Skip to content
I love Food Wine Recepten
FacebookTwitterInstagramPinterest
  • Home
  • Food
    Weekmenu
    • Jamie Oliver recepten
    • Pascale Naessens recepten
    • Jeroen Meus recepten
    • Rukmini Iyer recepten
    Recepten
    • Hoofdgerechten
    • Desserts
    • Soepen
    • Salades
    BBQ
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vlees
    • Big Green Egg
    Vegetarisch/Vegan
    • Linzenstoofpot met miso
    • Indiase auberginecurry
    • Omelet met asperges
    • Griekse plaattaart
    Pasta
    • Pasta alla Norma
    • Pasta pesto
    • Pasta met Gorgonzola
    • Pasta met garnalen
    Klassiekers
    • Boeuf Bourguignon
    • Perfecte bolognesesaus
    • Melanzane Parmigiana
    • Echte chili con carne
    Keukens
    • Italiaanse keuken
    • Franse keuken
    • Aziatische keuken
    • Midden-Oosten keuken
    Welke wijn bij...
    • Stoofvlees?
    • Asperges
    • Meer combinaties
    • Welke hapjes bij champagne?
    Hotspots
    • Gent
    • Antwerpen
    • Rotterdam
    • Den Haag
  • Webshop
  • E-Book
  • Recepten
    • BBQ
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Salades
    • Hoofdgerechten
      • Hoofdgerecht met vis
      • Hoofdgerecht met vlees
      • Vegetarische hoofdgerechten
    • Pasta & risotto
    • Desserts
    • Taarten
    • Borrel
    • Klassiekers
  • Wijn
    • Wijnrecensies
      • Witte wijn
      • Rode wijn
      • Rosé wijn
      • Mousserende wijn
      • Dessertwijn
    • Wijninspiratie
    • Interviews
  • Wijn & Spijs
    • Welke wijn bij welk gerecht?
  • Inspiratie
    • ILFW Travel
  • Over
    • About me
    • Samenwerking
    • Proefpanel
    • Linkinbio
    • Overzicht van alle schrijvers
    • Contact

    Soave

    Mosselen koken basisrecept Sergio Herman
    Wereldkeuken

    Basisrecept
    Mosselen koken met Sergio Herman

    Op 11 januari 2023 door Jolande Vos
    Pasta met broccoli pesto uit het kookboek Het grote groenteboek van Alice Hart
    Vegetarisch

    Meatless Monday
    Pasta met broccoli-pesto

    Op 5 december 2022 door Jolande Vos
    Pasta met bloemkool en ansjovis uit het kookboek De chef die je wilt zijn van Andy Baraghani
    Pasta

    Meatless Monday
    Pittige pasta met bloemkoolragout

    Op 10 oktober 2022 door Jolande Vos
    Orzotto met asperges uit het kookboek Insane van Vanja van der Leeden en Remko Kraaijeveld
    Hoofdgerecht

    Meatless Monday
    Orzotto met asperges en kefir-pistachedressing

    Op 2 mei 2022 door Jolande Vos
    Pizza met witte asperges uit het kookboek Groenten van Mari Maris
    Hoofdgerecht

    Meatless Monday
    Pizza met witte asperges à la Mari

    Op 25 april 2022 door Jolande Vos
    Vispotje van tante Anny uit het kookboek Ovenschotels van Wim Ballieu
    Hoofdgerecht

    Voor het weekend
    Het vispotje van tante Anny

    Op 25 februari 2022 door Jolande Vos
    Vitello Tonnato met bietjes uit het kookboek La Table de Caron van Alain Caron
    Voorgerecht

    Kerst voorgerecht
    Vitello Tonnato à la Alain Caron

    Op 14 december 2021 door Jolande Vos
    Spaghetti met andijvie uit het kookboek Vegetalia van Luna Trapani
    Wereldkeuken

    Meatless Monday
    Spaghetti met andijvie: onverwacht wonderschoon (vegan)

    Op 15 november 2021 door Jolande Vos
    Supersnelle pasta met pomodorini
    Hoofdgerecht

    Meatless Monday
    Supersnelle pasta met ricotta en pomodorini

    Op 16 augustus 2021 door Jolande Vos
    1 2 3 … 7 Volgende »

    Meest populair

    • Gehaktballetjes van kip in preisaus uit het kookboek Nog eenvoudiger van Pascale Naessens
      Gehaktballetjes van kip in romige prei-curry (Koolhydraatarm)
      in
    • Melanzane alla Parmigiana uit Vijf seizoenen van Jonathan Zandbergen
      Perfecte Melanzane alla Parmigiana – origineel recept
      in
    • Javaanse panna cotta
      Panna cotta op z’n Indonesisch
      in

    Mis nooit meer de beste food & wine – tips

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Over I Love Food & Wine

    I Love Food & Wine is een culinair platform met de lekkerste, spannendste en mooiste
    Wijn ❤Spijs ❤Combinaties. Foodschrijver en Register Vinoloog Jolande Vos zorgt samen met haar team elke dag weer voor verrukkelijke food & wine pairings. Uiteraard met recepten van de gerechten en de verkoopadressen van de getipte wijnen. Verder wijnbeoordelingen door het professionele I Love Food & Wine- proefpanel, kookboekrecensies en culinaire hotspots.

    Jolande Vos Jolande Vos

    ilovefoodwine op Instagram

    …

    Blijf op de hoogte

    FacebookTwitterInstagramPinterest
    • Disclaimer
    • Verantwoording
    • Contact
    • In de media
    • Samenwerking

    I love Food and Wine

    © Copyright I Love Food & Wine * All Rights Reserved.
    Privacyverklaring I Love Food & Wine

    Exclusive Member of Mediavine Food