- 1 focaccia met rozemarijn en zeezout afbakbrood AH
- 4 eetlepels tomatensaus bakje pastasaus Napolitana (koeling)
- 2 theelepels groene pesto
- 1 kleine rode ui in dunne halve ringen
- 1 bol mozzarella in plakjes
- 4 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas
- 4 eetlepels truffelmayonaise potje Jean Baton
Verwarm de oven voor op 180 °C. Bak de focaccia in ca. 10 minuten goudbruin. Haal uit de oven en laat even afkoelen.
Verwarm het tostiijzer. Snijd intussen de ui in halve ringetjes, en mozzarella in plakjes.
Verdeel de focaccia in vier stukken. Snijd elk stuk open als een boek. Bestrijk de onderste helft met rode pastasaus en groene pesto. Bestrooi met ui. Beleg met mozzarella en bestrooi met de geraspte kaas. Klap de focaccia dicht.
Doe de stukken brood in het tostiijzer en gril de tosti ca. 5 minuten tot de kaas is gesmolten.
Snijd de tosti diagonaal doormidden. Serveer met de truffelmayonaise.
Calorieën: 471kcal | koolhydraten: 51g | eiwit: 23g | vet: 20g | verzadigd vet: 9g | cholesterol: 51mg | vezels: 2g | suiker: 4g | vitamine C: 2mg