Wat was er het eerst: het kip of het ei? In ieder geval zijn kip en ei dé ingrediënten voor Pasen. Daarom voor de komende week een opmars naar het Paasweekend met heerlijke gerechten waarin de kip óf het ei de hoofdrol spelen. Dus kies waar je zin in hebt. Je boodschappenlijst is zo klaar.
En…, bij al deze heerlijke kip en ei gerechten hebben we ook de juiste wijn gekozen. Het wijnadvies vind je bij elk recept. Want daar gaat het om: mooie wijn-spijscombinaties zorgen voor mooie momenten aan tafel.
We starten de week (natuurlijk vegetarisch) met multi-functionele omeletrolletjes. Een ei-recept voor 1 persoon, maar heel gemakkelijk uit te breiden om voor meer personen te maken. Geschikt als ontbijt, lunch, diner of… op je Paasbuffet!
Op woensdag kiezen weer voor ei in de hoofdrol. Wat dacht je van deze heerlijke groentequiche met broccoli. Absoluut ook geschikt voor je Paasweekend! Mmmm…
Op vrijdag, met een knipoog naar het Paasweekend; heerlijk gehaktbrood met verborgen eieren. Dat past helemaal in de sfeer. Ook geschikt voor de buffettafel. Laat dan het gehaktbrood eerst afkoelen.
Gehaktbrood met ei en spek
Op zoek naar méér verleidelijke suggesties voor Pasen?
Voor je paasontbijt, paasbrunch of paasbuffet heb ik tien heerlijke ideeën mét recepten die goed in de smaak zullen vallen bij je familie of vrienden. Uiteraard voorzien van een goed wijnadvies voor de perfecte wijn en spijs combinaties! Kijk hier naar: Zó wordt je Paasbrunch een succes!
Geef een reactie