Ga terug
+ servings
Wrap met aardbeien
Wrap met frisse tomatensalade met aardbeien
Een wrap met aardbeien en tomaat als lunchgerechtje voor de zomer; fris, licht en kleurig. De feta is de juiste tegenhanger. Zó klaar.
Aantal 4 personen
Voorbereiding 10 minuten
Kook tijd 1 uur

Ingrediënten
  

  • 250 gram rijpe aardbeien gehalveerd
  • 250 gram kerstomaatjes gehalveerd
  • 1 eetlepel balsamico-azijn
  • 8 kleine wraptortilla’s Gordita
  • 1 zakje veldsla à 75 g
  • 100 gram feta-kaas verkruimeld
  • 12 basilicumblaadjes in reepjes
  • versgemalen peper
  • 2 eetlepels olijfolie

Instructies
 

  • Meng in kom: aardbeien, kerstomaatjes, pepertje en balsamico-azijn. Laat een uurtje marineren.
  • (Eventueel intussen de wraptortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking verwarmen, maar dit is niet echt nodig.) Verdeel achtereenvolgens op elke wrap: beetje veldsla, aardbeiensalade, verkruimelde feta en basilicumblaadjes. Bestrooi met versgemalen peper. Besprenkel met olijfolie. Rol ze op. Steek er een cocktailprikker in.

Voedingswaarde

Calorieën: 290kcal | koolhydraten: 39g | eiwit: 10g | vet: 11g | verzadigd vet: 5g | cholesterol: 22mg | vezels: 4g | suiker: 7g | vitamine C: 58mg