Skip to content
I love Food Wine Recepten
FacebookTwitterInstagramPinterest
  • Home
  • Food
    Weekmenu
    • Jamie Oliver recepten
    • Pascale Naessens recepten
    • Jeroen Meus recepten
    • Rukmini Iyer recepten
    Recepten
    • Hoofdgerechten
    • Desserts
    • Soepen
    • Salades
    BBQ
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vlees
    • Big Green Egg
    Vegetarisch/Vegan
    • Linzenstoofpot met miso
    • Indiase auberginecurry
    • Omelet met asperges
    • Griekse plaattaart
    Pasta
    • Pasta alla Norma
    • Pasta pesto
    • Pasta met Gorgonzola
    • Pasta met garnalen
    Klassiekers
    • Boeuf Bourguignon
    • Perfecte bolognesesaus
    • Melanzane Parmigiana
    • Echte chili con carne
    Keukens
    • Italiaanse keuken
    • Franse keuken
    • Aziatische keuken
    • Midden-Oosten keuken
    Welke wijn bij...
    • Stoofvlees?
    • Asperges
    • Meer combinaties
    • Welke hapjes bij champagne?
    Hotspots
    • Gent
    • Antwerpen
    • Rotterdam
    • Den Haag
  • Recepten
    • BBQ
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Salades
    • Hoofdgerechten
      • Hoofdgerecht met vis
      • Hoofdgerecht met vlees
      • Vegetarische hoofdgerechten
    • Pasta & risotto
    • Desserts
    • Taarten
    • Borrel
    • Klassiekers
  • Wijn
    • Wijnbeoordeling
      • Witte wijn
      • Rode wijn
      • Rosé wijn
      • Mousserende wijn
      • Dessertwijn
    • Wijninspiratie
    • Interviews
  • Wijn & Spijs
    • Welke wijn bij welk gerecht?
    • Welke wijn bij biefstuk?
    • Welke wijn bij vis?
    • Welke wijn bij kip?
    • Welke wijn bij asperges?
    • Welke wijn bij pizza?
    • Welke wijn bij kaas?
    • Meer wijn spijs cominaties
  • Culinaire hotspots
    • Gent
    • Antwerpen
    • Rotterdam
    • Den Haag
  • Webshop
    • Food
    • Wine
    • E-Books
  • Over
    • About me
    • Nieuwsbrief
    • Samenwerking
    • Proefpanel
    • Overzicht van alle schrijvers
    • Contact

    Kerst

    Confit de Canard met zuurkool en truffel uit Vijf Seizoenen van Jonathan Zandbergen
    Klassieker

    Voor het weekend
    Confit de canard met zuurkool en truffel

    13 maart 2020 door Jolande Vos
    Risotto met krab en asperges uit het kookboek De Pescetariër van Jo Pratt
    Risotto

    Voor het weekend
    Risotto met krab, asperges en citroen

    28 februari 2020 door Jolande Vos
    Steak tartare met avocado en gamba uit het kookboek avocado van Carla de Graef
    Voorgerecht

    Voor het weekend
    Steak tartare met een twist

    31 januari 2020 door Jolande Vos
    Coquilles met grapefruit uit Easy Nordic van Dagny Rós
    Voorgerecht

    Kerst met Dagný
    Carpaccio van coquilles en grapefruit

    24 december 2019 door Jolande Vos
    Blini's met kaviaar
    Amuse

    KERST borrelhapje
    Blini’s met kaviaar

    20 december 2019 door Jolande Vos
    Witlofsoep met kastanjes van Linda Driebergen van De Oude Keuken
    Kerst

    Kerstsoep uit De Oude Keuken
    Witlof-cappucino met kastanjes

    19 december 2019 door Jolande Vos
    Eendenborstfilet met blauwe bessensaus
    kerst

    Makkelijke kerst
    Eendenborstfilet met blauwe bessensaus

    18 december 2019 door Jolande Vos
    kruidensalade met lychee liggend uit het kookboek simplissime
    Voorgerecht

    Makkelijke kerst
    Kruidensalade met garnalen en lychees

    17 december 2019 door Jolande Vos
    Stoofpeertjes
    Bijgerecht

    Meatless Monday
    Stoofpeertjes van Jonathan

    16 december 2019 door Jolande Vos
    « Vorige 1 … 8 9 10 11 12 … 19 Volgende »

    Meest populair

    • Witte asperges ingrediënten
      De 13 meest gestelde vragen over asperges!
      in
    • Tortellini met gehaktballetjes
      Tortelloni met geroosterde groenten
      in
    • Culinaire Hotspots Parijs
      14 x de leukste restaurants in PARIJS volgens Nederlandse foodies
      in

    Mis nooit meer de beste food & wine – tips

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    GRATIS e-book!

    Ben jij ook een liefhebber van wijn en lekker eten, maar weet je niet altijd welke wijn het beste bij je gerecht past? Dan hebben wij iets speciaals voor jou! Ons gratis e-book “Welke wijn bij welk gerecht?” is jouw ultieme gids voor het vinden van de perfecte wijn-spijs combinaties.

    Ontvang het e-book GRATIS!

    Blijf op de hoogte

    FacebookTwitterInstagramPinterest
    • Disclaimer
    • Verantwoording
    • Contact
    • Samenwerking

    I love Food and Wine

    © Copyright I Love Food & Wine * All Rights Reserved.
    Privacyverklaring I Love Food & Wine

    Exclusive Member of Mediavine Food

    Ontdek de perfecte wijn bij elk gerecht met ons GRATIS e-book!

    Ben jij ook een liefhebber van wijn en lekker eten, maar weet je niet altijd welke wijn het beste bij je gerecht past? Dan hebben wij iets speciaals voor jou! Ons gratis e-book “Welke wijn bij welk gerecht?” is jouw ultieme gids voor het vinden van de perfecte wijn-spijs combinaties.

    "*" geeft vereiste velden aan

    Naam
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.