- 400 gram chocolade van goede kwaliteit melk of puur
- 1 blikje gecondenseerde melk 397 gram
- Je favoriete topping bijvoorbeeld Kitkat
Breek de chocolade in stukken en leg ze in de slowcooker. Voeg de gecondenseerde melk toe en bereid de fudge 1 uur op de hoge stand. Ik roer hem een paar keer door, maar dat hoeft niet.
Bekleed intussen een braadsleden met bakpapier.
Schenk het mengsel na de bereiding op de beklede bakplaat en strooi de topping (naar keuze) erover. Zet de fudge in de koelkast en laat dit minstens 6 uur uitharden (het liefst de hele nacht).
Snijd de fudge in hapklare stukken en geniet ervan. Heerlijk bij een kopje koffie of thee.
Calorieën: 80kcal | koolhydraten: 12g | eiwit: 1g | vet: 4g | verzadigd vet: 2g | cholesterol: 1mg | vezels: 1g | suiker: 11g