- 250 gram rijpe aardbeien gehalveerd
- 250 gram kerstomaatjes gehalveerd
- 1 eetlepel balsamico-azijn
- 8 kleine wraptortilla’s Gordita
- 1 zakje veldsla à 75 g
- 100 gram feta-kaas verkruimeld
- 12 basilicumblaadjes in reepjes
- versgemalen peper
- 2 eetlepels olijfolie
Meng in kom: aardbeien, kerstomaatjes, pepertje en balsamico-azijn. Laat een uurtje marineren.
(Eventueel intussen de wraptortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking verwarmen, maar dit is niet echt nodig.) Verdeel achtereenvolgens op elke wrap: beetje veldsla, aardbeiensalade, verkruimelde feta en basilicumblaadjes. Bestrooi met versgemalen peper. Besprenkel met olijfolie. Rol ze op. Steek er een cocktailprikker in.
Calorieën: 290kcal | koolhydraten: 39g | eiwit: 10g | vet: 11g | verzadigd vet: 5g | cholesterol: 22mg | vezels: 4g | suiker: 7g | vitamine C: 58mg