Ga terug
+ servings
Broodje Parijs met Comté uit het kookboek Sandwiches van Daniel Lindeberg
Broodje Parijs met ham en Comté
Comté kaas transformeert jouw broodje tot een soort Franse baquette. Eenvoudig recept voor een smakelijke lunch!
Aantal 4 personen
Kook tijd 10 minuten
10 minuten

Ingrediënten
  

  • 4 lichtbruine pistolets
  • 75 gram gezouten boter op kamertemperatuur
  • 1 kropje baby Romaine sla
  • 200 gram gekookte beenham dungesneden
  • 2 vleestomaten in dunne plakjes
  • 4 koffielepels dijonmosterd
  • 1 kleine rode ui in dunne ringen
  • 200 gram Comté kaas in plakjes
  • zout versgemalen zwarte peper

Instructies
 

  • Snijd de broodjes doormidden en smeer er royaal boter op.
  • Beleg de onderste helft eerst met sla en vervolgens met de ham en tomaat.
  • Smeer de dijonmosterd op de bovenste helft en leg er de rode ui-ringen en Comté kaas op. Sluit af met zout en peper. Leg de broodjes op elkaar.

Voedingswaarde

Calorieën: 549kcal | koolhydraten: 25g | eiwit: 26g | vet: 39g | verzadigd vet: 21g | cholesterol: 127mg | vezels: 3g | suiker: 6g | vitamine C: 22mg