Healthy Food

The Avocado Show nu in Leidschendam!

Enkele jaren geleden (2017) opende The Avocado Show, opgericht door Ron Simpson en Julien Zaal, het eerste restaurant in de Pijp in Amsterdam. Vanaf dag één was het razend populair. Inmiddels is dit horecaconcept uitgegroeid tot een begrip met meer dan 20 vestigingen in Europa (Madrid, Londen, Brussel, Stuttgart en Parijs) en sinds zaterdag 12 maart is er nu ook de flagshipstore in de Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam. Luciana van I Love Food & Wine was bij de opening.

 Aangekomen bij deze nieuwe vestiging worden we warm onthaald met een feestelijke opening, waarbij de confetti letterlijk de lucht in wordt geschoten. De tevredenheid en opluchting is voelbaar bij de medewerkers en ze verwelkomen ons dan ook hartelijk. Eigenaar Ron Simpson vertelt met enthousiasme over de keuze van dit filiaal in Leidschendam.

Eigenaars Ron Simpson en Julien Zaal van The
Eigenaars Ron Simpson en Julien Zaal

Enthousiasme blijkt sleutel tot succes

Simpson is dezelfde ochtend nog vanuit Aruba naar Nederland gekomen en spoelt zijn jetlag weg met een stevige espresso. Niets aan hem oogt vermoeid. Nog altijd even enthousiast vertelt hij hoe ze in het concept van de Westfield Mall of the Netherlands zijn gegroeid. Hij noemt het een ‘slow starting’ in zijn gevoel, want zijn Nederlanders hier wel voor te porren en past ons concept wel bij deze shoppingmall met wereldse allure?

Onder het motto ‘Can we avocado it’ raakten ze al snel overtuigd van deze bijzondere plek. Westfield Mall of the Netherlands is groots én knus, verrassend én vertrouwd, meeslepend én ontspannen, dat en nog veel meer past eigenlijk allemaal bij The Avocado Show.  Ook nu weer is het enthousiasme en de menselijke kant de sleutel voor succes van The Avocado Show in Leidschendam.

YES THEY CAN AVOCADO IT

Pretty Healthy Food

We bestellen om te beginnen een espresso, het is tenslotte nog vroeg (10.00 uur), en bestuderen de menukaart aandachtig. Duurzaam geteelde avocado’s vormen hier het uitgangspunt. Dat betekent avocado als ontbijt, lunch en diner, want bij The Avocado Show kun je de hele dag terecht voor een maaltijd waarin deze groene en gezonde vruchtgroente is verwerkt.

Avocado pancake- onze favoriet bij The Avocade Show
Avocado pancake: onze favoriet

De vriendelijke Younes uit Marokko serveert ons al het lekkers wat we besteld hebben; de overheerlijke Avo Fries met truffelmayo  en Cauliflowers met mango mayo als sides dishes, de Benny Boy als egg dish en tot slot de Sweet Stack Pancakes. Vooral de pancakes is de absolute favoriet van deze ochtend, want wat zijn deze pancakes goddelijk! Ondertussen schenkt Graham uit Engeland de prosecco nog even bij. Het motto ‘pretty healthy food’ gaat hier beslist op, want alle gerechtjes zijn een ware show op het bord, bijna zonde om aan te snijden.

The Art of the Show

Natuurlijk heeft de avocado de hoofdrol op de menukaart en worden alle gerechten op een kunstzinnige manier opgemaakt. Absoluut showwaardig! Het restaurantconcept heet overigens The Avocado SHOW omdat ze hier spreken van een tweezijdige belofte. Als je bij The Avocado Show komt eten mag je beleving verwachten en de mensen die in The Avocado Show (komen) werken zijn de meetlat of het showwaardig is. Het moet simpelweg beter zijn dan de rest en de wijze waarop het wordt gepresenteerd en geserveerd is een waar kunstwerkje voor de avocado liefhebber en alle foodies daarom heen!

Conclusie: Ik kan oprecht concluderen dat de The Avocado Show met meer dan 150.000 volgers op Instagram niet alleen maar haar klandizie trekt door de prachtige foto’s die het oplevert maar dat het toch echt de pure, lekkere smaken zijn waardoor je hier blijft terugkomen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *