Cooqing voucher

Win de Cooqing Voucher
Voor één dag restaurantkok

Weleens gehoord van het Cooqing-concept? Misschien wel, en misschien heb je ook mijn ervaring eerder gelezen. Maar Cooqing zorgt ervoor dat jij kunt komen koken in de keuken van een favoriet restaurant. Sinds kort heeft Cooqing de Cooqing Voucher geïntroduceerd. Met de aankoop van deze Voucher ontvang jij het toegangsbewijs om één dag mee te koken met een chef in zijn restaurant. I Love Food & Wine mag zo’n Voucher  ter waarde van € 89,- cadeau doen. Zin om mee te doen?

Ruim een jaar geleden was ik zelf de Cooqing-kok. En het was een fantastische ervaring. Ik ging koken bij restaurant Vineum in Rotterdam, (lees nog even mijn verhaal en bekijk mijn filmpje!). Toen in die tijd moest ik als gastkok ook zorgen dat het restaurant vol kwam. Voor mij liep dat als een trein, maar voor veel anderen was dit soms een drempel. Daar is nu een oplossing voor gevonden. Afgelopen september is de Cooqing Voucher geïntroduceerd.

Restaurantkok zijn, nu nog makkelijker

De Cooqing Voucher is hét toegangsbewijs tot de keuken van je favoriete restaurant. De voorwaarde om het restaurant ook werkelijk vol te krijgen met je eigen gasten is grotendeels vervallen. Met deze Voucher is het simpeler en makkelijker geworden om je dromen waar te maken. Bij de meeste restaurants kun je al vanaf 4 gasten komen koken. Behalve dat je de Voucher voor jezelf kunt gebruiken, kun je hem ook cadeau doen. Hoe leuk is dat? Zeker gezien de komende feestdagen, wellicht een goed idee. Hij kost € 89,- en je kunt hem heel makkelijk bestellen via de website van Cooqing.

WIN DE COOQING VOUCHER

Nu mag ik, als oud-deelnemer, zo’n leuke Cooqing Voucher weggeven.

Wat moet je doen? Beantwoord dan de volgende vraag:

Vertel mij over jouw beste restaurantervaring in Nederland.

Het meest interessante verhaal wint de Voucher.

Zin om mee te doen? Stuur dan een email naar [email protected] !
Reageer vóór woensdag 1 december.
Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Wij zullen de winnaar bekend maken via de Facebookpagina van I Love Food & Wine én via deze site.

Op de hoogte blijven van het laatste culinaire nieuws? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *