Ga terug
+ servings
Heekfilet met tomaat en gegratineerde geitenkaas
Heekfilet met tijm uit de oven
Heekfilet uit de oven met kaas, tijm en tomaat. Supereenvoudig om te maken en lekker snel op tafel!
Aantal 4 personen
Kook tijd 25 minuten
25 minuten

Equipment

  • ingevette ovenschaal

Ingrediënten
  

  • 600 g heekfilet of een andere witvis
  • zout versgemalen peper
  • 3 trostomaten in plakjes
  • 125 g geraspte geitenkaas
  • 1 el verse tijmblaadjes

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor tot 200 ºC.
  • Leg de heekfilet in een ingevette ovenschaal. Bestrooi met zout en peper. Beleg de vis met de tomaat. Strooi er de kaas, de tijm en peper naar smaak over. Bak de heekfilet in de voorverwarmde oven in ca. 20 min. goudbruin en gaar.
  • Lekker met gebakken krieltjes en een groene salade.

Voedingswaarde

Calorieën: 243kcal | koolhydraten: 4g | eiwit: 37g | vet: 9g | verzadigd vet: 5g | cholesterol: 89mg | vezels: 1g | suiker: 3g | vitamine C: 13mg