Succes gegarandeerd

Vegetarisch kerstmenu van The Holy Kauw Company 2020

Kerst 2020: alles wordt anders dan anders. Corona (oftewel Covid-19)  speelt ons parten. Dit jaar zitten we gezellig thuis, want de besmettingscijfers voorspellen niet veel goeds! Maar niet getreurd, ook in klein gezelschap is het fijn & sfeervol om kerst te vieren. We gaan gewoon zelf de keuken in. En dan komt de vraag: ‘Wat gaan we eten deze Kerst?’. De smaakvolle oplossing is dichtbij…

Download mijn KERST SPECIAL; ik heb 5 verschillende kerstmenu’s gemaakt. Voor ieder wat wils. Het vegetarisch kerstmenu komt uit het kookboek KERST, gemaakt door culinaire echtpaar Mireile & Arno van The Holy Kauw Company. Bovendien niet moeilijk om te maken, én toch héél bijzonder. Alle recepten zijn getest!

 

Welke wijn drink jij bij dit vegetarisch kerstmenu?

Kerst wijnbox Vinoblesse
Kerst wijnbox Vinoblesse 2020

Natuurlijk wil je tijdens je kerstdiner bijpassende wijnen schenken! Daarom hebben we de wijn alvast voor je uitgezocht. In samenwerking met importeur Vinoblesse vormen deze 3 flessen een prachtige wijn-spijscombinatie. Helaas is deze wijnbox inmiddels niet meer te bestellen!

Wil je er verzekerd van zijn dat je wijn in huis hebt? Je kunt ook andere vergelijkbare wijn bestellen via de website van VINOBLESSE. Kijk hier voor meer informatie!

 

 

Kerstmenu vegetarisch (4 personen)
Bietencarpaccio-met-frambozen
Pastinaaksoep met gember en peer
Hartige strudel met prei en olijven
vanille-kokosbavaroise met frambozensaus

 

Vegetarisch voorgerecht
bietencarpaccio met frambozen

In de KERST SPECIAL  bestaat het vegetarische menu  uit drie gangen. Maar je kunt er heel gemakkelijk vier gangen van maken. Feestelijke suggestie: bietencarpaccio met frambozen. Heel eenvoudig om te maken; in 15 minuten op tafel. Schenk er een mooie Beaujolais bij, zoals een Fleurie.

Bietencarpaccio
Bietencarpaccio met frambozen

 

VEGETARISCHE SOEP
pastinaaksoep met gember en peer

Soep heeft, geheel ten onrechte, een stoffig imago. Soep is handig in de voorbereiding omdat je ‘m alleen nog maar hoeft op te warmen en garneren. En deze pastinaaksoep is ook nog eens niet-normaal lekker. Heel zacht van smaak, de peer zorgt voor een klein zoetje op de achtergrond. De gember geeft wat pit. Iedereen vraagt je om het recept, let maar op!
RECEPT NODIG? DOWNLOAD DE KERST SPECIAL!

pastinaaksoep met gember en peer van The Holy Kauw Company, vegetarisch kerstmenu
Pastinaaksoep met gember en peer: recept staat in de Kerst Special

 

VEGETARISCH HOOFDGERECHT
hartige strudel gevuld met olijven

Dit is nou typisch zo’n slim-denken-gerecht. Je kunt deze  hartige strudel met prei en olijven een dag of twee van tevoren maken en in vershoudfolie bewaren in de koelkast. Warm nog even op onder aluminiumfolie voor het serveren en klaar! Deze strudel kan trouwens ook heel goed als bijgerecht geserveerd worden. Houd je over? Gebruik dat als een New-Years-Eve-hapje.
RECEPT NODIG? DOWNLOAD DE KERST SPECIAL!

Hartige strudel met olijven en feta van de Holy Kauw Company; vegetarisch kerstmenu
Hartige strudel met olijven en feta: recept staat in de Kerst Special

 

DESSERT
vanille-kokosbavaroise met frambozensaus

Begin op tijd met het maken van de kokosbavaroise, want die moet minstens 6 uur opstijven in de koelkast. Je kunt de pudding ook de dag van tevoren maken. De zelfgemaakte frambozensaus maakt het geheel heerlijk fris.
RECEPT NODIG? DOWNLOAD DE KERST SPECIAL!

Vanille-kokosbavaroise met frambozensaus
Vanille-kokosbavaroise met frambozensaus: recept staat in de Kerst special

Kerstmenu VegetarischNog een vegetarisch kerstmenu nodig? Hier is nog een suggestie.

 

 

 

 

Deze recepten komen uit het kookboek KERST van The Holy Kauw Company.

Holy Kauw Company coverTitel : KERST
Auteur : The Holy Kauw Company: Arno & Mireille van Elst
Uitgever : Uitgeverij Snor
ISBN : 978 94 6314 074 4
Prijs : € € 21,99

 

 

 

 

BEWAAR DIT KERSTMENU OP PINTEREST!

Wil je dit kerstmenu opslaan zodat je ‘m later makkelijk terug kunt vinden? Bewaar deze foto dan op een van je Pinterest borden.

Kerstmenu vegetarisch 2020. Heerlijk vegetarisch kerstmenu waarbij je het vlees niet mist. Met een smaakvolle pastinaaksoep, een heerlijke hartige strudel en een kokosbavaroise als dessert. Oogstrelende starter: bietencarpaccio. Met bijpassend wijnadvies. Plus 72 kerst win-cadeaus. #kerstmenu #vegetarisch #makkelijk

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *