21 Pinchos Rotterdam

WINNAAR BESTE TAPAS RESTAURANT

Opnieuw is tapasbar 21 Pinchos gekozen tot beste tapas restaurant van Nederland. Gesitueerd in de prachtige Markthallen van Rotterdam. Wat een mooie prestatie!

Tot in Australië wordt hij inmiddels gevierd: Wereldtapasdag. Vorige week vond de derde editie plaats. In Nederland georganiseerd door Het Spaans Verkeersbureau.

Wereldwijd waren er op deze dag (15 juni 2017) activiteiten in vele steden over de hele wereld, zoals proeverijen, show cookings, activiteiten op lokale markten… En restaurants over de hele wereld boden die dag een speciaal tapasmenu aan. Zo ook in Nederland; hier waren verschillende restaurants die gedurende de hele week van 12 t/m 18 juni (of zelfs de hele maand juni) een Spaanse tapas-aanbieding of tapas-menuop de kaart hadden staan.

Wie waren de deelnemers?

Het publiek kon zijn stem uitbrengen op zijn/haar favoriete restaurant. Vorig jaar waren er nog zo’n 15 deelnemende restaurants. Dit jaar bijna een verdubbeling. Er kon op 28 restaurants worden gestemd. Wil je weten hoeveel jouw favoriet heeft gekregen? Lees de uitslag op de site.

Tapasbar 21 Pinchos winnaar!

Het restaurant dat door de stemmers tot favoriete tapas restaurant 2017 is gekozen, is OPNIEUW 21 Pinchos in Rotterdam met een score van 9,6. Cas Leenders is hier bedrijfsleider sinds september 2014. Hij was toen net klaar met zijn opleiding en werd nog voor  de opening van de Markthal in het diepe gegooid. Een nieuw bedrijf opstarten met een jong nieuw team, ze hebben de uitdaging volmondig aangenomen. Bijzonder was ook de dag van de opening, 1 oktober 2014, want toen mochten ze zelfs Koningin Maxima de hand schudden.

Sinds kort is er ook de mogelijkheid om heerlijke Spaanse producten voor thuis mee te nemen. Die kun je dan bestellen aan de ‘Take Away Bar’.

Ben jij ook fan van 21 Pinchos? Ik ben heel benieuwd wat jouw favoriete tapa is? Laat weten op mijn Facebook-pagina!

 

Meer informatie over culinair nieuws in je mailbox? Schrijf je in voor de culinaire nieuwsbrief.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *