- 10 gram bieslook
- 1 stk limoen
- 4 eetlepels mayonaise
- 1 snufje zout versgemalen peper
- 200 gram verse zalmfilet in kleine blokjes
- 150 gram gerookte Schotse zalm in stukjes
- 2 eetlepels olijfolie met knoflook en chili-aroma Monini
- 1 stk rijpe mango in reepjes
Knip de bieslook boven in kommetje in kleine ringetjes. Borstel de limoen schoon en rasp de helft van de schil boven de bieslook. Pers dan de limoen uit. Aan bieslook/limoenrasp toevoegen: mayonaise en 2 theelepels limoensap. Door elkaar roeren. Breng op smaak met zout en peper.
Schep in kom alle zalm, 1 eetlepel limoensap en de olie door elkaar. Breng op smaak met zout en peper.
Calorieën: 127kcal | koolhydraten: 0.2g | eiwit: 17g | vet: 6g | verzadigd vet: 1g | cholesterol: 37mg | vezels: 0.1g | suiker: 0.1g | vitamine C: 2mg