- 2 eetlepels olie
- 1 zakje Hollandse wokgroente à 300 gram
- ½ zakje Chinese wokgroente à 300 gram
- 1 rode peper fijngesnipperd
- 2 teentjes knoflook in plakjes
- 2 blikjes tonijn uitgelekt
- 2 eetlepels lichte sojasaus
- 50 gram cashewnoten
Verhit de wok totdat hij gloeiend heet is. Voeg de olie toe. Roerbak beide groentemengsels ca. 3 minuten.
Roer het pepertje en de knoflook erdoor en roerbak nog ca. 3 minuten. Draai het vuur uit.
Roer de tonijn en de sojasaus erdoor. Verdeel over 2 borden en garneer met de cashewnoten.
Calorieën: 595kcal | koolhydraten: 41g | eiwit: 51g | vet: 27g | verzadigd vet: 4g | cholesterol: 45mg | vezels: 13g | suiker: 3g | vitamine C: 100mg