Skip to content
I love Food Wine Recepten
FacebookTwitterInstagramPinterest
  • Home
  • Food
    Weekmenu
    • Jamie Oliver recepten
    • Pascale Naessens recepten
    • Jeroen Meus recepten
    • Rukmini Iyer recepten
    Recepten
    • Hoofdgerechten
    • Desserts
    • Soepen
    • Salades
    BBQ
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vlees
    • Big Green Egg
    Vegetarisch/Vegan
    • Linzenstoofpot met miso
    • Indiase auberginecurry
    • Omelet met asperges
    • Griekse plaattaart
    Pasta
    • Pasta alla Norma
    • Pasta pesto
    • Pasta met Gorgonzola
    • Pasta met garnalen
    Klassiekers
    • Boeuf Bourguignon
    • Perfecte bolognesesaus
    • Melanzane Parmigiana
    • Echte chili con carne
    Keukens
    • Italiaanse keuken
    • Franse keuken
    • Aziatische keuken
    • Midden-Oosten keuken
    Welke wijn bij...
    • Stoofvlees?
    • Asperges
    • Meer combinaties
    • Welke hapjes bij champagne?
    Hotspots
    • Gent
    • Antwerpen
    • Rotterdam
    • Den Haag
  • Recepten
    • BBQ
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Salades
    • Hoofdgerechten
      • Hoofdgerecht met vis
      • Hoofdgerecht met vlees
      • Vegetarische hoofdgerechten
    • Pasta & risotto
    • Desserts
    • Taarten
    • Borrel
    • Klassiekers
  • Wijn
    • Wijnbeoordeling
      • Witte wijn
      • Rode wijn
      • Rosé wijn
      • Mousserende wijn
      • Dessertwijn
    • Wijninspiratie
    • Interviews
  • Wijn & Spijs
    • Welke wijn bij welk gerecht?
    • Welke wijn bij biefstuk?
    • Welke wijn bij vis?
    • Welke wijn bij kip?
    • Welke wijn bij asperges?
    • Welke wijn bij pizza?
    • Welke wijn bij kaas?
    • Meer wijn spijs cominaties
  • Culinaire hotspots
    • Gent
    • Antwerpen
    • Rotterdam
    • Den Haag
  • Webshop
    • Food
    • Wine
    • E-Books
  • Over
    • About me
    • Nieuwsbrief
    • Samenwerking
    • Proefpanel
    • Overzicht van alle schrijvers
    • Contact
    × Filters sluiten
    Filter recepten
    • Menugang1×
      • Ontbijt
      • Lunch
      • Amuse
      • Voorgerecht
      • Soep
      • Hoofdgerecht
      • Nagerecht
      • Bijgerecht
    • Vlees, vis of vega×
      • Vlees
      • Vis
      • Vegetarisch
    • Soort gerecht×
      • Bijgerecht
      • BBQ
      • Basisrecept
      • Borrelhapje
      • Broodje
      • Dips
      • Drankje
      • Dressings en sauzen
      • Ei
      • Groente
      • Pasta
      • Nagerecht
      • Rijst
      • Salade
      • Schaal- en schelpdieren
      • Soep
      • Taart
    • Wijn×
      • Mousserend
        • Toon alle
        • Cava
        • Champagne
        • Rosé Champagne
        • Prosecco
      • Wit
        • Toon alle
        • Albariño
        • Bordeaux (wit)
        • Chardonnay
        • Chablis
        • Chenin Blanc
        • Gaillac
        • Gavi
        • Gewürztraminer
        • Gruner Veltliner
        • Pinot Blanc
        • Pinot Grigio
        • Pinot Gris
        • Pouilly Fumé
        • Rhône
        • Riesling
        • Sancerre
        • Sauvignon Blanc
        • Silvaner
        • Soave
        • Torrontès
        • Vermentino
        • Verdejo
        • Verdicchio
        • Viognier
      • Rosé
      • Rood
        • Toon alle
        • Amarone
        • Barbera
        • Bardolino
        • Barolo
        • Beaujolais
        • Bordeaux (rood)
        • Cabernet Franc
        • Cabernet Sauvignon
        • Carmenère
        • Châteauneuf-du-Pape
        • Chianti
        • Côtes de Rhône
        • Dolcetto
        • Grenache
        • Malbec
        • Merlot
        • Navarra
        • Nero d’avola
        • Pinot Noir
        • Pinotage
        • Primitivo
        • Ribera del Duero
        • Rioja
        • Rhône
        • Rosso di Montalcino
        • Syrah/Shiraz
        • Valpolicella
        • Zinfandel
      • Dessert
        • Toon alle
        • Banyuls
        • Madeira
        • Muscat de Baumes de Venise
        • Moscato d'Asti
        • Port
        • Sauternes
        • Sherry
        • Vin Santo
    • Tijd×
      • 0-20 min
      • 20-40 min
      • 40-60 min
      • 60+ min
    • Gemak×
      • Makkelijk
      • Gemiddeld
      • Gevorderd
    • Extra1×
      • Kerst
      • Feest
      • Klassiekers
      • Koolhydraatarm
      • Slank

    Recepten

    Toon filters ( 2 )
    Beef Wellington met rodewijnsaus uit het kookboek Slow
    Wereldkeuken

    Kerstdiner
    Beef Wellington met rodewijnsaus

    6 november 2020 door Jolande Vos
    Pasta met salie, citroen en kip
    Hoofdgerecht

    Voor het weekend
    Pasta met salie en kip in pancetta

    4 september 2020 door Jolande Vos
    Sibrechts aardappelcurry
    Stoofschotels

    Meatless Monday
    Aardappelcurry van Sibrecht

    20 april 2020 door Jolande Vos
    Confit de Canard met zuurkool en truffel uit Vijf Seizoenen van Jonathan Zandbergen
    Klassieker

    Voor het weekend
    Confit de canard met zuurkool en truffel

    13 maart 2020 door Jolande Vos
    Risotto met krab en asperges uit het kookboek De Pescetariër van Jo Pratt
    Risotto

    Voor het weekend
    Risotto met krab, asperges en citroen

    28 februari 2020 door Jolande Vos
    Eendenborstfilet met blauwe bessensaus
    kerst

    Makkelijke kerst
    Eendenborstfilet met blauwe bessensaus

    18 december 2019 door Jolande Vos
    Reebiefstukjes met kruidkoek van Jonathan van Zandbergen
    Wild

    Wild voor kerst
    Reebiefstuk met kruidkoek van Jonathan

    14 december 2019 door Jolande Vos
    Canard à la Orange van Mieke van Laarhoven
    Kerst

    Gouwe Ouwe
    Canard à l’orange; een Franse klassieker

    13 december 2019 door Mieke van Laarhoven
    Filotaart met pompoen, bulgur, en rozijnen uit Cyprus van Georgina Hayden
    Vegetarisch

    Meatless Monday
    Filotaart met pompoen, bulgur en rozijnen

    9 december 2019 door Jolande Vos
    Kip met morilles en romige truffelsaus
    Hoofdgerecht

    Voor de kerst
    Kip met morilles en romige truffelsaus

    6 december 2019 door Jolande Vos
    Kalfsmedaillons met paddenstoelen
    Hoofdgerecht

    Voor het weekend
    Kalfsmedaillon met groenten en mosterdsaus

    30 augustus 2019 door Jolande Vos
    Cote de boeuf met geroosterde wortelgroenten
    Hoofdgerecht

    Voor het weekend
    Cote de boeuf met peperjus

    1 februari 2019 door Jolande Vos
    « Vorige 1 2 3 4 5 Volgende »

    Meest populair

    • Panna cotta met bramen
      Panna cotta met bramen: de zomer in een glaasje
      in
    • Recepten Hugh Fearnley-Whittingstall
      5x de lekkerste recepten van Hugh Fearnley-Whittingstall
      in
    • Vis met spinazie en groene curry
      Vis met spinazie en groene curry
      in

    Mis nooit meer de beste food & wine – tips

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    GRATIS e-book!

    Ben jij ook een liefhebber van wijn en lekker eten, maar weet je niet altijd welke wijn het beste bij je gerecht past? Dan hebben wij iets speciaals voor jou! Ons gratis e-book “Welke wijn bij welk gerecht?” is jouw ultieme gids voor het vinden van de perfecte wijn-spijs combinaties.

    Ontvang het e-book GRATIS!

    Blijf op de hoogte

    FacebookTwitterInstagramPinterest
    • Disclaimer
    • Verantwoording
    • Contact
    • Samenwerking

    I love Food and Wine

    © Copyright I Love Food & Wine * All Rights Reserved.
    Privacyverklaring I Love Food & Wine

    Exclusive Member of Mediavine Food

    Ontdek de perfecte wijn bij elk gerecht met ons GRATIS e-book!

    Ben jij ook een liefhebber van wijn en lekker eten, maar weet je niet altijd welke wijn het beste bij je gerecht past? Dan hebben wij iets speciaals voor jou! Ons gratis e-book “Welke wijn bij welk gerecht?” is jouw ultieme gids voor het vinden van de perfecte wijn-spijs combinaties.

    "*" geeft vereiste velden aan

    Naam
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.