- 150 gram fusilli
- 1 ui
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 blikje tonijn in olijfolie 160 gram
- 3 eetlepels kappertjes
- zout peper
- 1 hand basilicumblaadjes
Kook de fusilli in ruim water met zout beetgaar volgens gebruiksaanwijzing. Snipper intussen de ui.
Verhit de olijfolie in een koekenpan. Fruit de ui 2 minuten. Roer de tonijn (met olie en al) erdoor en verwarm nog 2 minuten. Roer de kappertjes erdoor en breng op smaak met zout en peper.
Giet de fussili af en meng door de tonijn. Garneer met basilicum. Lekker met Parmezaanse kaas en een gemengde salade.
Calorieën: 463kcal | koolhydraten: 61g | eiwit: 34g | vet: 8g | verzadigd vet: 2g | cholesterol: 14mg | vezels: 3g | suiker: 4g | vitamine C: 4mg