PuurGezond

Mijn eerste videofilm!

De workshop ‘Filmen met je smartphone’ van de NVJ Academy stond al tijden op mijn verlanglijstje; een training die wordt gegeven door Peter Brinkman van KarakterTV. Afgelopen dinsdag was het zover. Vol vertrouwen naar Amsterdam. Conclusie: heel leerzaam, en buitengewoon leuk om te doen. De dag vloog voorbij. Het resultaat zie je hier.

Dit filmpje ‘The Making of… Mary’s Movie’ was een korte eerste opdracht waarvoor we 1 uur de tijd kregen. Ik ging aan de slag samen met Mary Stottelaar van Scriptum, een oud-collega van 25 jaar geleden (we zijn allebei diëtiste!). Uiteraard viel onze keus op een food-onderwerp, want zowel Mary als ik beheren een digitaal magazine, ja hoe het ook anders, over food. Haar website heet PuurGezond en je vindt hier alles wat je wilt weten over gezond eten. Mary wilde een filmpje maken over de keus tussen pure en samengestelde producten die te koop zijn in de supermarkt. Ik filmde Mary tijdens het maken van haar filmpje.

Voor verbetering vatbaar!

Zoals je kunt zien is het verre van perfect. En er kan nog heel wat verbeterd worden. Maar ik wilde toch dit filmpje alvast met jullie delen en laten zien waar ik mee bezig zijn.

Vertel hieronder wat je ervan vindt. In de toekomst ga ik zeker meer filmpjes maken, want het is superleuk om te doen.

 

Wil je mijn nieuwe filmpjes ook blijven zien? Geef je hier op.

 

Eén reactie op “Mijn eerste videofilm!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *