- 70 gram pistachenoten
- 400 gram snoep komkommers
- 6 Medjoul-dadels ontpit, iedere dadel in 6 reepjes
- ½ rode ui fijngesnipperd
- 5 gram bieslook fijngesneden
- rasp van ½ biologische citroen
- 1 eetlepel citroensap
- 2 eetlepels olijfolie extra vergine
- zeezout vlokken
Rooster de pistachenoten in een droge koekenpan lichtbruin. Laat de pistachenoten afkoelen en hak grof.
Snijd de snoep komkommers doormidden en snijd ze in stukjes.
Meng in een kom: komkommer, dadelreepjes, rode ui, bieslook, citroenrasp en pistachenoten. Besprenkel met citroensap en olijfolie. Bestrooi met zeezout vlokken.
Calorieën: 223kcal | koolhydraten: 37g | eiwit: 5g | vet: 9g | verzadigd vet: 1g | vezels: 5g | suiker: 28g | vitamine C: 6mg