Nieuwe foodprocessor

Video: Magimix Cook Expert!

 

Magimix Cook Expert: de nieuwste ontwikkeling voor in de keuken. Hij kan niet alleen blenden, hakken of pureren. Nee, de nieuwste generatie foodprocessor, kan ook KOKEN! Hoe bijzonder is dat. Dat lost veel problemen in de keuken op, wanneer er geroerd én verwarmd moet worden. Denk aan Hollandaisesaus en parfait, of heel simpel een roerei. Kijk naar mijn filmpje! 

Afgelopen maandag was ik te gast in de Kookfabriek in Amsterdam. Hier werd deze hypermoderne foodprocessor geshowd en gedemonstreerd door niemand minder dan twee- sterrenkok Moshik Roth van restaurant &Samhoud Places. Helaas was het een rommelige presentatie, maar desalniettemin kregen we toch een goede indruk van de kunsten van het apparaat. We maakten roerei, frozen egg en Hollandaisesaus. 

Wat doet ie, wat kan ie?

De Cook Expert combineert de functionaliteit van de bekende Magimix-foodprocessor met de mogelijkheid om te koken met behulp van inductie. Er kan dus naast de bekende keukenmachine-functies zoals snijden, hakken en mixen, óók gestoomd, gebakken en gekookt worden met de Cook Expert. Met de twaalf automatische programma’s, het kookboek en via de speciaal ontwikkelde app, kan elke thuiskok – van beginner tot pro – gemakkelijk aan de slag met de machine. Een grote stap voorwaarts dus in de ontwikkeling van de  keukenmachine!

Nauwe samenwerking met topchefs

Aan de lancering ging een voorbereiding van vier jaar vooraf. De Cook Expert is in Frankrijk ontwikkeld in nauwe samenwerking met topchefs. Er zijn honderden prototypes gemaakt en meer dan 10.000 test-uren gedraaid. Magimix onderscheidt zich met de Cook Expert van haar branchegenoten, door maar liefst 30 jaar motorgarantie te bieden.

Wat kost ie?

Ja, zo’n apparaat is natuurlijk wel een stukje duurder dan de vorige versies. Hij kost maar liefst € 1199,- Dat is niet niks. Maar ben je echt een kookfanaat, dan is dit apparaat iets om naar uit te kijken. Een hebbeding. Wellicht een mooi cadeau voor onder de kerstboom ;-)! Ik ga ervoor…

Op de hoogte blijven van het laatste culinaire nieuws? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *