- 1 bakje platte peterselie 20 gram, grofgehakt
- 3 teentjes knoflook fijngeperst
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 eetlepel citroensap
- zout versgemalen peper
- 300 gram kreeftgarnalen
- 50 gram zachte geitenkaas verkruimeld
- 4 kerstomaatjes
Doe peterselie, knoflook, olijfolie en citroensap in een kom.
Pureer met de staafmixer tot een dikke dressing. Breng op smaak met zout, peper en eventueel extra citroensap.
Meng de persillade en kreeftgarnalen door elkaar. Schep er de geitenkaas door.
Snij 4 kerstomaatjes in dunne reepjes, verwijder het vocht en de zaadjes.
Verdeel het garnalenmengsel over 4 cocktailglazen. Garneer met reepjes kerstomaat.
Calorieën: 110kcal | koolhydraten: 1g | eiwit: 18g | vet: 4g | verzadigd vet: 2g | cholesterol: 127mg | vezels: 0.2g | suiker: 1g | vitamine C: 5mg