignon
    • Perfecte bolognesesaus
    • Melanzane Parmigiana
    • Echte chili con carne
    Keukens
    • Italiaanse keuken
    • Franse keuken
    • Aziatische keuken
    • Midden-Oosten keuken
    Welke wijn bij...
    • Stoofvlees?
    • Asperges
    • Meer combinaties
    • Welke hapjes bij champagne?
    Hotspots
    • Gent
    • Antwerpen
    • Rotterdam
    • Den Haag
  • Webshop
  • E-Book
  • Recepten
    • BBQ
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Salades
    • Hoofdgerechten
      • Hoofdgerecht met vis
      • Hoofdgerecht met vlees
      • Vegetarische hoofdgerechten
    • Pasta & risotto
    • Desserts
    • Taarten
    • Borrel
    • Klassiekers
  • Wijn
    • Wijnrecensies
      • Witte wijn
      • Rode wijn
      • Rosé wijn
      • Mousserende wijn
      • Dessertwijn
    • Wijninspiratie
    • Interviews
  • Wijn & Spijs
    • Welke wijn bij welk gerecht?
  • Inspiratie
    • ILFW Travel
  • Over
    • About me
    • Samenwerking
    • Proefpanel
    • Linkinbio
    • Overzicht van alle schrijvers
    • Contact

    Makkelijk

    Kikkererwtencurry met zoete aardappel Spicy Channa Masala with chickpeas. Snel-klaar recept
    Hoofdgerecht

    Meatless Monday
    Indiase kikkererwtencurry met zoete aardappel: snel klaar recept

    Op 13 maart 2023 door Jolande Vos
    Abrikozencake met amandelmeel uit het kookboek Stedenlust van Time to Momo. Fotograaf Tal Maes
    Wereldkeuken

    Voor het weekend
    Abrikozencake met amandelen: Weense trots!

    Op 10 maart 2023 door Jolande Vos
    Poké met avocado uit het kookboek Yoko van Yoko en Christel
    Voorgerecht

    Yoko & Christel
    Japanse pokébowl met avocado

    Op 2 maart 2023 door Jolande Vos
    Zuurkool stamppot uit kookboek Chinese - ish,
    Eenpansgerecht

    Meatless Monday
    Gebakken zuurkool stamppot met Chinese twist

    Op 27 februari 2023 door Jolande Vos
    Kip gehakt Köfte met couscous uit het kookboek Framily food van Sandra Bekkari
    Wereldkeuken

    Voor het weekend
    Kip gehakt (köfte) met tabouleh van couscous

    Op 24 februari 2023 door Jolande Vos
    Kimchi in diverse soorten
    Bijgerecht

    Leren fermenteren
    Zelf Koreaanse kimchi maken

    Op 23 februari 2023 door Jolande Vos
    Bladgroente uit de wok uit het kookboek Sambal Shiok Maleïsie van Mandy Lin
    Wereldkeuken

    Meatless Monday
    Bladgroente met oestersaus: bijgerecht dat altijd past

    Op 20 februari 2023 door Jolande Vos
    Pasta met Gorgonzola en katenspek
    Hoofdgerecht

    Gouwe Ouwe
    Pasta met Gorgonzola uit de voorraadkast

    Op 17 februari 2023 door Mieke van Laarhoven
    cheesecake met granaatappelpitten uit het kookboek een tafel vol van Meike Krüger
    Taart

    Valentijnsdag
    Cheesecake met granaatappelpitten: onwijs lekker

    Op 14 februari 2023 door Jolande Vos
    1 2 3 … 78 Volgende »

    Meest populair

    • Melanzane alla Parmigiana uit Vijf seizoenen van Jonathan Zandbergen
      Perfecte Melanzane alla Parmigiana – origineel recept
      in
    • Pasta met Gorgonzola en katenspek
      Pasta met Gorgonzola uit de voorraadkast
      in
    • Kip uit de oven met aioli uit het kookboek Extra Vierge van Sandra Alvarez
      Spaanse hele kip uit de oven met aioli
      in

    Mis nooit meer de beste food & wine – tips

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Over I Love Food & Wine

    I Love Food & Wine is een culinair platform met de lekkerste, spannendste en mooiste
    Wijn ❤Spijs ❤Combinaties. Foodschrijver en Register Vinoloog Jolande Vos zorgt samen met haar team elke dag weer voor verrukkelijke food & wine pairings. Uiteraard met recepten van de gerechten en de verkoopadressen van de getipte wijnen. Verder wijnbeoordelingen door het professionele I Love Food & Wine- proefpanel, kookboekrecensies en culinaire hotspots.

    Jolande Vos Jolande Vos

    ilovefoodwine op Instagram

    …

    Blijf op de hoogte

    FacebookTwitterInstagramPinterest
    • Disclaimer
    • Verantwoording
    • Contact
    • In de media
    • Samenwerking

    I love Food and Wine

    © Copyright I Love Food & Wine * All Rights Reserved.
    Privacyverklaring I Love Food & Wine

    Exclusive Member of Mediavine Food