- 1 wit stokbrood
- olijfolie
- 100 gram groene aspergetips AH
- 1 bakje MonChou Zacht en Luchtig
- 15 gram verse bieslook fijngeknipt
Maak eerst zelf crostini’s: verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd het stokbrood in dikke plakken. Smeer aan beide zijden in met olijfolie. Leg de sneetjes op een, met bakpapier beklede, bakplaat. Bak in de oven in ca. 10 minuten goudbruin en knapperig. Bewaar tot gebruik in een afgesloten trommel.
In pan met bodempje water en zout asperges in ca. 3 minuten beetgaar koken. In zeef onder koud stromend water afspoelen en laten uitlekken. Meng de MonChou met de fijngeknipte bieslook. Besmeer dit mengsel op de crostini’s. Beleg met asperges.
Calorieën: 91kcal | koolhydraten: 9g | eiwit: 3g | vet: 5g | verzadigd vet: 3g | cholesterol: 13mg | vezels: 0.5g | suiker: 1g | vitamine C: 0.4mg