- 300 gram spitskool
- 2 rode uien
- 200 gram wortel
- 250 gram sugarsnaps
- 3 eetlepels rijstolie
- 150 gram taugé
Woksaus
- 3 eetlepels rijstazijn
- 2 eetlepel lichte sojasaus
- 1 eetlepel hoisinsaus
- 2 theelepels suiker
- 1 eetlepel zoete chilisaus
Verwijder de harde kern van de spitskool en snijd in repen van 1 cm. Snijd de uien in halve ringen.
Snijd de wortel in dunne luciferreepjes. Verwijder de uiteinden van de sugarsnaps en snijd ze schuin doormidden.
Roer in een kommetje de azijn, sojasaus, hoisinsaus, suiker en chilisaus door elkaar. Zet apart.
Verhit de wok op hoog vuur. Doe 3 eetlepels olie in de wok en bak op hoog vuur de wortel met de ui 3 minuten. Voeg de kool toe en bak 2 minuten. Voeg de sugarsnaps toe en bak 3 minuten. Schep de taugé erdoor en voeg de saus toe.
Bak nog 1 minuut met de saus en schep uit de wok.
Calorieën: 99kcal | koolhydraten: 19g | eiwit: 5g | vet: 1g | verzadigd vet: 0.2g | cholesterol: 0.01mg | vezels: 5g | suiker: 9g | vitamine C: 52mg