Ga terug
+ servings
Carpaccio met truffelmayonaise
Carpaccio met truffelmayonaise
Carpaccio met truffelmayonaise en rucola is weergaloos lekker. Vanaf nu maak je hem nooit meer anders. Bovendien staat dit gerecht in 10 minuten op tafel.
Aantal 6 personen
Kook tijd 10 minuten

Ingrediënten
  

truffelmayonaise

Instructies
 

  • Maak eerst de truffelmayonaise. Doe in een kom mayonaise, witte truffel roomsaus, citroensap. Roer door elkaar. Breng op smaak met zout en peper.
  • Maak de verpakkingen van de carpaccio open. Verdeel het vlees over 6 borden. Verhit een droge koekenpan en rooster de pijnboompitten uit de carpaccio-verpakking lichtbruin.
  • Verdeel pijnboompitten en de Parmezaanse kaas (uit de carpaccioverpakking) over het vlees. Bestrooi met de mini-croutons. Schep kleine toefjes truffelmayonaise rondom de carpaccio. Garneer met de rucola.
  • Serveer met knapperig stokbrood.

Voedingswaarde

Calorieën: 232kcal | koolhydraten: 3g | eiwit: 12g | vet: 19g | verzadigd vet: 6g | cholesterol: 45mg | vezels: 0.3g | suiker: 0.1g | vitamine C: 1mg