Nu downloaden

GRATIS Kerst E-book, met 72 WIN cadeaus!

Hoe vieren we KERST dit jaar? Ja, dat wordt anders dan anders. Covid-19 speelt ons parten, dus uit eten gaan zit er niet in. Maar niet getreurd, dan maken we het thuis gewoon gezellig. Dat kan ook! Zeker met mijn KERST e-book in de hand, op je laptop of op je computer. Hij staat boordevol heerlijke kerst recepten. Maar dat niet alleen: je kunt maar liefst 72 prachtige kerst cadeaus winnen. Voor jezelf of voor je vriend of vriendin. Dus snel downloaden en maak je keus…

Cover KERST E-book voor websiteNog een kleine twee maanden te gaan en de feestdagen staan weer voor de deur. Vanaf nu passeren de kerst recepten de revue om de vraag te kunnen beantwoorden: WAT ETEN WE TIJDENS DE KERST?

5 Kerstmenu’s; voor elk wat wils

Je hoeft niet ver te zoeken. Het antwoord ligt al voor je klaar! In mijn KERST E-book staan 5 verschillende (3 gangen) kerstmenu’s met afwisselende kerst recepten. Voor vier, zes of acht personen. Je kiezen uit:

  1. -Fijnproevers kerstmenu van Yvette van Boven uit Home Sweet Home Xmas
  2. -Vegetarisch kerstmenu van The Holy Kauw Company uit Kerst
  3. -Gezond kerstmenu van Pascale Naessens uit Echt Eten
  4. -Slim kerstmenu zonder zorgen; helemaal voor te bereiden uit Slow
  5. -Klassiek kerstmenu voor dummy’s; kookervaring niet nodig!

 

Mét bijpassende Wijn & Spijs box!

Bij elk van de bovenstaande kerstmenu’s is een Wijn & Spijs box met 3 flessen wijn voor je uitgezocht én uitgetest. Voor de ultieme WIJN & SPIJS-beleving. Dat voorkomt zoeken in wijn-spijsboeken, (onlin)-wijnwinkels of het wijnschap van de supermarkt. Bovendien die mooie wijnbox met geselecteerde wijnen kun je ook winnen!!! Dus download het Kerst E-book met doe mee met onze WIN-actie.

Wil je verzekerd zijn dat je de goede wijn alvast in huis hebt? Op de website van de diverse importeurs is er ook de mogelijkheid om de wijn gewoon te bestellen. Die wordt dan zonder extra verzendkosten bij je thuis afgeleverd.

Fijnproeversbox van QV Select hoort bij het kerstmenu van Yvette van Boven
Fijnproeversbox van QV Select hoort bij het kerstmenu van Yvette van Boven

Grote WIN-actie met 72 prachtige kerstcadeaus

Behalve mooie gerechten vind je in het E-book ook 72 kerstcadeaus. Er is voor elk wat wils: van mooie wijnboxen, Riedel-wijnglazen tot chocoladetruffels en een prachtig ‘PURE’ servies. Ga snel kijken, en maak je keus voor jezelf of voor je vriend of vriendin. Een overzicht vind je hier.

Kortom: hier kun je het KERST E-book downloaden. Helemaal gratis en voor niets.

Dat wordt beslist een MERRY X-MAS!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *