Verrassend Languedoc

Culinaire wijnreis najaar 2016

Ben jij ook een levensgenieter? Dan is deze culinaire reis naar de Languedoc echt iets voor jou. Ga mee met ‘foodies on winetravel’ en laat je verwennen en verrassen. Deze reis was in 2015 een groot succes. Onze uitvalsbasis is het lommerrijke dorp St. Chinian, in het hart van Languedoc.

We logeren daar in de sfeervolle chambre d’hôte La Souche van de Nederlanders Marianne Mulckhuyse en Hennie Vellekoop. Hun Maison de maître (ooit het huis van een wijnboer) staat in het kleine gehucht Hameau de Castelbouze, op 2 km afstand van St. Chinian. Een plek om verliefd op te worden, met eigenaars die echt weten wat gastvrijheid is!

Wijn, oesters, olijven en gastronomie
De wijngaarden van de Languedoc strekken zich uit van Nîmes tot aan de Côtes du Roussillon en behoren tot de oudste van de wereld. Het gebied is erg uiteenlopend met een gevarieerd landschap waarin wijngaarden, garrique en kust elkaar afwisselen. Behalve een paar toonaangevende wijndomeinen gaan we ook op bezoek bij tal van andere culinaire plekjes. Ook presenteren we met trots de beste restaurants uit de omgeving, natuurlijk allemaal zelf beproefd!

 

Wil je meer weten over tijdstip, prijs of programma? Kijk op www.beproefd.nl/reizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *