Kerst E-Book

Welke wijnglazen kies jij?

Wat vieren we vandaag? Alles wat jij maar wilt! Elke gelegenheid kan een reden zijn om het leven te vieren. Daar past een lekker drankje in de juiste glazen bij. Libbey wil onderdeel zijn van het feest met hoogwaardige glazen voor elke gebeurtenis. Van een stijlvol gedekte dinertafel, een craftbeer op de bank of een hippe cocktail, een glas van Libbey maakt het af. Er is altijd een glas dat past uit de uitgebreide collectie.

100% recyclebaar glas

Sinds 1818 produceert Libbey al tafelglas en inmiddels is het bedrijf wereldwijd actief met merken als Royal Leerdam, Crisa en natuurlijk Libbey. Door continue vernieuwing en innovatie gaan onze producten met hun tijd mee en spreken ze jong tot oud aan. Daarnaast zijn onze producten gemaakt van 100% recyclebaar glas. Geproduceerd met aandacht voor het milieu, door het beperken van energiegebruik en hergebruik van grondstoffen; daarmee staan niet alleen het glaswerk, maar ook Libbey als bedrijf, midden in de maatschappij.

Elegantie ten top                                                                                                                              

Stijlvol en tijdloos, met een mooie slanke vorm en lange dunne stelen van 6 mm, dat kenmerkt de Iduna collectie. Ze passen bij vrijwel iedere tafelsetting. Naast de verfijnde uitstraling zijn de Iduna wijnglazen sterk en van een hoge kwaliteit geblazen glas. Daardoor kunnen ze ook in de vaatwasser. Maar glas blijft glas, ga er dus voorzichtig mee om. Vermijd bijvoorbeeld grote temperatuurverschillen in een korte tijd.

Rood, wit of bubbels                                                                                                                                     

De Iduna collectie bestaat uit twee verschillende wijnglazen voor rode wijn (in twee maten 590 ml/ 470 ml), een wijnglas voor witte wijn of rosé (340 ml) en een champagneglas (300 ml). Alle Iduna glazen zijn vrij van metalen ontwikkeld. Het glaswerk is volledig te hergebruiken bij het produceren van nieuwe glazen. Geniet van deze stijlvolle set aan duurzame wijnglazen en klink met je dierbaren op het leven!

Elk glas uit de Iduna serie van Libbey is verkrijgbaar in een set van 6 stuks op Bol.com voor € 27,95.

 

Iduna glazenset winnen?
Deze glazen van Iduna kun je ook winnen. We geven 10 sets witte wijnglazen weg (340 ml) ter waarde van € 27,95 weg. Wil je winnen? Kijk op met het overzicht van de kerstcadeaus.