Kalfsfricandeau met een salsa van ananas & Pinot Gris Réserve
Een samenspel van zacht kalfsfricandeau gecombineerd met de tropische zoetheid van ananas, perfect afgerond met de elegante noten van Pinot Gris Réserve. Deze harmonieuze combinatie biedt een verfijnde balans van smaken en texturen, waardoor het een topkeuze is voor een verfijnd diner of speciale gelegenheid.
7gramverse korianderblaadjesbakje à 15 gram, fijngehakt
200gramdun gesneden kalfsfricandeauvleeswaar*
Instructies
Snijd de ananas in heel kleine stukjes. Snipper de rode peper. Meng in kom: ananas, rode peper, limoensap, gembersiroop en vissaus. Breng op smaak met zout en peper. Schep de koriander erdoor
Drapeer op 4 borden de plakjes vlees. Schep in het midden de ananas-salsa. Garneer met korianderblaadjes.
Notities
* In plaats van kalfsfricandeau, kun je ook casselerrib gebruiken.