Kerstrecepten E-Book


Kerst 2020 wordt een bijzondere kerst die we zeker nooit gaan vergeten. Uit eten gaan tijdens de kerstdagen zit er waarschijnlijk niet in, maar lekker thuis koken voor onze familie en geliefden is des te gezelliger!

Uhh.. Wat je dan moet koken..? Geen zorgen! Ik heb speciaal voor deze kerst een kerst e-book vol kerstrecepten voor je samengesteld. In dit kerst e-book van I Love Food & Wine staan volledige kerstmenu’s voor de vegetariërs, de vleeseters, de dummy’s en de echte fijnproevers! Er is overal aan gedacht en stap voor stap uitgelegd hoe jij een heerlijk kerstdiner op tafel zet. Bij elk kerstgerecht staat bovendien een bijpassende wijn om jouw kerstdiner extra compleet te maken! En het allerleukste: er is een MEGA ILFW kerst winactie met wel 72 cadeaus die je kunt winnen voor jezelf of voor iemand anders.

Download het kerst e-book gratis via het formulier hieronder en wie weet win jij ook nog eens een van de fantastische kerstcadeaus. Ik wens je een fijne kerst met vooral weinig stress, veel gezelligheid en kookplezier!