Skip to content
I love food & wine
FacebookTwitterInstagramPinterest
  • Home
  • Food
    • Weekmenu
    • Kookboek
    • Culinaire hotspots
    • Food inspiratie
    • Food interview
  • Recepten
    • Voorgerecht
    • Soep
    • Salades
    • Hoofdgerecht
      • Vis
      • Vlees
      • Vegetarisch
    • Pasta & risotto
    • Desserts
    • Taart
    • Borrelhapjes
    • Klassiekers
  • Wine
    • Wijnbeoordeling
      • Wit
      • Rood
      • Rosé
      • Mousserend
      • Dessert
    • Wijn Inspiratie
    • Wijn interview
  • Online zoom workshop
  • Wijn & Spijs
    • Wijn & Spijs workshop
  • Inspiratie
    • Travel ILFW
  • Over I Love Food & Wine
    • About me
    • Samenwerking
    • Proefpanel
    • Linkinbio
    • Team

    Maaltijdsalade

    Zalmsalade van Anita
    Maaltijdsalade

    Snel & Simpel
    Lauwwarme zalmsalade met komkommer

    Op 15 september 2020 door Jolande Vos
    Salade met limabonen, geroosterde tomaten en burrata uit het kookboek Salad Days van Ajda Mehmet
    Maaltijdsalade

    Meatless Monday
    Maaltijdsalade met limabonen, tomaten en burrata

    Op 24 augustus 2020 door Jolande Vos
    Thaise kipsalade met kokos
    Hoofdgerecht

    Buiten eten
    Thaise kipsalade met kokos

    Op 6 augustus 2020 door Jolande Vos
    Gado gado met spicy sesamsaus uit Indorock van Vanja van der Leeden
    Salade

    Meatless Monday
    Gado gado met spicy sesamsaus

    Op 18 november 2019 door Jolande Vos
    Caesarsalade met boerenkool uit het kookboek Vega BBQ
    Salade

    Meatless Monday
    Winterse caesarsalade met gegrilde kool

    Op 11 november 2019 door Jolande Vos
    Rijstsalade met zwarte en rode rijst
    Vegetarisch

    Meatless Monday
    Rijstsalade met zwarte & rode rijst

    Op 14 oktober 2019 door Jolande Vos
    Salade met gegrilde perzik en burrata
    Salade

    Meatless Monday
    BBQ-salade met perzik en burrata

    Op 1 juli 2019 door Jolande Vos
    Thaise salade met biefstuk uit het kookboek West eats East
    Salades

    Voor het weekend
    Yam Nua Yang; Thaise salade met biefstuk

    Op 14 juni 2019 door Jolande Vos
    Panzanella met gegrilde paprika's
    Salades

    Voor het weekend
    Panzanella met gegrilde paprika en salami

    Op 3 augustus 2018 door Jolande Vos
    1 2 3 Volgende »

    Meest populair

    • Weekmenu met mijn favoriete voorjaarsgroenten. Van witte asperges en bospeen tot lente-uitjes en radijs. Dat wordt genieten van de lente. Snel, kleurig en makkelijk om te maken. Alles lokaal van eigen bodem. Met bijpassend wijnadvies. #lente #asperges #voorjaarsgroenten #weekmenu
      5 x voorjaarsgroenten in de hoofdrol
      in
    • Weekmenu 43 2019 Pascale Naessens
      5x slank en gezond met Pascale Naessens (deel 1)
      in
    • Gehaktballetjes van kip in preisaus uit het kookboek Nog eenvoudiger van Pascale Naessens
      Gehaktballetjes van kip in romige prei-curry (Koolhydraatarm)
      in

    Mis nooit meer de beste food & wine – tips

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Over I Love Food & Wine

    I Love Food & Wine is een culinair platform met de lekkerste, spannendste en mooiste
    Wijn ❤Spijs ❤Combinaties. Foodschrijver en Register Vinoloog Jolande Vos zorgt samen met haar team elke dag weer voor verrukkelijke food & wine pairings. Uiteraard met recepten van de gerechten en de verkoopadressen van de getipte wijnen. Verder wijnbeoordelingen door het professionele I Love Food & Wine- proefpanel, kookboekrecensies en culinaire hotspots.

    Jolande Vos Jolande Vos

    Kijkje achter de schermen? Volg I Love Food & Wine op Instagram

    Blijf op de hoogte

    FacebookTwitterInstagramPinterest
    • Disclaimer
    • Verantwoording
    • Contact
    • In de media
    • Samenwerking

    I love Food and Wine

    © Copyright I Love Food & Wine * All Rights Reserved.
    Privacyverklaring I Love Food & Wine