Ga terug
+ servings
Kalfsfricandeau met een salsa van ananas
Kalfsfricandeau met een salsa van ananas & Pinot Gris Réserve
Een samenspel van zacht kalfsfricandeau gecombineerd met de tropische zoetheid van ananas, perfect afgerond met de elegante noten van Pinot Gris Réserve. Deze harmonieuze combinatie biedt een verfijnde balans van smaken en texturen, waardoor het een topkeuze is voor een verfijnd diner of speciale gelegenheid.
Aantal 4 personen
Voorbereiding 15 minuten
15 minuten

Ingrediënten
  

  • 250 gram verse ananasstukjes
  • 1 stk rode peper zonder zaad
  • 2 eetlepels limoensap
  • 1 eetlepel gembersiroop
  • 1 eetlepel vissaus in schap bij Aziatische artikelen
  • 7 gram verse korianderblaadjes bakje à 15 gram, fijngehakt
  • 200 gram dun gesneden kalfsfricandeau vleeswaar*

Instructies
 

  • Snijd de ananas in heel kleine stukjes. Snipper de rode peper. Meng in kom: ananas, rode peper, limoensap, gembersiroop en vissaus. Breng op smaak met zout en peper. Schep de koriander erdoor
  • Drapeer op 4 borden de plakjes vlees. Schep in het midden de ananas-salsa. Garneer met korianderblaadjes.

Notities

* In plaats van kalfsfricandeau, kun je ook casselerrib gebruiken.

Voedingswaarde

Calorieën: 91kcal | koolhydraten: 9g | eiwit: 11g | vet: 2g | verzadigd vet: 1g | cholesterol: 39mg | vezels: 1g | suiker: 6g | vitamine C: 31mg